ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΝΕΩΝ Κ20 ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (0-1)

Αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα

*Καλή εικόνα και πολλές χαμένες ευκαιρίες από τους «βυσσινί» που άξιζαν κάτι περισσότερο

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2016 9:13

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες στο γήπεδο Αμπελώνα η ομάδα Νέων Κ20 της ΑΕΛ ηττήθηκε με 1-0 από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, σ’ ένα παιχνίδι που το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα και αδικεί τους «βυσσινί». Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Σάκη Αναστασιάδη είχε καλή αγωνιστική παρουσία, επιθετικούς προσανατολισμούς και δημιούργησε αξιόλογες ευκαιρίες (κυρίως με τους Κεϊτά, Μασούρα, Μακρή, Τσιούτσια) με τις οποίες θα μπορούσε να είχε σκοράρει.

Η ΑΕΛ στο 10ο λεπτό έφτασε πολύ κοντά στο γκολ όταν μετά από τον ωραίο συνδυασμό των Μακρή-Κεϊτά και σουτ του πρώτου η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, για να φτάσουμε στο 21’ όταν ο Κιουρσάι με δυνατό μακρινό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα της ΑΕΛ κάνοντας το 0-1.

Ο Ολυμπιακός άγγιξε το δεύτερο γκολ στο 32’ με τον Κιρτζιαλίδη όμως ο Λαρισαίος γκολκίπερ επενέβη σωτήρια, για να φτάσουμε στο 36’ όταν η ΑΕΛ απείλησε με τον Κεϊτά αλλά η φάση δεν είχε την επιθυμητή κατάληξη.

Η ΑΕΛ ανέβασε στροφές στη συνέχεια και δημιούργησε ορισμένες πολύ καλές ευκαιρίες με τους Μασούρα (50’, 66’) και Κεϊτά (60’), ενώ στο 87’ οι «βυσσινί» άγγιξαν την ισοφάριση με τον Τσούτσα, το δυνατό σουτ του οποίου απέκρουσε ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» κι έτσι το 0-1 διατηρήθηκε.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Νίτσας με βοηθούς τους Παπαγεωργίου και Λάκη.

Αρκετοί φίλοι της ΑΕΛ βρέθηκαν στο γήπεδο Αμπελώνα, ενώ το «παρών» έδωσαν ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Άγγελος Αναστασιάδης με τον τεχνικό διευθυντή Θωμά Κυπαρίσση.

ΑΕΛ (Σάκης Αναστασιάδης): Κοτογλίδης, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Καλούσης, Ναλπάντης, Κυρίτσης Θ., Μακρής, Χοτζάλι, Κεϊτά, Καραλούλης, Αναγνώστης (Τσεκούρας, Ραζής, Γεωργακόπουλος, Μαστακούλης, Κυρίτσης Γ., Αναγνωστόπουλος, Μπαμπατζιάς, Κούσιας, Μορφάκης, Τσούτσας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βασίλης Βούζας): Αγγελόπουλος, Ξυδάς, Τζουμάκης, Τσιμπούκας, Λάμπρου, Πανάγου, Κωστανάσιος, Μεγαρίτης, Βάρκας, Βρουσάι, Κιρτζιαλίδης (Αμπάρα, Μπέτσας, Γιανναράκης, Σκαφίδας, Χατζηχρήστος, Πέιος, Χρήστου, Αντωνόπουλος, Τασιούλης, Κηπουρός, Καπετσής, Χατζηιωαννίδης, Κουγιός,).

*Σήμερα εξάλλου η ομάδα Νέων Κ17 της ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση στην Τσαριτσάνη την αντίστοιχη ομάδα του τοπικού Οικονόμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass