ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ-ΒΟΗΘΩΝ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ 3ης ΚΑΙ 4ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Στη Β’ Εθνική ο βοηθός διαιτητής Αχ. Νίκζας

*Κέρδισε στους νέους, απώλειες στους παλιούς για την ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2016 9:06

Ανακοινώθηκαν χθες από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι πινάκες διαιτητών-βοηθών-παρατηρητών για την περίοδο 2016-17.

Η Λάρισα σημείωσε απώλειες ωστόσο κέρδισε κάποιες θέσεις στους νέους διαιτητές. Το σημαντικότερο ήταν ότι η Λάρισα κέρδισε μία ακόμα θέση (την τέταρτη) στον πίνακα των βοηθών διαιτητών της Β’ Εθνικής με τον Αχιλλέα Νίκζα (φωτ).

Στους διαιτητές 3ης κατηγορίας η διεθνής Μάχη Τσιοφλίκη διατήρησε τη θέση της, ενώ το νέο πρόσωπο είναι ο Αντώνης Κορέστης που ουσιαστικά επανήλθε μετά από αρκετά χρόνια που ήταν στην 4η κατηγορία. Αντίθετα δεν συμπεριλήφθηκαν ο Αγγελούλης και ο Τσιτσανούδης. Ο τελευταίος ωστόσο δεν είχε περάσει τα τεστ αλλά θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία.

Στους βοηθούς διαιτητές 3ης κατηγορίας παρέμεινε ο Μάνος, ενώ προβιβάσθηκαν οι Νάκας Πατέτσιος. Κόπηκαν οι Ακρίβος, Τσαπράζης, Καραγιάννης, καθώς και οι Στάικος, Γκαρέλης που δεν πέρασαν τα τεστ και θα έχουν και αυτοί με τη σειρά τους μία δεύτερη ευκαιρία.

Στους διαιτητές 4ης κατηγορίας διατήρησαν τις θέσεις τους οι Κουκούλης, Ντελέζος και προήχθησαν πέντε νέοι διαιτητές οι Διαμαντής, Καρδούλας, Μπουρουζίκας, Νίτσας, Φακής.

Στους παρατηρητές 3ης κατηγορίας παρέμειναν οι Γιαννακόπουλος και Κωστής, ενώ δεν συμπεριλήφθηκαν στο νέο πίνακα οι Ζήλος, Τσιλίκης, Λάκης και Τζιόλας.

Τέλος στον πίνακα παρατηρητών 4ης κατηγορίας ο Κουρδής διατήρησε τη θέση, ενώ το νέο πρόσωπο είναι ο Προβίδας.

Α.Γ.

Συγκέντρωση

των διαιτητών

Συγκέντρωση διαιτητών ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6/9 στις 20.00 στην υπό παραχώρηση αίθουσα του ΣΔΠΛ στην ΕΔ/ΕΠΣΛ, Πανός 14 (4ος όροφος). Η παρουσία όλων κρίνεται επιβεβλημένη καθώς ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΛ Δημήτρης Μπουχλαριώτης θα αναφερθεί σε θέματα που αφορούν τη νέα χρονιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass