ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ «OLYMPUS OPEN 2016» ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΑΜΑΞΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ LARISSA SPORTS CENTER

Η ώρα των τελικών

* Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 8.30 το πρωί και η αυλαία θα πέσει με τις απονομές κυπέλλων και μεταλλίων

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2016 7:00

Πέφτει σήμερα στο Larissa Sports Center, η αυλαία του Διεθνούς Τουρνουά Τένις «Olympus Open 2016» για αθλητές σε αναπηρικά αμαξίδια, που φιλοξένησε για πρώτη φορά η Λάρισα. Η σημερινή τρίτη και τελευταία ημέρα της διοργάνωσης περιλαμβάνει τους τελικούς στο μονό ανδρών και γυναικών και στο διπλό των ανδρών.

Η πρώτη αναμέτρηση που θα είναι ο τελικός των γυναικών (singles) θα διεξαχθεί στις 8.30 το πρωί ανάμεσα στην Ολένα Σινγκαριόβα και τη Ζόγια Τσαβντάροβα. Η Ολένα Σινγκαριόβα επικράτησε χθες της Μαρία Πετρόβα με 2-0 σετ (6-3, 6-2), ενώ η Ζόγια Τσαβντάροβα προκρίθηκε στον τελικό άνευ αγώνα (δεν αγωνίστηκε η Κριστίνα Ντάετς).

Τη σκυτάλη μετά τον τελικό των γυναικών θα πάρει ο τελικός των ανδρών (singles) στον οποίο θα τεθούν αντιμέτωποι οι Γιώργος Λαζαρίδης και Κώστας Βαζούρας. Ο Γιώργος Λαζαρίδης προκρίθηκε κερδίζοντας χθες τον Παναγιώτη Σαουλίδη με 2-0 σετ (6-0, 6-0), ενώ ο Κώστας Βαζούρας εξασφάλισε τη συμμετοχή του κερδίζοντας με το ίδιο σκορ (6-0, 6-0) τον Κώστα Διαλεκτόπουλο.

Η σημερινή αγωνιστική δράση θα ολοκληρωθεί με τον τελικό του διπλού ανδρών στον οποίο θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι Διαλεκτόπουλος/Λαζαρίδης με τους Παπαδόπουλο/Σαουλίδη.

Η αυλαία του τουρνουά θα πέσει με την απονομή των κυπέλλων και μεταλλίων.

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΟΙ ΤΣΑΒΝΤΑΡΟΒΑ/ΠΕΤΡΟΒΑ

Χθες εν τω μεταξύ στον τελικό του διπλού γυναικών την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Τσαβντάροβα/Πετρόβα από τη Βουλγαρία οι οποίες επικράτησαν των Νοβίκοβα/Σινγκαριόβα από τη Λετονία και την Ουκρανία αντίστοιχα με 2-1 σετ (6-3, 2-6, 10-8).

Τέλος σε αγώνα για το διπλό ανδρών που διεξήχθη επίσης χθες, οι Διαλεκτόπουλος/Λαζαρίδης επιβλήθηκαν των Πατρονίδη/Βαζούρα με 2-0 σετ (6-3, 6-0).

ΑΡΗΣ ΓΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass