ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ (18:00)

Δυνατό φιλικό της ΑΕΛ στο Αγρίνιο

*Στην αποστολή ο Αναστασιάδης πήρε και τους Ντοντό, Κουτσιανικούλη *Ικανοποίηση στους «βυσσινί» για τη θετική εξέλιξη έναρξης του πρωταθλήματος

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2016 10:31

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Άρχισε από χθες η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου και η ΑΕΛ θα μετρήσει τις δυνάμεις της, σήμερα στο Αγρίνιο.

Στις 18:00 στην πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας θα αναμετρηθεί με τον Παναιτωλικό σε φιλικό παιχνίδι, σε μια πρόβα τζενεράλε και για τις δύο ομάδες.

Στους «βυσσινί» υπάρχει ικανοποίηση για τη θετική εξέλιξη που σημειώθηκε μετά την συνάντηση του υφυπουργού κ. Κοντονή με αντιπροσωπεία της Σούπερ Λίγκας.

Έτσι σήμερα ουσιαστικά θα είναι το τελευταίο τεστ για την ΑΕΛ και ο τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης, θα δώσει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που σκέφτεται να παρατάξει στη βασική ενδεκάδα.

Απέναντι δε σε έναν αξιόλογο αντίπαλο της κατηγορίας, περιμένει οι αντιδράσεις των παικτών του να είναι αυτές που πρέπει, ώστε η ομάδα να δείξει πως σε μια εβδομάδα θα παρουσιασθεί έτοιμη στην πρεμιέρα.

Οι «βυσσινί» έκαναν μια τελευταία προπόνηση στη Λάρισα πριν την αναχώρησή τους για την πόλη του Αγρινίου, όπου έφτασαν το απόγευμα και κατέλυσαν στο ξενοδοχείο «ALEXANDER».

Σήμερα το πρωί πριν το φιλικό ενδέχεται να γίνει ένα χαλάρωμα το πρωί και το απόγευμα οι παίκτες να αγωνισθούν στη φιλική αυτή αναμέτρηση.

Η ομάδα της ΑΕΛ αναχώρησε για το Αγρίνιο με 20 παίκτες στην αποστολή, στην οποία δεν βρίσκονται ο διεθνής με την εθνική Κύπρου Ανδρέας Αβραάμ και οι τραυματίες Οουσού, Σουλιώτης. Για τον τελευταίο υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα στο γόνατο το οποίο δεν είναι σοβαρό και από Δευτέρα θα μπει και πάλι κανονικά στις προπονήσεις.

Στην αποστολή λοιπόν από τον τεχνικό Άγγελο Αναστασιάδη, συμπεριλήφθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Καβουσάκης, Ξενοδόχωφ, Ντεγκρά, Μονιάκης, Φάρκας, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Ναβάρο, Ρέντζας, Φατιόν, Αναστασόπουλος, Ουρτάδο, Λαμπρόπουλος, Βαρέλα, Μαρουκάκης, Καπός, Ντέλετιτς, Ναζλίδης, Ντοντό και Κουτσιανικούλης.

*Στον αυριανό φιλικό αγώνα με τον Αιολικό στη Μυτιλήνη(18:00), με την ομάδα Κ-20 της ΑΕΛ θα είναι και οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Χοτζάλι, Καρατάσιος, Μασούρας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΠΡΟΣ MONSTERS KAI ΕΡΑΣ.ΑΕΛ

Πρόσκληση τόσο στη διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ όσο και στο προεδρείο των MONSTERS απηύθυνε η ΠΑΕ ΑΕΛ, που τους καλεί σε ανοιχτή συζήτηση τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, με σκοπό να εξαφανιστούν τα σημεία τριβής.

Η συζήτηση προγραμματίσθηκε να γίνει στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ και να ξεκινήσει στις 20:00, όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο της πρόσκλησης.

Ο ΟΦΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟΝ ΡΟΒΙΘΗ

Ένας πρώην παίκτης της ΑΕΛ, ο Μανώλης Ροβίθης, που έμεινε ελεύθερος από τους «βυσσινί», ανακοινώθηκε και επίσημα από τον ΟΦΗ, υπογράφοντας συμβόλαιο με την κρητική ομάδα, για ένα χρόνο.

«Μπορεί η συμφωνία μου με τον ΟΦΗ να είναι για ένα χρόνο, αλλά θα προσπαθήσω να πείσω τους ανθρώπους του ΟΦΗ, για να μείνω περισσότερα» ανέφερε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ο μεσοεπιθετικός, ο οποίος επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στην κρητική ομάδα.

Ο Ροβίθης πανηγύρισε με την ΑΕΛ την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ και έχει εικόνα από το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Όπως λέει «είναι μια σκληρή κατηγορία. Κατά τη γνώμη μου μετράει η άμυνα περισσότερο από την επίθεση. Η άμυνα δίνει το πρωτάθλημα δηλαδή».

Για την επιστροφή του στον ΟΦΗ τονίζει πως «είναι κάτι που ήθελα πολύ να γίνει και μάλιστα το επιδίωξα. Ήθελα να γυρίσω στον ΟΦΗ. Γίνεται καλή προσπάθεια και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την ευκαιρία που μου δίνουν. Θέλω να βοηθήσω τον ΟΦΗ, να πετύχει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ, όπου αξίζει να βρίσκεται » ανέφερε ο 24χρονος επιθετικός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass