Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Ένας Αετός που έμαθε να πετά… ψηλά

* Γ. Μπιτσαράς: «Η ιστορία μας θέλει πάντα ανταγωνιστικούς» * Γ. Κυρίτσης: «Μεγάλο στοίχημα η σταδιακή ανανέωση της ομάδας μας» * Βασ. Νάρης: «Καλό ποδόσφαιρο και να προωθούνται νέοι παίκτες»

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2016 9:49

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ. Βασίλης Ντάμπλης

«Σαν τον αετό είχα φτερά και πέταγα πολύ ψηλά…». Το γνωστό τραγούδι του Γρηγόρη Μπιθικώτση ταιριάζει απόλυτα στις προσδοκίες και στα όνειρα της διοίκησης του Αετού Μακρυχωρίου, που θέλουν να βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ και να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Αυτό σίγουρα δεν είναι εύκολο, όμως δεν θεωρείται και ακατόρθωτο καθώς οι «κιτρινόμαυροι» έχουν μια δυναμική και παίκτες έμπειρους που μπορούν να σηκώσουν το βάρος και να την οδηγήσουν, στον δρόμο των επιτυχιών.

Παράλληλα και στο τιμόνι είναι ένας αξιόλογος τεχνικός ο Βασίλης Νάρης, που θα προσπαθήσει να «κτίσει» μια ομάδα πάνω σε γερές βάσεις και να αναδειχθούν ταλαντούχοι παίκτες.

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, στην ομάδα μου, χωρίς τραυματισμούς και περιπέτειες», δήλωσε ο πρόεδρος του Αετού Γιώργος Μπιτσαράς, συνεχίζοντας: «Α’ τοπικό χωρίς Αετό δεν γίνεται, 34 συνεχόμενα χρόνια στη μεγάλη κατηγορία του νομού και ενδιάμεσα παρουσία μας στη Δ’ Εθνική.

Αυτό δηλώνει κάτι. Η ιστορία μας κυνηγάει, πάντα να είμαστε ανταγωνιστικοί και αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε. Φέτος έχουνε μπει αρκετά νέα άτομα στη διοίκηση, έχουμε ενισχυθεί πάρα πολύ. Από τα τμήματα υποδομής ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα δέκα παιδιά και αυτό είναι πολύ θετικό, μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Αυτό σημαίνει πως οι ακαδημίες εδώ και τρία χρόνια δουλεύουν πολύ καλά, με 75-80 παιδάκια και αρχίζουν να παράγουν έργο. Ο σκοπός της διοίκησης βαδίζει προς αυτή την κατεύθυνση, θέλουμε τα νέα παιδιά να ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα και ο Αετός πάντα να είναι δυνατός. Καλή χρονιά σε όλους».

 Στο ίδιο κύματος και οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού Γιώργου Κυρίτση, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και υγιή ποδοσφαιρική δραστηριότητα. Η φιλοδοξία του νέου δεκαπενταμελούς συμβουλίου του Αετού, είναι να παρουσιάσει ένα αγωνιστικό πρόσωπο αρκετά ισχυρό. Παράλληλα όμως και το μεγάλο στοίχημα για εμάς είναι η σταδιακή ανανέωση της ομάδας μας, από παίκτες οι οποίοι μέχρι τώρα ήταν στα παιδικά τμήματα του συλλόγου. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και θέλουμε όλοι οι φίλαθλοί μας να είναι στο γήπεδο, κοντά μας».

Από την πλευρά του ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας Βασίλης Νάρης, επισήμανε:

«Καταρχήν να ευχηθώ καλή χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Μακρυχωρίου που με εμπιστεύτηκε γι’ αυτή τη θέση, σε μια ιστορική ομάδα του νομού. Από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε από την αρχή μέχρι το τέλος να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Οι στόχοι όπως καθορίσθηκαν σε συνεργασία μαζί με τη διοίκηση είναι να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο και να προωθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους νέους ποδοσφαιριστές.

Θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα, στην κατηγορία.

Πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, μια δύσκολη κατηγορία, το γνωρίζουμε και από άλλες χρονιές.

Τα παιδιά έχουν όρεξη, η προετοιμασία θέλει υπομονή και να γίνουν θυσίες, όπως γίνεται σε όλες τις προετοιμασίες.

Έχει τρέξιμο, δύναμη, γενικά «στήνεται» η ομάδα αυτή την περίοδο από άποψη τακτικής, από άποψη σχέσεων ποδοσφαιριστών, διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας και φιλάθλων. Και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Αισιόδοξοι οι παίκτες

Αισιόδοξοι εμφανίζονται οι ποδοσφαιριστές του Αετού και στις δηλώσεις τους ορισμένοι εξ αυτών, επισήμαναν τα εξής:

Λευτέρης Τέας(αρχηγός και σημαία της ομάδας): «Θέλω να ευχηθώ μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες, του τοπικού ποδοσφαίρου. Ο Αετός δυσκολεύτηκε λίγο στο θέμα ανάδειξης διοίκησης, αλλά ευτυχώς όλα πάνε καλά διότι παρά τις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που αγαπάνε την ομάδα και γίνονται αρωγοί για την καλύτερη δυνατή λειτουργία της.

Βέβαια θα είναι μια δύσκολη χρονιά, υπάρχει μια ανανέωση στο ρόστερ και εμείς θέλουμε να έχουμε μια καλή πορεία, αντάξια της ιστορίας του Αετού».

Νίκος Γκουγκουλιάς: «Ξεκινήσαμε από την αρχή της προετοιμασίας τη σκληρή δουλειά, για να παρουσιάσουμε ένα ομοιογενές σύνολο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και όσο πιο ψηλά μπορέσουμε να φτάσουμε, διότι η Α’ κατηγορία έχει πολλές δυνατές ομάδες και αυτός που θα έχει διάρκεια, θα είναι και πιο κοντά στους στόχους του».

Παναγιώτης Πάσος: «Να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα και χωρίς τραυματισμούς. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία με την ομάδα του Αετού και στο τέλος της περιόδου θα δούμε τι καταφέραμε. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και αυτό οφείλουμε να το διατηρήσουμε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον».

Κωνσταντίνος Σεβαστόπουλος: «Πιστεύω ότι θα πάμε φέτος πολύ καλά, γίνεται από την αρχή μια εξαιρετική δουλειά από τον προπονητή και προσπαθούμε για το καλύτερο. Οι στόχοι είναι υψηλοί, διότι ο Αετός έχει μια βαριά φανέλα και πρέπει να την τιμήσουμε. Θέλουμε τον κόσμο του Μακρυχωρίου να είναι ο 12ος παίκτης μας και εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε με το παραπάνω, για να τους ικανοποιήσουμε στο τέλος».

*Ευχές για ό,τι το καλύτερο στην ομάδα του Αετού δέχθηκε το περασμένο Σάββατο ο Λευτέρης Τέας από τον…αδελφό του όπως τον αποκαλεί, ο γκολκίπερ του Ολύμπου Γόννων, Πέτρος Καραναστάσης. Βρέθηκαν το βράδυ στην πλατεία της Ραψάνης, παρέα με τους συμπαίκτες του στον Αετό Αποστόλη Γκαμπέτα, Άρη Παυλόπουλο και με τις συζύγους τους, που έδειξαν πολύ ενημερωμένες για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα…

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Τέσσερα φιλικά παιχνίδια έχουν κλείσει μέχρι τώρα στην ομάδα του Μακρυχωρίου, με τους παρακάτω αντιπάλους:

12/8 Κιλελέρ

20/8 Όλυμπος Γόννων

23/8 Καλοχώρι

27/8 Αστέρας Τυρνάβου

ΤΟ «ΠΑΡΕ - ΔΩΣΕ» ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

Αποκτήθηκαν: Παναγιώτης Πάσος(Αετός Αμυγδαλέας), Νίκος Γκουγκουλιάς(Παραπόταμος),

Αποχώρησαν: Μπάμπης Παπαδημητρίου, Κώστας Κουσιώρας(Κιλελέρ), Αλκης Νικούλης(Πουρνάρι), Αντώνης Κωνσταντίνου(Αμυγδαλέα), Διονύσης Δάσσιος(πήγε σε ομάδα της Θεσσαλονίκης).

Επέστρεψαν: Βαγγέλης Πουτσιάκας(Φαλανιακός), Στάθης Χριαστινίδης(Φαλανιακός),

Ανανέωσαν: Άρης Παυλόπουλος, Θανάσης Αργύρης, Γιάννης Δάσσιος, Αντώνης Γκαραλιάκος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass