ΕΛΕΓΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Ήμασταν έτοιμοι για τη Βέροια….

*Ρεπό ξεκούρασης σήμερα για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2016 11:00

Του Σωτ. Κέλλα

Η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή να αναβάλλει μέχρι 5 Σεπτεμβρίου την έναρξη της Σούπερ Λίγκα δυσαρέστησε όλους στο επιτελείο της ΑΕΛ και κυρίως τον τεχνικό Άγγελο Αναστασιάδη που θεωρούσε ότι η ομάδα του ήταν πανέτοιμη για την πρεμιέρα που θα γινόταν προχθές με αντίπαλο τη Βέροια.

Μάλιστα είχε πει σε ομιλία του στους παίκτες να επικεντρωθούν πάνω σ’ αυτό το παιχνίδι(κλείνοντας τα αυτιά τους στους «ψιθύρους» που υπήρχαν εδώ και μέρες για αναβολή του πρωταθλήματος) αλλά όταν την Πέμπτη έμαθε την απόφαση για  αναβολή κυριολεκτικά παρουσιάστηκε «σκασμένος».

Το πρώτο που αναγκάσθηκε να κάνει είναι να αλλάξει το προπονητικό πρόγραμμα (την περασμένη βδομάδα έκανε μια προπόνηση) και πλέον να ξαναμπεί η ομάδα σε προαγωνιστική κατάσταση.

Μάλιστα  θεωρεί ότι όσο πιο γρήγορα γίνει η πρεμιέρα του πρωταθλήματος τόσο καλύτερο είναι για την ΑΕΛ.

Σήμερα έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές ενώ αύριο θα επανέλθουν με δύο προπονήσεις. Χθες το πρωί έγινε κανονικά προπόνηση.

Σχετικά με το προχθεσινό φιλικό αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας που η ΑΕΛ κέρδισε με 3-2 η εικόνα της ήταν αρκετά καλή στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοσή της έπεσε με αποτέλεσμα να προβληματιστούν ορισμένοι παίκτες. Ο ίδιος ο Αναστασιάδης θεωρεί ότι με την προσθήκη ενός αμυντικού χαφ η ομάδα θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερη ενώ σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις αναφέρει ότι στόχος δεν είναι απλά η παραμονή αλλά να φθάσει πολύ πιο ψηλά.

Για την εικόνα(κυρίως του δευτέρου μέρους) στην Καρδίτσα ευθύνες έριξε και στον αγωνιστικό χώρο αλλά από την άλλη ο ίδιος λέει ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα  στα φιλικά παιχνίδια και δεν είναι τυχαίο ότι πριν από αυτά ακόμα και ανήμερα κάνει προπονήσεις με στόχο τη βελτίωση των ποδοσφαιριστών.

Ο ίδιος στέκεται σε δύο πολύ καλά ημίχρονα που είχε η ΑΕΛ στα φιλικά παιχνίδια  με Ατρόμητο και Ξάνθη όπου οι αντίπαλοι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ούτε υποψία ευκαιρίας.

Από αύριο θέλει να είναι όλοι οι παίκτες παρόντες και κυρίως ο Ντοντό που λόγω λοίμωξης ουσιαστικά δεν έχει κάνει καμία προπόνηση.

Από κει και πέρα υπάρχει και ο Κουτσιανικούλης που τον  υπολογίζει ο προπονητής αλλά όχι σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο ίδιος δεν έχει συνεργαστεί με τον Λαρισαίο παίκτη σε καμία ομάδα αλλά θεωρεί ότι αν δουλέψει θα του δώσει την ευκαιρία που χρειάζεται για να δείξει ξανά τη αξία του στη Σούπερ Λίγκα.

Τέλος από την ΠΑΕ ΑΕΛ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση για τις ομάδες νέων: «Στο πλαίσιο της ενιαίας φιλοσοφίας προπόνησης των ομάδων Κ20, Κ17 και Κ15 ο προπονητής της Κ20 κ. Σάκης Αναστασιάδης και υπεύθυνος οργάνωσης και σχεδιασμού των ομάδων νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ με όλο το προπονητικό τιμ θα επιληφθεί της προπόνησης της Κ17 τη Δευτέρα 22-8-16 και ώρα 18:00, καθώς και την Τρίτη 23-8-16 με την Κ15 την ίδια ώρα. Αυτό θα επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα όλη τη σεζόν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass