ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΑΣ-ΑΕΛ 3-3

«Έβρεχε» γκολ στα Γιάννενα

*Καλή η λαρισινή ομάδα στο πρώτο μέρος όπου προηγήθηκε με 3-1 *Χειροκροτήθηκε θερμά ο τεχνικός της ΑΕΛ Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2016 10:38

 

Επιμέλεια: Σωτ. Κέλλας

«Έβρεχε» γκολ  στο δυνατό(με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και αντεγκλήσεις) χθεσινό φιλικό αγώνα στα Γιάννενα μεταξύ ΠΑΣ- ΑΕΛ όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3 και μοιράστηκαν τις εντυπώσεις από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος η ΑΕΛ ήταν καλύτερη και προηγήθηκε δίκαια με 3-1 ενώ οι γηπεδούχοι στην επανάληψη όπου ισοφάρισαν σε 3-3, και στο τέλος μπορούσαν να κάνουν και την ανατροπή αλλά και η ΑΕΛ σε μια αντεπίθεση με τον Καπό έφθασε κοντά σε ένα ακόμα τέρμα. 

Το σκορ άνοιξε ο Ακόστα στο 19΄με πέναλτι και η ΑΕΛ με εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι των Ναζλίδη στο 26΄και του Βαρέλα στο 34΄ πήρε τα ηνία του αγώνα(1-2). Ο Ναζλίδης πέτυχε και δεύτερο προσωπικό γκολ στο 42΄. Μείωσε σε 2–3 ο Βιδάλ στο 69΄ και ισοφάρισε στο 75΄ο Μαμπουλού σε 3–3.

Στα αξιοσημείωτα το χειροκρότημα των 1.500 φιλάθλων που παρακολούθησαν την αναμέτρηση στον τεχνικό της ΑΕΛ Άγγελο Αναστασιάδη πριν την έναρξη του παιχνιδιού αναγνωρίζοντας την προσφορά του στην ομάδα του ΠΑΣ. 

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Άγγελος Αναστασιάδης ξεκίνησε το παιχνίδι με 4-2-3-1 έχοντας κάτω  από τα δοκάρια τον Ντεγκρά, στην άμυνα τους Ναβάρο(δεξιά), Φάρκας, Γκόλια(σέντερ μπακ), Οουσού(αριστερά), αμυντικά χαφ τους Φατιόν , Αναστασόπουλο και πιο μπροστά τους Αβραάμ(αριστερά), Βαρέλα, Ντέλετιτς(δεξιά) και στην κορυφή της επίθεσης τον Ναζλίδη, ενώ ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννενα προτίμησε το 3-5-2.

Το κύριο χαρακτηριστικό του πρώτου ημιχρόνου ήταν τα τρία πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής Κατσικογιάννης. Το πρώτο κέρδισε ο ΠΑΣ και έκανε το 1-0 (Ακόστα) ενώ τα άλλα δύο η ΑΕΛ που μετέτρεψαν σε τέρματα ο Ναζλίδης και ο Βαρέλα(και τα δύο κέρδισαν οι ίδιοι). Στο τέλος του ημιχρόνου η ΑΕΛ πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Ναζλίδη.

Οι «βυσσινί» παρουσίασαν μια όμορφη αγωνιστική εικόνα και δίκαια βρέθηκαν να προηγούνται με 3-1 καθώς οι παίκτες είχαν διάθεση παρά την κόπωση από το αυθημερόν ταξίδι αλλά και πάθος για να αποδείξουν την αξία τους. Επίσης ένα κύριο χαρακτηριστικό που είχε το πρώτο μέρος ήταν το σκληρό παιχνίδι εκατέρωθεν που έφερε και νεύρα αρκετές φορές.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές με τις αλλαγές βέβαια να ανακόπτουν τον ρυθμό του αγώνα. Η είσοδος στην αναμέτρηση των Βιδάλ και Μαμπουλού ήταν καθοριστική καθώς αυτοί οι δυο παίκτες συντέλεσαν τα μέγιστα ώστε οι γηπεδούχοι να φθάσουν στην ισοφάριση.

ΦΑΣΕΙΣ…ΓΚΟΛ

 6΄: Φάουλ από καλή θέση για την ΑΕΛ εκτελεί ο Ντέλετιτς αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.

9΄: Σουτ του Ντέλετιτς έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα καταλήγει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

13΄: Μπαλιά του Τζημόπουλου αλλά ο Κόντε χάνει οριακά το κοντρόλ πριν βρεθεί μόνος με τον Ντεγκρά

18΄: Ο ΠΑΣ Γιάννινα κερδίζει πέναλτι όταν ο Γιάκος ανατράπηκε από τον  Φάρκας. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ακόστα και διαμόρφωσε το 1-0.

20΄: Εκτέλεση φάουλ από τον Ακόστα αλλά η κεφαλιά του Μιχαήλ καταλήγει άουτ.

25΄: Ο Καρανίκας σπρώχνει τον Ναζλίδη μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι. Το εκτελεί ο παθών  και κάνει το 1-1.

33΄: Ο Βαρέλα σπρώχνεται  από έναν αμυνόμενο των γηπεδούχων ανάμεσα σε σύμπλεγμα παικτών και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι. Το εκτελεί ο Βαρέλα και διαμορφώνει το 1-2

42΄: Ο Ναζλίδης κάνει ατομική προσπάθεια αποφεύγει τον Μπέριο και με ωραίο πλασέ κάνει το 1-3.

51΄: Σέντρα του Μαμπουλού, ο Ακόστα πιάνει κεφαλιά αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.

55΄: Σουτ του Ακόστα στην αγκαλιά του Ντεγκρά.

60΄: Σουτ του Λαμπρόπουλου μπλοκάρει ο Περιστερίδης.

67΄: Ο Δώνης λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή σουτάρει και αποκρούει με διπλή προσπάθεια ο Ντεγκρά.

69΄: Ο Μαμπουλού κάνει γύρισμα από το ύψος της μεγάλης περιοχής της ΑΕΛ η μπάλα φθάνει στο Βιδάλ που μειώνει σε 3-2.

76΄: Εκπληκτική πάσα του Γιάκου στον Μαμπουλού που με πλασέ κάνει το 3-3.

78΄: Ο Βιδάλ εκτελεί κόρνερ και ο Γιάκος πιάνει σουτ από καλή θέση που καταλήγει άουτ.

84΄: Μετά από λάθος στην άμυνα του ΠΑΣ βρέθηκε μέσα στη μεγάλη περιοχή ο Καπός, που σουτάρει αλλά αποκρούει ο Περιστερίδης.

87΄: Μετά από κόντρες στην άμυνα της ΑΕΛ ο Μαυροπάνος κάνει προβολή.... στα χέρια όμως του Ντεγκρά.

90΄: Εκτέλεση φάουλ του Βιδάλ, αποκρούει  δύσκολα ο Ντεγκρά και στη συνέχεια δεν μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα ο Φερφελής και ο Μαμπουλού.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κατσικογιάννης (Ηπείρου) που δεν είχε πρόβλημα να δώσει τρία πέναλτι, ενώ  βοηθοί του ήταν οι Τάτσης, Καραλής από τον ίδιο σύνδεσμο. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Λιόντος. 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης(46΄ Περιστερίδης), Καρανίκας(35΄ Μπουκουβάλας), Ναδάλες(46΄ Κούτρης), Μιχαήλ(46΄ Σκόνδρας), Μπέριος(78΄ Μαυροπάνος), Κοζορώνης(57΄ Βιδάλ), Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς(46΄ Μαμπουλού), Ακόστα(57΄ Δώνης), Γιάκος(78΄ Φερφελής), Κόντε(70΄ Ντόλοβατς).

Λάρισα: Ντεγκρά, Ναβάρο(69΄ Ρέντζας), Γκόλιας, Φάρκας(73΄ Σουλιώτης), Φατιόν, Οουσού(54΄ Μονιάκης), Αναστασόπουλος(73΄ Καρατάσος), Ναζλίδης(73΄ Ουρτάδο), Ντέλετιτς(46΄ Καπός), Βαρέλα(69΄ Μαρουκάκης), Αβραάμ(62΄ Λαμπρόπουλος).

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

Ακόμα ένα φιλικό έκλεισε η ομάδα της ΑΕΛ καθώς το ερχόμενο Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με ώρα έναρξης στις 18:00.

«ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ»

Χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ μπορεί να ανακοίνωσε ότι τη θέση του αντιπροέδρου της ομάδας παίρνει ο Βασίλης Σαμαράς αλλά ο ίδιος με χθεσινή του δήλωση έκανε γνωστό ότι δεν την  αποδέχεται λόγω φόρτου εργασίας. Αναλυτικά η δήλωσή του:  «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ.Κούγια για την πρόταση που μου έγινε για τη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ. Στην παρούσα χρονική περίοδο δεν μπορώ να αποδεχτώ τη θέση του αντιπροέδρου λόγω φόρτου εργασίας. Η θέση μου θα είναι όπως όλα τα χρόνια κάπου σε μία κερκίδα. Όποια βοήθεια μπορώ να προσφέρω στην ομάδα θα την κάνω απλά από τη θέση του φιλάθλου είτε σε επίπεδο χορηγίας είτε σε οτιδήποτε μου ζητηθεί.

Σαμαράς Βασίλης.”

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass