ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΟΙ «ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟΙ» ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣΛ ΩΣΤΟΣΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΟΔΟΥ

Τύρναβος: Ανασύνταξη δυνάμεων

* Ν. Πλιάτσικας: «Καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει και ελπίζουμε, βλέποντας την προσπάθεια που κάνουμε, να ανταποκριθεί και να μας ενισχύσει στο δύσκολο έργο μας * Χρ. Λόλας: «Ξεκινάμε μία καινούργια ομάδα, ουσιαστικά από το μηδέν» * Π. Καλέσης: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε ξανά το τυρναβίτικο ποδόσφαιρο που έλειψε τα τελευταία χρόνια»

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2016 9:05

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια παρουσίας στα Εθνικά πρωταθλήματα, ο Τύρναβος θα αγωνιστεί φέτος στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία, αποτέλεσμα της καθοδικής πορείας των τελευταίων ετών. Οι «κυανέρυθροι» άρχισαν την ανοδική τους πορεία το 2007 όταν ως πρωταθλητές (και αήττητοι) στην Α’ ΕΠΣΛ προβιβάστηκαν στην τότε Δ’ Εθνική. Το 2012 κέρδισαν το εισιτήριο για τη Γ’ Εθνική, ενώ την επόμενη χρονιά το 2013 έκαναν την υπέρβαση κερδίζοντας την άνοδο στη Β’ Εθνική, από την οποία υποβιβάσθηκαν το 2015, ενώ φέτος έχασαν τη μάχη της παραμονής στη Γ’ Εθνική για να επιστρέψουν στην Α’ ερασιτεχνική κατηγορία.

Η ομάδα ανασυντάσσει της δυνάμεις της και επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα. Νέα διοίκηση, νέο τεχνικό επιτελείο αλλά και νέοι ποδοσφαιριστές στελεχώνουν τον σύλλογο του Τυρνάβου με στόχο να δημιουργήσουν σε πρώτη φάση τις βάσεις για έναν ελπιδοφόρο και γεμάτο επιτυχίες αύριο.

 «Ξεκινάμε με τη βοήθεια του Θεού μία καινούργια προσπάθεια στην Α’ τοπική κατηγορία. Στο κάλεσμά μας ανταποκρίθηκαν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονταν στα γειτονικά χωριά. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, τόσο εγώ προσωπικά όσο και η υπόλοιπη διοίκηση για να σταθούμε επάξια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ. Η προσέλευση των παικτών ήταν άμεση και συγκινητική μπορώ να πω. Εμείς από την πλευρά μας θα προσφέρουμε ότι είναι δυνατόν ούτως ώστε να έχουμε έναν υγιή ανταγωνισμό και μέσα από αυτό να χαίρονται το ποδόσφαιρο οι ίδιοι οι παίκτες αλλά και οι φίλαθλοι του Τυρνάβου. Καλούμε τον κόσμο να μας στηρίξει και ελπίζουμε, βλέποντας την προσπάθεια που κάνουμε, να ανταποκριθεί και να μας ενισχύσει στο δύσκολο έργο μας, γιατί όταν αναλάβαμε την ομάδα δεν ξεκινήσαμε απλά από το μηδέν αλλά υπό του μηδενός θα έλεγα. Καινούργια δελτία, καινούργια πρόσωπα, αλλά είμαστε αισιόδοξοι γιατί πιστεύουμε στα νέα παιδιά. Είναι το μέλλον του συλλόγου, το μέλλον της κοινωνίας μας. Θα τους συμπαρασταθούμε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό για να χαρούν τον αθλητισμό» υπογράμμισε ο νέος πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Πλιάτσικας, ενώ από την πλευρά του ο γενικός αρχηγός Πάτροκλος Καλέσης τόνισε:

«Ξεκινάει μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά. Η ομάδα ήταν στο χειρότερο σημείο της ιστορία της, χωρίς παίκτες, χωρίς τίποτα. Κάναμε προσκλητήριο σε όλα τα παιδιά από τον Τύρναβο που έπαιζαν σε περιφερειακές ομάδες και η ανταπόκριση ήταν αρκετά μεγάλη, με τη βοήθεια κυρίως του Δημήτρη Καρακάνου. Βέβαια υπήρξε μία αδικαιολόγητη καθυστέρηση στο να γίνουν οι εκλογές με αποτέλεσμα να χάσουμε κάποιες μεταγραφές. Το πνεύμα μας είναι να δημιουργήσουμε ξανά το τυρναβίτικο ποδόσφαιρο που έλειψε τα τελευταία χρόνια. Κάποιοι παίκτες δεν το αντιλήφτηκαν και έκλεισαν σε άλλες ομάδες, αλλά η πόρτα είναι πάντα ανοικτή, ανά πάσα στιγμή μπορούν να επιστρέψουν. Εμείς ζητάμε τη στήριξη του κόσμου και μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής υπάρχει μεγάλη στήριξη από τον κόσμο αλλά και από χορηγούς που δείχνουν ότι θα μας βοηθήσουν σημαντικά. Ελπίζουμε να πάμε καλά. Στόχος σε πρώτη φάση είναι η παραμονή στην κατηγορία».

Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΡ. ΛΟΛΑΣ

Στον πάγκο του Τυρνάβου θα βρίσκεται φέτος ένας παλιός γνώριμος. Ο Χρήστος Λόλας ο οποίος αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της δημιουργίας ενός ανταγωνιστικού συνόλου ικανού να πετύχει τους στόχους που θέτει η διοίκηση.

«Ξέρουμε ότι είναι μία δύσκολη χρονιά. Ήρθαμε σ’ ένα ιστορικό σύλλογο και πιστεύουμε ότι καιρό με τον καιρό θα ανακάμψει. Ξεκινάμε μία καινούργια ομάδα. Ουσιαστικά ξεκινάμε από το μηδέν. Απευθύναμε κάλεσμα σε πολλά παιδιά από τον Τύρναβο, τα περισσότερα ανταποκρίθηκαν και πιστεύω ότι με πολύ δουλειά και υπομονή τα παιδιά αυτά θα φανούν αντάξια.

Οι στόχοι της ομάδας είναι μία καλή παρουσία. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε κάθε Κυριακή. Χρειάζεται πολύ δουλειά. Η διοίκηση είναι αποφασισμένη να βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα τόσο με νέα παιδιά όσο και με έμπειρους παίκτες.

Σε ό,τι αφορά στο νέο πρωτάθλημα, ήδη μία ομάδα, η οποία έδειξε ότι ενδιαφέρεται για το πρωτάθλημα και κινήθηκε ανάλογα στη μεταγραφική περίοδο, θα το διεκδικήσει. Οι υπόλοιπες θα παρουσιάσουν ένα πολύ καλό σύνολο» κατέληξε ο τεχνικός Χρήστος Λόλας.

Με όρεξη για σκληρή δουλειά οι παίκτες

Γεμάτοι όρεξη για σκληρή δουλειά προκειμένου η ομάδα να ανακάμψει αγωνιστικά και να βρει τον δρόμο της δηλώνουν οι παίκτες του Τυρνάβου. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών:

Γιάννης Γραβάνης: «Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Τύρναβος και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να τους βοηθήσω στη νέα προσπάθεια που κάνουν και πιστεύω ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους που είναι μία άνετη παραμονή».

Δημήτρης Καρακάνος: «Κληθήκαμε να κάνουμε ένα δύσκολο έργο. Μέσα από τη δουλειά και το οικογενειακό κλίμα θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Ήρθαν πολλά νέα παιδιά κι αυτό σημαίνει ότι ξεκινάμε από το μηδέν. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά του Τυρνάβου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ήρθαν σε μια ιστορική ομάδα και να τονίσω ότι θέλουμε τον κόσμο να είναι κοντά μας».

Βλιώρας: «Ήρθαμε να βοηθήσουμε την ομάδα της πόλης μας. Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη διοίκηση η οποία ανέλαβε ένα δύσκολο έργο, κάτω από το μηδέν θα έλεγα και να τονίσω ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις μιας δύσκολης κατηγορίας όπως είναι η Α’ ΕΠΣΛ. Ο στόχος είναι το καλό ποδόσφαιρο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass