ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

Οι παίκτες δουλεύουν με διάθεση και σοβαρότητα

*Το κλίμα είναι οικογενειακό και είμαι πολύ ευχαριστημένος *Σήμερα το βράδυ στην Πάτρα η κλήρωση της Γ΄Εθνικής κατηγορίας

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2016 9:47

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζει την προετοιμασία του ο Απόλλων Λάρισας, για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η λαρισινή ομάδα θα εκπροσωπήσει τον νομό στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και στόχος της είναι να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς διαθέτει παίκτες με ποιότητα και εμπειρία, που μπορούν να σηκώσουν το βάρος. Παράλληλα, ο τεχνικός της ηγέτης ο Σάκης Θεοδοσιάδης είναι ένας προπονητής που είχε μια πετυχημένη παρουσία στα χρόνια που δούλεψε στην Αναγέννηση Καρδίτσας και θέλει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Σε χθεσινές του δηλώσεις ο προπονητής της φιλιππουπολίτικης ομάδας, τόνισε τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά, που δουλεύουν με διάθεση και σοβαρότητα, δείχνοντας ότι σέβονται την ομάδα στην οποία θα αγωνισθούν και θέλουν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Άλλωστε γνωρίζουν πολύ καλά ότι με δουλειά και πειθαρχία, θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, στις επίσημες υποχρεώσεις μας. Ανταποκρίνονται λοιπόν στο πρόγραμμα της προετοιμασίας, το κλίμα είναι οικογενειακό και θα περιμένουμε το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, όπου θα είμαστε έτοιμοι».

Ο Απόλλωνας που προπονείται καθημερινά στο γήπεδο της Κοιλάδας, θα αγωνισθεί την ερχόμενη Κυριακή στο Κίτρος με την Πύδνα σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι και την ερχόμενη Τετάρτη 31 Αυγούστου σε ένα εξίσου πολύ σημαντικό τεστ, θα αντιμετωπίσει στη Λάρισα τον Α.Ο.Τρικάλων και ο κ.Θεοδοσιάδης θα δει τις αντιδράσεις των παικτών του απέναντι σε μια ομάδα της Football League.

Τη μεθεπόμενη Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου θα αγωνισθεί με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου και αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα κανονικά στις 11 Σεπτεμβρίου όπως είναι προγραμματισμένο, τότε το συγκεκριμένο ματς θα είναι το τελευταίο πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της λαρισινής ομάδας.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Εν τω μεταξύ, από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής ανακοινώθηκε ότι η κλήρωση για τους αγώνες του Πρωταθλήματος της περιόδου 2016-2017 θα διενεργηθεί σήμερα Πέμπτη 25/8/2016 και ώρα 21:00 στο ξενοδοχείο Porto Rio στην Πάτρα.

Tο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα διεξαχθεί τελικά με 61 ομάδες(αρχικά ήταν 64 οι ομάδες) σε τέσσερις ομίλους και θα διαχωριστούν με γεωγραφικά κριτήρια, σε τέσσερις ομίλους(τρεις των 15 ομάδων και ένας των 16).

Δεν δήλωσαν συμμετοχή η Ζάκυνθος(ΕΠΣ Ζακύνθου), ο Εθνικός Αγιονιερίου(ΕΠΣ Κιλκίς) και η Δόξα Νέας Μανωλάδας(ΕΠΣ Αρκαδίας).

Σήμερα το πρωί η ΕΠΟ θα επικυρώσει τους ομίλους με βάση γεωγραφικά κριτήρια και το βράδυ θα διενεργηθεί η κλήρωση.

Ο Απόλλων Λάρισας θα τοποθετηθεί στον 2ο όμιλο, όπου το πιθανότερο είναι πως θα συμμετέχουν 16 ομάδες, με μοναδικό ερωτηματικό την ΑΕ Ιστιαίας, η οποία αν πάει σε άλλο όμιλο, τότε οι ομάδες στον 2ο θα είναι 15.

Στον όμιλο λοιπόν της λαρισινής ομάδας θα είναι οι: Απόλλων Λάρισας (ΕΠΣ Λαρίσης), Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου (ΕΠΣ Τρικάλων), Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου Ρήγας Φεραίος (ΕΠΣ Θεσσαλίας), Αστέρας Πετριτή (ΕΠΣ Κέρκυρας), Πύδνα Κίτρους, Πιερικός, Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, Διαγόρας Σεβαστής (ΕΠΣ Πιερίας), Θεσπρωτός(ΕΠΣ Θεσπρωτίας), ΑΕ Καραϊσκάκης, Αμβρακία Κωστακίων (ΕΠΣ Άρτας), ΑΕ Ιστιαίας (ΕΠΣ Εύβοιας), Εθνικός Φιλιππιάδας, Τηλυκράτης Λευκάδας (ΕΠΣ Πρεβέζης/Λευκάδας).

Συνολικά οι 61 ομάδες της Γ' Εθνικής που θα συγκροτήσουν τους τέσσερις ομίλους είναι: Νέστος Χρυσούπολης, ΑΟ Καβάλας(ΕΠΣ Καβάλας), Δόξα Δράμας(ΕΠΣ Δράμας), Απόλλων Καλαμαριάς, ΑΠΕ Λαγκαδά, Καμπανιακός, ΑΟ Καρδίας(ΕΠΣ Μακεδονίας), Εορδαϊκός(ΕΠΣ Κοζάνης), Απόλλων Παραλιμνίου(ΕΠΣ Σερρών), Δόξα Προσκυνητών(ΕΠΣ Θράκης), Ορφέας Ξάνθης (ΕΠΣ Ξάνθης), Αλμωπός Αριδαίας(ΕΠΣ Πέλλας), Νάουσα(ΕΠΣ Ημαθίας), ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου(ΕΠΣ Γρεβενών), Μακεδονικός Φούφας(ΕΠΣ Κοζάνης), ΑΕ Καραϊσκάκης, Αμβρακία Κωστακιών(ΕΠΣ Άρτας), Νίκη Βόλου, Ρήγας Φεραίος, Ολυμπιακός Βόλου(ΕΠΣ Θεσσαλίας), Θεσπρωτός(ΕΠΣ Θεσπρωτίας), Πύδνα Κίτρους, Πιερικός, Αχιλλέας Νεοκαισάρειας, Διαγόρας Σεβαστής(ΕΠΣ Πιερίας), Εθνικός Φιλιππιάδας, Τηλυκράτης Λευκάδας(ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας), Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου(ΕΠΣ Τρικάλων), Αστέρας Πετριτή(ΕΠΣ Κέρκυρας), Απόλλων Λάρισας(ΕΠΣ Λάρισας), Θήβα(Βοιωτίας), Παναργειακός, ΑΕ Ερμιονίδας( ΕΠΣ Αργολίδας), Παναρκαδικός(ΕΠΣ Αρκαδίας), Αιολικός(ΕΠΣ Λέσβου), ΠΑΟ Βάρδας, Δόξα Μανωλάδας, Αστέρας Αμαλιάδας(ΕΠΣ Ηλείας), Τσικλητήρας Πύλου (ΕΠΣ Μεσσηνίας),ΠΑΟ Λουτράκι, ΑΟ Ζευγολατιού(ΕΠΣ Κορινθίας), Παναχαϊκή, Αχαϊκή(ΕΠΣ Αχαΐας), ΑΟ Χαλκίς, ΑΕ Ιστιαίας(ΕΠΣ Εύβοιας), Πανθηραϊκός(ΕΠΣ Κυκλάδων), Φωστήρας, Ηλυσιακός, Κηφισιά, Άγιος Ιερόθεος(ΕΠΣ Αθηνών), Τριγλία Ραφήνας, Θύελλα Ραφήνας(ΕΠΣΑΝΑ), Εθνικός, Ιωνικός, Προοδευτική(ΕΠΣ Πειραιά), Ερμής Ζωνιανών(ΕΠΣ Ρεθύμνου), Εργοτέλης, ΠΟ Ατσαλένιου (ΕΠΣ Ηρακλείου) ΕΠΣ ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ(ΕΠΣ Χανίων), Ιάλυσος, Ρόδος(ΕΠΣ Δωδεκανήσου).

*Η έναρξη του πρωταθλήματος έχει οριστεί για τη Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass