ΑΥΡΙΟ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ

Πρωτάθλημα μπάσκετ εργαζομένων

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2015 20:49 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:33

 

Αύριο  Τετάρτη στις 9 το βράδυ θα γίνει στην αίθουσα του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου η καθιερωμένη συγκέντρωση των υπευθύνων για το πρωτάθλημα μπάσκετ των εργαζομένων. Από το δήμο Λαρισαίων καλούνται οι υπεύθυνοι των ομάδων να προσκομίσουν τις δηλώσεις συμμετοχής, τις καταστάσεις αθλητών και τις ιατρικές βεβαιώσεις.

Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης θα ακουσθούν εισηγήσεις για την καλύτερη διοργάνωση   του πρωταθλήματος, θα συγκροτηθούν οι όμιλοι, και θα ορισθεί ημερομηνία έναρξης των  αγώνων.

Οι συμμετοχές για το πρωτάθλημα έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενη διοργάνωση αφού έχουν δηλώσει 23 ομάδες συμμετοχή.  Για την κλήρωση του πρωταθλήματος οι ομάδες χωρίσθηκαν σε τέσσερα «γκρουπ» δυναμικότητας, σύμφωνα με τη περσινή κατάταξη, και θα χωρισθούν στην 1η φάση σε 4 ομίλους.

1ο: Επικεφαλής ομίλων θα είναι οι ομάδες: ΔΕΥΑΛ – Ραδιόφωνα -Διαφημιστές και Πολιτικοί Μηχανικοί.  2ο:  Ιατρικοί Επισκέπτες – Αεροπορία – Φαρμακοποιοί – Γεωπόνοι - Ζαχαροπλάστες και Έμποροι.

3ο: ΕΒΕΛ-Απολλωνειο-ΕΥΦΛ-Ράδιο Ταξί-Δικηγόροι και ΤΕΙ.  4ο:  Τοπογράφοι -ANIMUS-ΕΞΟΔΟΣ - Π.Υ.Λ – Αστυνομία – Εθνική Τράπεζα και COSMOS PROFIL.  Η παρουσία των υπευθύνων των ομάδων κρίνεται απαραίτητη. Για περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία της Διεύθυνσης, τηλέφ. 2410-235260 κ. Β. Καταραχιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass