Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΣΤΗΝ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με χαμηλούς τόνους, αλλά και φιλοδοξίες

Κ. Κατσάρας: «Θέλουμε μια ομάδα νεανική που να παίζει καλό ποδόσφαιρο» Ν. Φλώρος: «Να δοθούν ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά, ώστε να αναδεικνύονται, μέσα από την ομάδα, τα ταλέντα»

Δημοσίευση: 16 Αυγ 2016 8:30

 

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα παρουσίας στα Εθνικά πρωταθλήματα, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης θα δώσει φέτος το «παρών» στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία, αφού η ομάδα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες δεν κατάφερε πέρσι να κερδίσει το στοίχημα της παραμονής στη Γ’ Εθνική.

Οι «πράσινοι» προετοιμάζονται με χαμηλούς στόχους, αλλά με φιλοδοξίες για μία σεζόν που όλοι στον σύλλογο θέλουν να στεφθεί με επιτυχία. Ο Οικονόμος ανασυντάσσει τις δυνάμεις του, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα νέα παιδιά με στόχο την ανάδειξη και προώθηση των ταλέντων μέσα από το ποιοτικό ποδόσφαιρο. Για τον λόγο αυτό η διοίκηση του συλλόγου εμπιστεύτηκε εκ νέου τις τύχες της ομάδας σ’ έναν παλιό γνώριμο, τον Κώστα Κατσάρα, ο οποίος θα έχει συνεργάτη στο τεχνικό τιμ κατά την επίπονη διάρκεια της προετοιμασίας τον πρώην ποδοσφαιριστή του Οικονόμου, Δημήτρη Σκλάβο. Μετά την πρώτη αναγνωριστική εβδομάδα οι ρυθμοί έχουν ανέβει και πλέον το ζητούμενο είναι να αποκτήσει η ομάδα την αγωνιστική ταυτότητα που χρειάζεται για το νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.

«Από τη στιγμή που λύθηκε η συνεργασία μου με την ΑΕΛ, με προσέγγισε η διοίκηση της ομάδας. Οι άνθρωποι με γνωρίζουν και τους γνωρίζω, υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και σχέση πολύ καλή» επισήμανε στις δηλώσεις του ο τεχνικός Κώστας Κατσάρας και πρόσθεσε:

«Δεν έχει σημασία σε ποια κατηγορία παίζει η ομάδα, το θέμα είναι να μπορείς να δουλεύεις, να σου δίνονται οι προϋποθέσεις και οι δυνατότητες και στην ομάδα της Τσαριτσάνης υπάρχουν.

Είμαι ευχαριστημένος γιατί με τη διοίκηση ξεκαθαρίσαμε ότι θέλουμε μια ομάδα νεανική και να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Όσο για μεταγραφές, κάνουμε κάποιες επαφές, αλλά δεν καιγόμαστε κιόλας. Θέλουμε άτομα που θέλουν να έρθουν στον Οικονόμο γιατί εδώ υπάρχουν οι προϋποθέσεις. Και όσοι καταλαβαίνουν από ποδοσφαιρική φιλοδοξία μπορούν να εκτιμήσουν τι μπορεί να προσφέρει η Τσαριτσάνη σ’ ένα νεαρό ποδοσφαιριστή. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος στόχος πέρα από το να κάνουμε μια καλή ομάδα που να παίζει καλό ποδόσφαιρο» είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Οικονόμου.

Από την πλευρά της διοίκησης, δηλώσεις, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, έκανε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Νίκος Φλώρος, ο οποίος υπογράμμισε:

«Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά. Από την πλευρά της διοίκησης γίνονται συντονισμένες προσπάθειες ώστε να εμπλουτιστεί το ρόστερ, ενώ βασικό μέλημα είναι να δοθούν ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά, ώστε να αναδεικνύονται, μέσα από την ομάδα, νέα ταλέντα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass