ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ:

Η δουλειά μας βγαίνει στα παιχνίδια

* Κ. Τσώτσος: «Σιγά-σιγά θα γινόμαστε καλύτεροι»

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2016 7:44

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Πέμπτο φιλικό παιχνίδι, πέμπτη συνεχόμενη νίκη για τον Απόλλωνα Λάρισας και απαραβίαστη η εστία, της φιλιππουπολίτικης ομάδας.

Στοιχεία που δείχνουν πως γίνεται μια σοβαρή δουλειά σε όλα τα επίπεδα και με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών, η λαρισινή ομάδα έχει όλες τις προϋποθέσεις να πρωταγωνιστήσει στη Γ΄Εθνική κατηγορία.

Ικανοποιημένος έμεινε ο τεχνικός του Απόλλωνα Σάκης Θεοδοσιάδης από το προχθεσινό 0-5 στην Αγιά, αλλά επειδή γνωρίζει πολύ καλά πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, θέλει να δει μια ακόμη καλύτερη εικόνα.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Δωτιέα Κώστας Τσώτσος, επισήμανε ότι το συγκεκριμένο φιλικό ήταν ένα πολύ καλό τεστ για την ομάδα του και εξέφρασε την αισιοδοξία πως από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γίνεται καλύτερη.

Αναλυτικά οι δύο προπονητές, τόνισαν τα εξής:

Σάκης Θεοδοσιάδης: «Δώσαμε άλλο ένα ακόμη φιλικό προετοιμασίας, σιγά-σιγά μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Είχαμε έναν αντίπαλο από την Α΄ΕΠΣΛάρισας, μια πολύ καλή ομάδα. Δοκιμάσαμε δύο διαφορετικές ενδεκάδες και όλα τα παιδιά που αγωνίσθηκαν, ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Είμαι ευχαριστημένος από το γεγονός ότι πράγματα που δουλεύουμε  ειδικά στην επιθετική λειτουργία, βγαίνουνε στα παιχνίδια. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι, κρατάμε το μηδέν πίσω που και αυτό είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, όσον αφορά στη λειτουργία της ομάδας.

Αύριο έχουμε ένα νέο φιλικό με αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας, με ένα πολύ ποιοτικό αντίπαλο, την ομάδα των Τρικάλων.

Θα ολοκληρώσουμε τα φιλικά με ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι, με το Ελευθεροχώρι.

Μέσα από αυτά τα δύο παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε, όσα πράγματα μπορούμε, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για το εντός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας, με την Πύδνα Κίτρους»

Κώστας Τσώτσος: «Θεωρώ πως αυτά τα παιχνίδια, μόνο κέρδος έχουν για εμάς, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Εμείς ετοιμαζόμαστε για τη δική μας την κατηγορία και υπήρχε διαφορά με τον Απόλλωνα. Σημασία έχει ότι βγάλαμε κάποια συμπεράσματα που θέλαμε. Και από παιχνίδι σε παιχνίδι, θα γινόμαστε καλύτεροι. Ευχαριστώ τον Απόλλωνα  για τη βράβευση που μου έκανε, για τα τόσα χρόνια προσφοράς ως ποδοσφαιριστή και προπονητή. Είναι τιμή μου που ήμουν σε αυτό το σωματείο και εύχομαι να βγει πρωταθλητής και στη Γ΄Εθνική.  Ο Δωτιέας απαρτίζεται από νέα παιδιά και έμπειρους παίκτες. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια ομάδα, να ευχαριστιέμαστε από

αυτό που θα βλέπουμε και να προσπαθήσουμε από κει πέρα να τερματίσουμε στην πρώτη τριάδα ή τετράδα. Επιδιωξή μας είναι να αξιοποιήσουμε και κάποια νεαρά παιδιά, κάτι που θα γίνει με δουλειά και υπομονή. Ολοκληρώνοντας, θέλουμε να ανεβάσουμε και την ψυχολογία από τον περσινό υποβιβασμό της ομάδας, διότι ο Δωτιέας είναι ένα σωματείο που έχει δυναμική και πιστεύω πως μπορεί πάλι στα επόμενα χρόνια με τη βοήθεια όλων, να επιστρέψει εκεί όπου αξίζει να αγωνίζεται».

ΑΥΡΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Αύριο και ώρα 18:00 ο Απόλλωνας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο.Τρικάλων, σε ένα φιλικό όπου ο κ.Θεοδοσιάδης θα προβάρει την ενδεκάδα που σκέφτεται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κόντρα στην Πύδνα Κίτρους.

Όσον αφορά στον Δωτιέα, θα υποδεχθεί σήμερα και ώρα 18:00 στην Αγιά, τον Αετό Μακρυχωρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass