ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

Όλα τα παιχνίδια είναι ίδια

* Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας * Σήμερα φιλικό των «κυανόλευκων» στην Αγιά με τον Δωτιέα

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2016 9:41

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Η Πύδνα Κίτρους θα είναι ο αντίπαλος του Απόλλωνα στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στις 11 Σεπτεμβρίου και γι’ αυτό το σημαντικό παιχνίδι, προετοιμάζονται με εντατικούς ρυθμούς στη λαρισινή ομάδα.

Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Φιλιππούπολης θα εκπροσωπήσει το λαρισινό ποδόσφαιρο στον 2ο όμιλο της κατηγορίας και θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που διαθέτει.

Για να γίνει αυτό χρειάζεται να υπάρξει μεγάλη προσπάθεια σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, να γίνουν θυσίες και φυσικά να βοηθήσει ο κόσμος της Λάρισας.

Όσον αφορά τώρα για το πρόγραμμα μετά την κλήρωση που έγινε την περασμένη Πέμπτη στην Πάτρα, ο τεχνικός ηγέτης του Απόλλωνα Σάκης Θεοδοσιάδης επισήμανε τα εξής: «Εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και κάθε παιχνίδι, θα το βλέπουμε ξεχωριστά. Εξάλλου όλα τα παιχνίδια είναι ίδια και δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα ματς. Σε κάθε αγώνα θα παίζουμε για να κερδίσουμε, σεβόμενοι πάντα τον αντίπαλό μας. Χρειάζεται να έχουμε αγωνιστική πειθαρχία, σοβαρότητα και πριν από κάθε αγώνα να είμαστε στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας.

Να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο έτσι ώστε τις προσδοκίες που δημιουργούνται από τη δυναμική της ομάδας, να τις υλοποιήσουμε με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Έχω δηλώσει και θα το επαναλάβω πως οι παίκτες δουλεύουν με πολλή όρεξη και υπευθυνότητα και θα παρουσιασθούμε έτοιμοι στην πρεμιέρα, στις 11 Σεπτεμβρίου».

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΙΤΡΟΣ

Στο μεταξύ η κλήρωση του πρωταθλήματος ανέδειξε ως αντιπάλους την 1η αγωνιστική τον Απόλλωνα, με την Πύδνα Κίτρους.

Έτσι το προγραμματισμένο για χθες φιλικό παιχνίδι που επρόκειτο να γίνει στο Κίτρος αναβλήθηκε και ο Απόλλωνας αναζήτησε μια νέα ομάδα, για φιλικό παιχνίδι.

Σήμερα λοιπόν θα μεταβεί στην Αγιά, όπου θα αγωνιστεί σε φιλική αναμέτρηση με τον Δωτιέα, ομάδα στην οποία είναι προπονητής ο Κώστας Τσώτσος, πέρυσι αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική κατηγορία και την καινούργια σεζόν θα επιδιώξει να έχει ένα ομοιογενές σύνολο, που θα προσπαθήσει να υλοποιήσει τους στόχους στην Α’ τοπική κατηγορία.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σάκης Θεοδοσιάδης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους του ποδοσφαιριστές, που θα έχει στην διάθεσή του, ώστε να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, για τον βαθμό ετοιμότητας που βρίσκονται.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν αναφέρθηκαν και όλα βαίνουν καλώς έως τώρα.

Θα επακολουθήσουν δύο ακόμη δυνατά φιλικά, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης που είναι έτοιμο να διεξαχθούν αγώνες μετά τις εργασίες που έγιναν και ολοκληρώθηκαν.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 31 Αυγούστου θα υποδεχθεί τον Α.Ο.Τρικάλων και θα ακολουθήσει την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στην πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα, ο αγώνας με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου Τρικάλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass