ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Δυνατό τεστ για τον Απόλλωνα Λάρισας

* Αγωνίζεται σήμερα στη Φιλιππούπολη με τα Τρίκαλα (18:00)

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2016 10:38

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας και ο Απόλλων Λάρισας θα δώσει σήμερα και ώρα 18:00 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, το πιο σημαντικό έως τώρα φιλικό παιχνίδι, από την ημέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία.

Αντίπαλός του θα τεθεί η ομάδα των Τρικάλων, που έχει υψηλές φιλοδοξίες την καινούργια σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League, καθώς διαθέτει ένα ρόστερ με πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και πρώην παίκτες της ΑΕΛ.

Θα είναι λοιπόν ένα πολύ δυνατό τεστ για το συγκρότημα του Σάκη Θεοδοσιάδη, όπου ο προπονητής θα κληθεί να βγάλει ακόμη περισσότερα χρήσιμα συμπεράσματα, σχετικά με την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του.

Παράλληλα ο κόσμος της ομάδας αλλά και γενικότερα οι Λαρισαίοι φίλαθλοι, θα έχουν την ευκαιρία να δούνε αφενός ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι και αφετέρου να βγάλουν τα πρώτα συμπεράσματα, για το ποιες είναι οι αγωνιστικές δυνατότητες των «κυανόλευκων».

Τις ομάδες χωρίζει μια κατηγορία, όμως στο ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Φιλιππούπολης οι παίκτες που έχουν έρθει είναι…ανώτερων κατηγοριών, γι' αυτό και ο ρόλος της ομάδας στη Γ' Εθνική αναμένεται πως θα είναι πρωταγωνιστικός.

Σημειώνεται ότι ο Απόλλωνας στα φιλικά που προηγήθηκαν έχει μόνο νικηφόρα αποτελέσματα έως τώρα και είναι απαραβίαστη η εστία του (Νεοκαισάρεια-Απόλλων 0-2, Λαγκαδάς-Απόλλων 0-3, Απόλλων-Ρήγας Φεραίος 1-0, Δωτιέας-Απόλλων 0-5).

Αγωνιστικά δεν υφίστανται προβλήματα και στη διάθεση του κ.Θεοδοσιάδη θα βρίσκονται για το σημερινό φιλικό παιχνίδι, οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Σταυράκης, Φιρινίδης, Τάσος Κουρδής, Μυρσινιάς, Παπαδόπουλος, Λιλολάρι, Ιορδανίδης, Αγρόδημος, Χαραλαμπίδης, Πέντα, Συράκος, Κολοβός, Γεωργίου, Σάββας, Σούλι, Ανδρέου, Γιαννακόπουλος, Ιβανίδης, Σουλίδης, Διβανές, Καμπλιώνης, Κυριάκος, Σαχινίδης και Καμπέρης.

*Υπενθυμίζεται πως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και για τον 2ο όμιλο της κατηγορίας, ο Απόλλων Λάρισας θα αντιμετωπίσει στις 11 Σεπτεμβρίου στη Φιλιππούπολη, τη φιλόδοξη Πύδνα Κίτρους και θέλει να κάνει ένα νικηφόρο ξεκίνημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass