ΟΙ «ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ» ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΛ

Αστραπή Ν.Π.: Ανανεωμένη και αισιόδοξη

Γ. Τσίντζος: «Η ομάδα πρέπει να εξελίσσεται μέσα από τα νέα παιδιά» Γ. Καφφές: «Οι στόχοι μας είναι να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα μπορεί να κοιτάζει στα μάτια κάθε αντίπαλο»

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2016 9:55

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Μετά την περιπετειώδη περσινή σεζόν, στην οποία ωστόσο η ομάδα κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό και να διατηρηθεί στη μεγάλη τοπική κατηγορία, η Αστραπή Ν. Πολιτείας θέλει να παρουσιάσει, στο νέο πρωτάθλημα, ένα ανταγωνιστικό σύνολο, στηριζόμενη στα νέα παιδιά.

Με τον Γιώργο Καφφέ για πρώτη φορά στην τεχνική ηγεσία, οι «πορτοκαλί» θα επιχειρήσουν ένα νέο και φιλόδοξο ξεκίνημα. Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά με παίκτες που μπορούν να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια και να δημιουργήσουν ένα σύνολο ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος και να εκπληρώσει τους στόχους που θέτει η διοίκηση.

«Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε από τον περσινό βασικό κορμό κάποια έμπειρα παιδιά, ενώ από κει και πέρα ήρθαν πάρα πολλά νέα παιδιά στα οποία θα δώσουμε βάση. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε σ’ αυτά τα παιδιά όσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής γίνεται, για να πάρουν εμπειρίες, γιατί αυτοί οι παίκτες αποτελούν το μέλλον της ομάδας» είπε ο νέος τεχνικός της Αστραπής Ν. Πολιτείας, Γιώργος Καφφές αναφερόμενος στη νέα χρονιά και πρόσθεσε:

«Οι στόχοι μας είναι να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Δηλαδή να μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια κάθε αντίπαλο, χωρίς όμως να έχουμε το άγχος ότι πρέπει να κερδίζουμε συνέχεια, για να μπορέσουμε –αυτό που είπα προηγουμένως- να δώσουμε στα νέα παιδιά το χρόνο συμμετοχής που απαιτείται.

Το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με ένα φαβορί τον Αχιλλέα Φαρσάλων, άλλωστε είναι και η ομάδα που θέλει να βγει στη Γ’ Εθνική. Από κει και πέρα οι υπόλοιπες ομάδες θα είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο. Άρα μιλάμε για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Τελειώνοντας θέλω να ευχηθώ στην ΑΕΛ να έχει μία καλή χρονιά στη Σούπερ Λιγκ και γενικά σε όλα τα σωματεία του νομού να έχουν μία καλή χρονιά» κατέληξε ο Γιώργος Καφφές.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Τσίντζος επισήμανε: «Η νέα χρονιά ξεκινάει με αισιοδοξία. Έμπειροι παίκτες της προηγούμενης χρονιάς και αυτοί που αποκτήθηκαν, μαζί με τα νέα παιδιά και με νέο προπονητή τον Γιώργο Καφφέ –τον λέω νέο γιατί είναι η πρώτη χρονιά στην ανδρική ομάδα και θα τον στηρίξουμε- θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα σύνολο που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας και σιγά-σιγά η ομάδα αυτή να εξελίσσεται μέσα από τα νέα παιδιά. Χρειάζεται χρόνος πάνω απ’ όλα. Παράλληλα χρειάζεται στο σύνολό τους όσοι απαρτίζουν την ομάδα, είτε ποδοσφαιριστές, είτε παράγοντες, να πιστεύουν στον στόχο αυτό και είναι βέβαιο ότι το εγχείρημα θα πετύχει κάποια στιγμή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass