ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΑΕΛ ΜΕ 3-0 ΣΕΤ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΛΚΑΖΑΡ

Η ΕΑΛ πήρε το ντέρμπι της Λάρισας στο βόλεϊ

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2015 21:49 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:31

 

 

Του Κ. Γκιάστα

Έχοντας στον πάγκο της για προπονητή έναν γνώριμο άνθρωπο από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της ΠΑΕ ΑΕΛ επί Κώστα Πηλαδάκη, τον Σωτήρη Μάρκου (υπήρξε διευθυντής του γηπέδου Arena και operation manager) η ανδρική ομάδα βόλει της ΕΑΛ πήρε το ντέρμπι της Λάρισας και έκανε ένα ακόμα βήμα ανόδου. Οι «κυανέρυθροι» κέρδισαν στον κλειστό του Αλκαζάρ την ομάδα της ΑΕΛ με 3-0 σετ και διατηρήθηκαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β’ Εθνικής.

Ο Σωτήρης Μάρκου –που είναι και στα τμήματα υποδομής του ιστορικού συλλόγου της Λάρισας – μάλιστα τόνισε στην «Ε» τα εξής: «Ήταν μια καλή εμπειρία να βρίσκομαι στον πάγκο της ΕΑΛ. Αυτό έγινε κατ εξαίρεσην για ένα ματς λόγω των απουσιών που υπήρχαν αλλά τόσο εγώ όσο και οι παίκτες το ευχαριστηθήκαμε και φτάσαμε σε μια ακόμα νίκη».

Η ΕΑΛ λόγω της γρίπης είχε 5 απουσίες (έπαιζε χωρίς λίμπερο και με τον βασικό πασαδόρο στον πάγκο με πυρετό). Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν χριάστηκε να φορτσάρει ούτε σε μια στιγμή καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα επικράτησε εύκολα επί των γηπεδούχων σε μία ώρα και λίγα λεπτά με 3-0 σετ (19-25 σε 20΄, 17-25 σε 19΄, 18-25 σε 25΄) φτάνοντας τις 5 νίκες σε ισάριθμα ματς.

Οι συνθέσεις:

Α.Ε.Λ. (Πατσιαούρας Α.), Παπαχρήστος Ν, Γκουτζαμάνης Μ., Νταφούλης Ι., Ξηρομερίτης Δ., Τσιώλης Ι., Σαμιώτης Α., Ρούστας Κ., Μπαλασάς Ν., Τζιαφάς Χ., Καρανίκας Ν., Γκιτέρσος Χ., Ζμπήτας Β.

Ε.Α.Λ. (Μάρκου Σ.), Ματίκας Κ., Περουλάκης Ι., Μωϋσιάδης Α., Ματούλας Α., Ναλετάκης Χ., Μαγκούτης Γ., Καραμπατής Π, Ταμπόσης Ι., Σκαρμούτσος Α., Μαντάρας Κ.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (7η αγωνιστική)

ΑΕΛ– ΕΑΛ 0-3

Αργώ Βόλου –Μεδεών 3-0

Δεσκάτη – Ασκληπιός Τρικάλων 0-3

Φιλαθλητικός Λαμίας – ρεπό

 

Βαθμολογία

ΕΑΛ        15

Αργώ      12

Φιλαθλητικός Λαμίας    9

Ασκληπιός Τρικάλων      7

Μεδεών               5

ΑΕΛ         3

Δεσκάτη              0

ΝΙΚΗΣΕΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Η ΑΕΛ

Αν και η ανδρική ομάδα της ΑΕΛ δεν τα πήγε καλά η γυναικεία τα πήγε καλύτερα αφού κέρδισε με 3-0 σετ τον Φιλαθλητικό Τρικάλων. Με αυτή τη νίκη φιγουράρει πλέον στη δεύτερη θέση του 2ου ομίλου του περιφερειακού πρωταθλήματος που οδηγεί στη φάση των μπαράζ ανόδου, και κρατά τη τύχη στα χέρια της στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια του ομίλου.

Τα σετ: 25-22, 25-18 και 25-11.

ΑΕΛ (Α. Πατσιαούρας): Κοντογιάννη Β., Νικολοπούλου Ε., Μπαγκούα Π., Καραδήμου Α., Λιανού Ε., Κοντονάσιου Ε., Καραδήμου Δ., Κατσαρού Ε., Νιωτάκη Κ., Ακριβοπούλου Α., Ρούντου Κ., Χωριανοπούλου Μ.

*ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ

Εν τω μεταξύ ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των δύο αγώνων του Φιλαθλητικού τόσο για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής όσο και για το κύπελλο.

Τετάρτη  4/2/2015          

Νεάπολης Λάρισας 18.00, Φιλαθλητικός – Πετρούπολη, Αντωνούλης-Χουλιαρόπουλο

Κύπελλο Γυναικών: Β΄ Φάση 3η Αγωνιστική

Παρασκευή 6/2/2015    

ΑΚ Γουδί 20.00, Αμπελόκηποι – Φιλαθλητικός, Τουμπανάκης-Καλομοίρης

            

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass