ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τον Ντοντό…

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2016 9:00

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος σέντερ φορ Λουίς Πάουλο Ιλάριο ή Ντοντό ήρθε χθες στη Λάρισα και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με τους «βυσσινί» στην προσπάθεια που θα κάνουν στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.

Ο Ντοντό ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ζουβέντους του Σάο Πάουλο και στη συνέχεια ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ίντερ Ζάπρεσιτς από την Κροατία(30 συμμετοχές,9 γκολ). Στη βαλκανική χώρα έμεινε τέσσερα χρόνια, καθώς στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα των Ντίναμο Ζάγκρεμπ και Λοκομοτίβα(δανεικός από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ) με την οποία σε 12 συμμετοχές πέτυχε 3 τέρματα). Από το 2011 ήταν κάτοικος Αζερμπαϊτζάν, καθώς αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Γκαμπάλα όπου σε 131 παιχνίδια πέτυχε 23 τέρματα. Το δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν το πέρασε στην πατρίδα του, Βραζιλία, καθώς αγωνίστηκε με τη Ζοϊνβίλ(τρεις συμμετοχές και κανένα τέρμα).

Ο παίκτης δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό, μετά τα δύο τέρματα που πέτυχε στο επαναληπτικό περσινό ματς προκριματικών Γιουρόπα Λιγκ με την Καμπάλα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, αποκλείοντας το «τριφύλλι» από την διοργάνωση(2-2 ενώ ο πρώτος αγώνας τελείωσε με 0-0)

Έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Κροατίας με τη Ζάγκρεμπ, έχει ρεκόρ συμμετοχών με την Καμπάλα ενώ είναι δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας από το Αζερμπαϊτζάν. Η τελευταία ομάδα του Ντοντό πριν την ΑΕΛ ήταν η άσημη Ζοϊνβίλ, ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας με τον ποδοσφαιριστή να ανακοινώνεται στις 16 Ιουνίου 2016 έχοντας ως σκοπό να επιστρέψει στην πατρίδα μετά από αρκετά χρόνια. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά, ο Ντοντό πήρε μόλις τρία παιχνίδια(χωρίς να πετύχει τέρμα), η ομάδα δίνει τη δική της μάχη για τη σωτηρία όμως η μη χρησιμοποίηση του στο παιχνίδι στις 30 Ιουλίου 2016 ήταν και η τελευταία που τον βρήκε στην αποστολή της Ζοϊνβίλ.

Συμπαίκτης του την σεζόν 2014-2015 στην Καμπάλα που βοήθησε στην έξοδο στην Ευρώπη, ο νυν παίκτης της ΑΕΛ, Πάβολ Φάρκας, με τον οποίο ξαναβρίσκεται στην ΑΕΛ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο παίκτης είπε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ΑΕΛ και ικανοποιημένος από τους ανθρώπους του συλλόγου. Η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα, με πολλούς φιλάθλους που την ακολουθούν παντού και είναι μεγάλη η χαρά μου που θα παίξω σ' αυτήν την ομάδα. Υπόσχομαι να δώσω ψυχή και καρδιά για την ΑΕΛ. Θα δώσω τα πάντα, το ποδόσφαιρο είναι η δουλειά μου και ζω από αυτό».

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ανακοινώνονται οι νικητές των 15 μαθητικών εισιτηρίων διαρκείας, ευγενική προσφορά συντοπίτη ιατρού, τα οποία δόθηκαν σε πολύτεκνους, αριστούχους μαθητές και παιδιά. Oι δικαιούχοι, οι οποίοι παρακαλούνται με συνοδεία γονέα να επισκεφθούν τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ με τα απαραίτητα έγγραφα (φωτοτυπία ταυτότητας ή πιστοποιητικού γέννησης, φωτοτυπία ΑΜΚΑ) ώστε να εκδοθούν οι κάρτες τους, έχουν ειδοποιηθεί στα κινητά τους τηλέφωνα και είναι οι εξής:

1. Κοσμόπουλος Νίκος (17 ετών)

2. Στάθη Ευανθία-Μαρία (17 ετών)

3. Καλούσης Θεόφιλος (13 ετών)

4. Ζαφείρης Ιωάννης (9 ετών)

5. Σαγρής Βύρωνας (14 ετών)

6. Στάθης Βησσαρίων (13 ετών)

7. Παπαγεωργίου Χρήστος (14 ετών)

8. Συνάτικας Ραφαήλ (17 ετών)

9. Βαϊούλης Σταύρος (14 ετών)

10. Μπουτακίδου Παγώνα (12 ετών)

11. Αρζουμανίδου Ευτυχία (13 ετών)

12. Ζώτος Αναστάσιος (16 ετών)

13. Κωστής Δημήτριος (10 ετών)

14. Δούκας Βασίλης (16 ετών)

15. Τζανάρα Βάια (17 ετών)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass