Olympus Open Wheelchair Tennis 2016

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2016 18:52

Το wheel chair tennis (τένις σε αναπηρικό αμαξίδιο) είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στο χώρο του αθλητισμού των κινητικά αναπήρων παγκοσμίως.

Είναι παραολυμπιακό άθλημα με μεγάλη συμμετοχή αθλητών σε παγκόσμιο επίπεδο. Κάθε χρόνο διεξάγονται Τουρνουά τένις με αναπηρικό αμαξίδιο σε όλον τον κόσμο. Στην Ελλάδα μέχρι το 2008 έχουν ολοκληρωθεί 3 τουρνουά, έκτοτε δεν έχει ξαναγίνει.

Επειδή η Παγκόσμια Ομοσπονδία του τένις δίνει την έγκριση για την διεξαγωγή του τουρνουά μόνο σε παίχτες, την έχει αναλάβει ο κος Κώστας Βαζούρας, ώστε να μπορέσει να προωθήσει το event στην Ελλάδα.

Ο ίδιος έχει συμμετάσχει σε τουρνουά στην Ελλάδα, όπως στην Παραολυμπιάδα του 2004 στην Αθήνα αλλά και παγκοσμίως, Το Olympus Open Wheelchair Tennis 2016 θα λάβει χώρα στις 2-4 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Λάρισας, στις εγκαταστάσεις του Larissa Sports Center με ελεύθερη είσοδο.

Eπίσης θα υπάρξει και δωρεάν γραμμή τακτικής αστικής συγκοινωνίας .Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας, με έργα ζωγραφικής καθώς και ενημερωτικά βιβλία σχετικά με τον αθλητισμό και την Παραολυμπιάδα.Στο Τουρνουά συμμετέχουν 16 άντρες αθλητές και 8 γυναίκες αθλήτριες καθώς και βοηθητικό προσωπικό (φυσιοθεραπευτής, τεχνικός κ.α)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass