ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ:

Ποντάρει στα «δικά» της παιδιά

*Κώστας Μπακλαβάς: «Θέλουμε στήριξη από τους Βερδικουσιώτες» *Γιάννης Τάκας: «Να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο»

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2016 9:23

 

Ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται αυτό δεν αγχώνει διόλου την Προοδευτική Βερδικούσιας, μιας και τα τελευταία χρόνια έχει χαράξει τη δική της φιλοσοφία, ποντάροντας πολλά στα «δικά» της παιδιά.

Παιδιά νεαρής ηλικίας που κατάγονται από το χωριό και υπό τις οδηγίες του Κώστα Μπακλαβά, του ανθρώπου που έχει βάλει το στίγμα του στους «βυσσινί» όλα αυτά τα χρόνια, θα επιχειρήσουν μέσα από σκληρή δουλειά, συνέπεια και διάρκεια να παρουσιάσουν κάτι καλό στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΛ.

Όσο για τους στόχους, αυτό που προέχει για τους ιθύνοντες του συλλόγου είναι τα παιδιά αυτά να αποκομίσουν πλούσιες εμπειρίες, να ξεδιπλώσουν το πλούσιο ταλέντο τους και να κάνουν και πάλι αισθητή την παρουσία τους.

Σε μια μεγάλη προσπάθεια όπου αρωγός στέκεται η διοίκηση, η κοινότητα του χωριού αλλά θα πρέπει και πολύ περισσότερο ο φίλαθλος κόσμος της Βερδικούσιας, που έχει αποδείξει έμπρακτα κατά το παρελθόν, πως με τη δυναμική του μπορεί να οδηγήσει τους «λύκους» σε ιαχές χαράς…

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ-ΘΑΝΑΣΗ

Πριν την έναρξη της «πρώτης» πραγματοποιήθηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός από τον παπα-Θανάση ο οποίος ως γνωστόν διετέλεσε και προπονητής της ομάδας και γενικά προσφέρει στους «βυσσινί» από όποιο πόστο κι αν κληθεί…

ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ…

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ (Προπονητής): «Καταρχήν μιας και είμαι και αντιπρόεδρος στον ΣΠΠΝΛ θέλω να ευχηθώ σε όλους όσοι εμπλέκονται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο (συναδέλφους προπονητές, παίκτες, παράγοντες, διαιτητές) καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τραυματισμούς και άπαντες να υλοποιήσουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Εμείς δεν παρεκκλίνουμε της φιλοσοφίας μας καθώς θα πορευτούμε και πάλι με τα «δικά» μας παιδιά που κατάγονται από το χωριό, θέλουμε καλούς χαρακτήρες, υπευθυνότητα και σοβαρότητα απ’ όλους.

Δεν μας ενδιαφέρει η κατηγορία στην οποία και αγωνιζόμαστε αλλά να παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο το οποίο και θα παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Έχουμε τρεις σημαντικές επιστροφές (Δήμκος, Τσόγιας, Συνάπαλος) που θα βοηθήσουν με την εμπειρία τους τα νέα παιδιά ενώ προωθήθηκαν πέντε μικροί (Δημήρης, Δίχρης, Μπακλαβάς, Νυχτερίδας, Μπαρούτας) από τα τμήματα υποδομής και με προπονήσεις στις μικτές όπου και περιμένω πολλά από δαύτους.

Θέλουμε τη στήριξη της κοινότητας αλλά θέλουμε να μας στηρίξουν και ηθικά και υλικά και οι Βερδικουσιώτες της Λάρισας, της Γιάννουλης και της Φαλάνης γιατί είναι κρίμα να αγωνιζόμαστε στη Λάρισα και να μην δίνει το «παρών» ούτε ένας παλαίμαχος παίκτης της Προοδευτικής προκειμένου να δουν να αγωνίζονται τα δικά τους παιδιά».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΚΑΣ (Πρόεδρος): «Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η Βερδικούσια θα πορευτεί με νέα παιδιά τα οποία στηρίζουμε και ποντάρουμε σε αυτά. Εκτιμώ πως μέσα από συλλογική προσπάθεια, θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΛ και από κει και πέρα ότι καλό προκύψει δεν θα πούμε όχι…».

ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ (Γενικός αρχηγός): «Θέλω και εγώ από τη μεριά μου να ευχηθώ σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τους τραυματισμούς όπως επίσης και στην αγαπημένη μας ΑΕΛ στην καινούρια προσπάθεια που κάνει στη Σούπερ Λίγκα.  Τώρα όσο για την ομάδα μας αυτή απαρτίζεται και πάλι από παιδιά νεαρής ηλικίας που κατάγονται από το χωριό και μέσα από σκληρή δουλειά και συλλογική προσπάθεια ευελπιστώ πως θα παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο».

ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΟΥΛΑΣ: «Εύχομαι καλή χρονιά τόσο στην ομάδα μου, όσο και στα υπόλοιπα σωματεία και μακριά από τραυματισμούς. Οι στόχοι φέτος για τη Βερδικούσια παραμένουν ίδιοι, κάτι που σημαίνει πως θα δουλέψουμε και πάλι με αρκετά νέα παιδιά με σκοπό να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΓΟΥΛΑΣ: «Να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Ξεκίνησε μια νέα χρονιά στη Βερδικούσια με όνειρα και φιλοδοξίες για κάτι καλό, με την παρουσία αρκετών νέων παιδιών όπου μέσα από σκληρή δουλειά θα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό κράμα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Φαλανιακού που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνισθώ στην ιδιαίτερη πατρίδα μου και τους εύχομαι καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΛ».

ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: «Η ομάδα κάνει ένα νέο ξεκίνημα με παιδιά από το χωριό και θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα είναι ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Β΄ΕΠΣΛ. Όχι μεγάλα λόγια, σκληρή δουλειά, οικογενειακό κλίμα και ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία…».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass