ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΕ ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕ 2-0

Τρίτωσε το… καλό για την U20 της ΑΕΛ

* Πρωταγωνιστής ο Άγγελος Αναγνώστης που πέτυχε τα δύο γκολ

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2016 8:50

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, η ομάδα U20 της ΑΕΛ κέρδισε σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Ελευθεραί την αντίστοιχη του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, με σκορ 2-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Άγγελος Αναγνώστης που με δύο τέρματα (62’ και 70’) έδωσε τη νίκη στην ομάδα του περνώντας ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα για τους «βυσσινί» που σε λίγες μέρες θα δώσουν τα επίσημα παιχνίδια τους για το οικείο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε για τους «βυσσινί» στο 12’. Ο Ιμπραΐμ Κεϊτά έβγαλε κάθετα την μπαλιά στον αρχηγό της ΑΕΛ Κώστα Μακρή, όμως το τελείωμα του νεαρού παίκτη των «βυσσινί» δεν ήταν καλό με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει άουτ.

Ωραία συνεργασία των παικτών της ΑΕΛ, με τον Γεωργακόπουλο να βγάζει δεξιά στον Μακρή στο 16’, αυτός σέντραρε όμως ο Κουσιάς ήταν λίγο πιο πίσω και δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Ανέλαβαν περισσότερες πρωτοβουλίες στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν την καλά οργανωμένη άμυνα της ΑΕΛ. Πολλές οι αλλαγές στη συνέχεια για τις δύο ομάδες, με τους δύο προπονητές Σάκη Αναστασιάδη και Γιάννη Αμανατίδη να έχουν ως σκοπό να δουν όλα τα παιδιά που μετείχαν στην αποστολή να αγωνίζονται σε αυτό το ματς.

Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 62’. Ο Κεϊτά βγήκε γρήγορα στην κόντρα από δεξιά, έκανε τη συρτή σέντρα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Αναγνώστης με προβολή έκανε το 1-0.

Στο 70’ οι «βυσσινί» διπλασίασαν τα τέρματά τους όταν ο Αναγνωστόπουλος έβγαλε τη σέντρα στο ύψος του πέναλτι στον Αναγνώστη, με τον πρώην παίκτη του Αχιλλέα Φαρσάλων να τελειώνει όμορφα τη φάση με το αριστερό, πετυχαίνοντας το 2-0.

Σημαντική ευκαιρία για να μειώσει και να μπει και πάλι στο παιχνίδι είχε ο Ηρακλής στο 77’ με τον Αλωπούδη να κάνει την ατομική προσπάθεια και το σουτ στη συνέχεια όμως η μπάλα αποκρούσθηκε από το δεξί δοκάρι της εστίας του Κοτογλίδη.

Οι μόνοι ποδοσφαιριστές που έβγαλαν ολόκληρο το 90λεπτο του παιχνιδιού ήταν ο Καλούσης από πλευράς ΑΕΛ και ο τερματοφύλακας Κανελλίδης για τον Ηρακλή. Οι «βυσσινί» δοκίμασαν και Αυστραλό ποδοσφαιριστή που τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν αποκτηθεί.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Μπουρουζίκας, που είχε βοηθούς την Αλεξάνδρα Δεληγιάννη και τον Μπουρονίκο.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΕΛ (Σάκης Αναστασιάδης): Σουλούκος, Ραζής, Καλούσης, Κυρίτσης Θ., Παπαδόπουλος, Κυρίτσης Γ., Γεωργακόπουλος, Δερμιτζάκης, Μακρής, Κουσιάς, Κεϊτά.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κοτογλίδης, Ναλμπάντης, Μπαμπατζιάς, Μορφάκης, Αναγνώστης, Αναγνωστόπουλος, Μαστακούλης, Παπαγεωργίου, Τσεκούρας, Τσούτσας (και υπό δοκιμή Αυστραλός ποδοσφαιριστής).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιάννης Αμανατίδης): Κανελλίδης, Μπαλάσκας, Γουνόπουλος, Χουζούρης, Ζιώγας, Καραϊσκος, Δοξάκης, Δάσκος, Δραγάνης, Τσιπιρτίνης, Βερνάρδος.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ιωαννίδης, Αρβανιτίδης, Μυλωνάς, Πεχλιβανίδης, Κοιλανίτης, Πέλκας, Αλωπούδης, Παπαδόπουλος, Δημουλάκης, Λάμπογλου, Αποστόλου.

* Στο Ελευθεραί βρέθηκαν από την ΠΑΕ ΑΕΛ οι κ.Κούγιας, Κυπαρίσσης, ο τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Γηραιού», Σάββας Κωφίδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass