ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ(19:00)

Φιλικών συνέχεια για την ΑΕΛ

*Εντείνονται οι προσπάθειες για μεταγραφική ενίσχυση

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2016 11:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας (20-21/8), καθώς σε δύο εβδομάδες οι 16 ομάδες καλούνται να είναι στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας, ώστε να ξεκινήσουν με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Ανάμεσα σε αυτές είναι και η ΑΕΛ, που έχει πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της και ο προπονητής Άγγελος Αναστασιάδης με τους συνεργάτες του, προσπαθούν να γίνει το κατάλληλο δέσιμο, έτσι ώστε οι «βυσσινί» κόντρα στη Βέροια στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος να νικήσουν, αλλά και παράλληλα να πείσουν τον κόσμο.

Οι φίλοι της λαρισινής ομάδας στα τρία εντός έδρας φιλικά παιχνίδια στο AEL FC ARENA χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές, έδειξαν πως θα περιμένουν να προσαρμοσθούν στο νέο σύστημα που εφαρμόζει ο προπονητής τους, αλλά ελπίζουν να δούνε μια διαφορετική εικόνα-προς το καλύτερο- στα επόμενα φιλικά ματς.

Αρχής γενομένης από τον σημερινό αγώνα στα Τρίκαλα με τον ΑΟΤ(19:00), παιχνίδι στο οποίο μπορεί να έχει φιλικό χαρακτήρα, όμως για το πρεστίζ της ομάδας, οι παίκτες που θα κληθούν να αγωνισθούν πρέπει να παίξουν και για τον κόσμο, που πέρυσι είδε την αγαπημένη του ομάδα να γνωρίζει στο στάδιο των Τρικάλων βαριά ήττα με 3-0 και να επιστρέφει στη θεσσαλική πρωτεύουσα, απογοητευμένος και έντονα προβληματισμένος…

Σήμερα λοιπόν οι «βυσσινί» θέλουν την πρώτη νίκη στα φιλικά, διότι μέχρι τώρα έχουν ως απολογισμό δύο ισοπαλίες(με Ατρόμητο 1-1 και με Πανιώνιο 0-0) και δύο εντός έδρας ήττες(με Κέρκυρα 0-1 και με Λεβαδειακό 1-2).

Από αγωνιστικής πλευράς δεν υφίστανται προβλήματα  και ο κ.Αναστασιάδης θα χρησιμοποιήσει τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του.

ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

Εντείνονται στο μεταξύ οι προσπάθειες από τη διοίκηση, προκειμένου να βρεθούν οι παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα, αφού πρώτα περάσουν από το μικροσκόπιο του Μακεδόνα προπονητή.

Σε δηλώσεις που έχει κάνει ο κ.Αναστασιάδης, ξεκαθάρισε πως μεταγραφή θα γίνει μόνο αν βρεθεί  κάτι το εξαιρετικό και δεν θα γίνει για λόγους εντυπωσιασμού.

Σημειώνεται πως εκτός από σέντερ φορ και δεκάρι, η ΑΕΛ θα επιδιώξει-κατά πληροφορίες- να αποκτήσει και ένα στόπερ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass