ΕΚΑΝΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Μεταγραφική έκπληξη με Σ. Χάμο

*Αποκτήθηκε και ο 18χρονος Ν. Μόσχος

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2016 9:05

Την απόκτηση του Σωτήρη Χάμου που βρισκόταν στο στόχαστρο του Πιερικού ανακοίνωσε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης. Ο 23χρονος μέσος αποφάσισε να πει το "ναι" στην πρόταση του Οικονόμου και να επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια.

Έχει αγωνιστεί επίσης σε Λάρισα, Νίκη Βόλου, Τηλυκράτη Λευκάδας και Ελασσόνα, ενώ στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Πύδνας Κίτρους.

Ο Σωτήρης Χάμος θα αποτελέσει σίγουρα ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητή Κώστα Κατσάρα, καθώς μπορεί να αναλάβει πολλούς ρόλους μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Οικονόμου Τσαριτσάνης ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου μέσου Σωτήρη Χάμου, που το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνιζόταν στην Πύδνα Κίτρους δανεικός από την ΑΕΛ. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο και καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία».

ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ Ο Ν. ΜΟΣΧΟΣ

Σε μία ακόμη σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης που απέκτησε τον Νίκο Μόσχο, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν είχε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Λαμία. Ο Νίκος Μόσχος είναι  18 χρονών, αγωνίζεται ως κεντρικός  αμυντικός και σίγουρα θα βοηθήσει πολύ την ομάδα του Κώστα Κατσάρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Το Δ.Σ. του Οικονόμου Τσαριτσάνης ανακοινώνει την απόκτηση του 18χρονου κεντρικού αμυντικού  Νίκου Μόσχου, που την προηγούμενη σεζόν ήταν επαγγελματίας στην ομάδα της Λαμίας στο πρωτάθλημα της  Β’ Εθνικής. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα, του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο και καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass