ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Συνέχεια με φιλικό στην Καρδίτσα

*Επέστρεψε στην ομάδα ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Λοίμωξη ο Ντοντό

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2016 10:34

Του Σωτ. Κέλλα

Μπορεί στην ΑΕΛ να ήθελαν να αγωνισθούν σήμερα στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα αλλά μετά την αναβολή που αποφάσισε στο πρωτάθλημα ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής η ρουτίνα των φιλικών αγώνων συνεχίζεται με τους «βυσσινί» να αγωνίζονται σήμερα στην Καρδίτσα κόντρα στην Αναγέννηση(18.00) που παίζει στη Β’ Εθνική κατηγορία ενώ μάλλον θα δοθούν και άλλα φιλικά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος που αυτή πλέον όλα δείχνουν ότι θα γίνει στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ο τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης δεν θα έχει άγχος στο σημερινό φιλικό(άλλωστε δηλώνει ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα στα φιλικά παιχνίδια) ενώ το μόνο δυσάρεστο είναι ότι δεν θα μπορέσει να δει τον Ντοντό που υπέστη λοίμωξη και δεν προπονείται τις τελευταίες δύο μέρες. Επίσης μπορεί να επέστρεψε ο Κουτσιανικούλης(ανακοινώθηκε χθες) , πήγε χθες για εργομετρικά στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θα είναι έτοιμος σε ένα με δύο μήνες περίπου.

Από κει και πέρα οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα είναι στη διάθεσή του και σίγουρα θα δοθεί χρόνος συμμετοχής σε όλους όπως έγινε στα περισσότερα φιλικά παιχνίδια ενώ στο μυαλό του προπονητή είναι να βρεθεί ένα αμυντικό χαφ που θα πλαισιώσει τον Φατιόν. Στην ΠΑΕ εξετάζουν περιπτώσεις αλλά ακόμα δεν έχουν καταλήξει σε κάποιον ποδοσφαιριστή.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗ

Η επιστροφή στην ομάδα του Κουτσιανικούλη από την ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώθηκε χθες καθώς ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής προπονούνταν ατομικά όλο αυτό το διάστημα, χωρίς να συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας αλλά ούτε και σε κάποιο φιλικό προετοιμασίας.

Ο Κουτσιανικούλης έχει 201 συμμετοχές και 17 γκολ σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ αλλά και ευρωπαϊκές συμμετοχές.

Η ανακοίνωση ανέφερε τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι μετά από σχετικό αίτημα του Βασίλη Κουτσιανικούλη και προσωπική του συζήτηση με τον προπονητή μας κ. Άγγελο Αναστασιάδη επανέρχεται κανονικά στο ρόστερ της ομάδας μας.

Η απόφαση του κ. Αναστασιάδη έδωσε μεγάλη ικανοποίηση στην ιδιοκτησία και στο ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ διότι είναι γνωστή η ποδοσφαιρική αξία του Βασίλη Κουτσιανικούλη αλλά κυρίως είναι ένας από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ ο οποίος είναι Λαρισαίος».

ΑΥΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Σήμερα η ομάδα θα δώσει φιλικό αγώνα, αύριο το πρωί έχει προγραμματιστεί προπόνηση ενώ στη συνέχεια μέχρι την Τρίτη που θα γίνουν δύο προπονήσεις(πρωι και απόγευμα) οι παίκτες θα είναι ελεύθεροι.

ΔΥΟ ΤΑΛΕΝΤΑ

Δύο νεαρά ταλέντα που προέρχονται από τον Νομό Λάρισας και συγκεκριμένα από τους Ατρόμητους/Θύελλα (ομάδα με την οποία σε επίπεδο ακαδημιών και αντρικού επιπέδου έχει συνεργασία ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΛ, Θοδωρής Βουτυρίτσας) απέκτησε η ΑΕΛ U 17 εντάσσοντας στο δυναμικό της ομάδας τον 16χρονο αμυντικό μέσο Άγγελο Τόπη και τον 15χρονο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Πινακά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση 2 νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν την ομάδα Κ17.

Πρόκειται για τον Άγγελο-Ιωάννη Τόπη (7/1/2000) και για τον Δημήτρη Πινακά (1/9/2001) οι οποίοι έχουν αγωνιστεί και με τις μεικτές ομάδες της περιοχής μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τις ακαδημίες Βουτυρίτσα για την παραχώρησή τους».

ΔΑΝΕΙΚΟΣ

Ο παίκτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Μπάμπης Δαμιανάκης δόθηκε δανεικός στην ομάδα του Κισσαμικού για να πάρει περισσότερες συμμετοχές ώστε να επανέλθει πιο έτοιμος στη λαρισινή ομάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass