Στην Εθνική νέων ποδοσφαίρου ο Λαρισαίος Γιάννης Ανδρέου

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2015 11:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:36

 

Προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά θα πραγματοποιήσει στις 9 και 10 Φεβρουαρίου η εθνική ομάδα ποδόσφαιρου των νέων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα φιλοξενηθεί το καλοκαίρι σε Πιερία και Ημαθία. Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Γκούμας, ανακοίνωσε τις σχετικές κλήσεις, όπου ξεχωρίζει η επιστροφή των Τάσου Δώνη (παίκτης της Σασουόλο πλέον, ως δανεικός από τη Γιουβέντους) και Στέλιου Πόζογλου. Οι δύο ποδοσφαιριστές φέρονταν ως αρνητικοί πρωταγωνιστές σε γεγονότα που είχαν συμβεί κατά τη διάρκεια της παραμονής της αποστολής στην Ελβετία, εκεί όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα γνώρισε σε φιλικό ματς ντροπιαστική ήττα με 10-0, με συνέπεια την απομάκρυνση από τον πάγκο του Βασίλη Τζαλακώστα. Οι δύο νεαροί διεθνείς δεν κλήθηκαν στη συνέχεια για το διεθνές τουρνουά που έγινε το Νοέμβριο σε Κατερίνη και Βέροια, τώρα όμως επανέρχονται στην προετοιμασία.

Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν από τον Γιάννη Γκούμα: Κώστας Κότσαρης, Πασχάλης Στάικος (Παναθηναϊκός), Νίκος Κολιοφούκας (ΠΑΣ Γιάννινα), Μανώλης Δεμενίκος, Πέτρος Ορφανίδης (Ξάνθη), Νίκος Βέργος, Μανώλης Σάλιακας, Ζήσης Καραχάλιος, Αντώνης Βατουσιάδης, Κώστας Τσιμίκας, Γιώργος Μανθάτης (Ολυμπιακός), Γιώργος Κυριακόπουλος (Αστέρας Τρίπολής), Σπύρος Παπασπύρος, Σπύρος Βλάχος (Ατρόμητος), Ευθύμης Κουλούρης, Γιάννης Τσολακίδης, Στέλιος Πόζογλου, Σάββας Τουμανίδης, Σάββας Τοπαλίδης (ΠΑΟΚ), Κώστας Οικονόμου (MTK Βουδαπέστης), Τάσος Δώνης (Σασουόλο), Τζέιμς Ευμορφίδης (Άγιαξ), Γιάννης Ανδρέου (Τύρναβος).

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass