ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΤΟ

Ανεβάζει τον πήχη η Αμυγδαλέα

*Χρ. Καραμούτης: «Η ομάδα μας βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Α’ κατηγορία. Αυτό σημαίνει ότι πάμε για κάτι καλύτερο» *Γ. Λιάπης: «Όσο πιο ψηλά μπορούμε, γιατί όχι και στην πρώτη εξάδα για να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο»

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2016 9:12

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Για τον Αετό Αμυγδαλέας η φετινή χρονιά θα αποτελέσει ένα ακόμα στοίχημα. Με πολλές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα (τεχνική ηγεσία, έμψυχο δυναμικό) η ομάδα του Αετού θέλει να ανεβάσει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η παρουσία της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη μεγάλη τοπική κατηγορία καταδεικνύει ότι οι άνθρωποι του συλλόγου προσπαθούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις, ούτως ώστε η ομάδα να εδραιώσει τη θέση της στο κορυφαίο τοπικό πρωτάθλημα, μέσα από το καλό ποδόσφαιρο και την ανάδειξη και προώθηση των νεαρών και ταλαντούχων παικτών.

Η νέα χρονιά βρίσκει στον πάγκο του Αετού έναν παλιό γνώριμο. Τον τεχνικό Γιώργο Λιάπη ο οποίος ανέλαβε το δύσκολο έργο της δημιουργίας ενός ανταγωνιστικού συνόλου, ικανού να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση.

«Μετά από ένα χρόνο ξαναήρθα σε γνώριμα λημέρια. Θα προσπαθήσουμε φέτος να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Λίγα λόγια και περισσότερα έργα» επισήμανε ο Γιώργος Λιάπης αναφερόμενος στη νέα χρονιά και πρόσθεσε:

«Ήρθαν ορισμένα παιδιά στην ομάδα τους οποίους ευχαριστώ γιατί ήταν πολλοί οι μεταγραφικοί στόχοι, αλλά για κάποιους λόγους κάποιοι δεν προτίμησαν το σωματείο της Αμυγδαλέας και μένα αλλά κάποιους άλλους. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου να αναλάβω ξανά την ομάδα στην Α’ κατηγορία.

Μας περιμένει φέτος ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα λόγω των πλέι οφ και πλέι άουτ. Τέσσερις ομάδες στην κορυφή, εάν πληρούν τα βαθμολογικά κριτήρια, θα παίξουν στα πλέι οφ και άλλες 4 στην ουρά θα παλέψουν για την παραμονή. Οπότε εμείς θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις θέσεις του υποβιβασμού και εάν μπορέσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, εννοώ στην πρώτη εξάδα για να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Χρειάζεται πολλή δουλειά γιατί έφυγαν αρκετά άτομα από την περσινή ομάδα, η οποία φέτος θα στηριχτεί σε νεαρά παιδιά, αλλά πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε κάτι πολύ καλό» κατέληξε ο τεχνικός του Αετού Αμυγδαλέας.

ΧΡ. ΚΑΡΑΜΟΥΤΗΣ: «

Ακούραστος εργάτης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και στυλοβάτης του συλλόγου, ο πρόεδρος του Αετού, Χρήστος Καραμούτης τόνισε από την πλευρά του ότι η ομάδα είναι έτοιμη να κάνει ένα ακόμα βήμα προς τα πάνω και να παρουσιάσει κάτι καλύτερο τη φετινή σεζόν.

«Καταρχήν να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά στην ομάδα μας. Καλωσορίζω για δεύτερη φορά στην ομάδα μας τον προπονητή Γιώργο Λιάπη, όπως και τα καινούργια παιδιά που αποτελούν σημαντικές προσθήκες. Οι μεταγραφές δεν έχουν ακόμα τελειώσει και περιμένουμε μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα να έρθουν κι άλλοι παίκτες που θέλουμε. Επίσης να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες ποδοσφαιρική υγεία, καλή χρονιά και να πω πολλά μπράβο στους παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου γιατί πραγματικά είναι ήρωες» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καραμούτης και πρόσθεσε:

«Πιστεύω το νέο πρωτάθλημα να είναι καλύτερο από το προηγούμενο. Για πρώτη φορά η ομάδα μας βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Α’ κατηγορία. Αυτό σημαίνει ότι ανεβάζουμε τον πήχη και πάμε για κάτι καλύτερο, με απώτερο στόχο να σταθεροποιηθούμε στην κατηγορία και γιατί όχι να μπούμε και στα πλέι οφ. Θέλω να συγχαρώ όλες τις ομάδες της Λάρισας και ξεκινάω από την αγαπημένη μας ΑΕΛ η οποία ανέβηκε στη Σούπερ Λιγκ και θα πηγαίνουμε να την ενισχύουμε και τον Απόλλωνα που προβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική».

Αισιόδοξοι οι παίκτες

Αισιοδοξία για την επίτευξη του στόχου στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ επικρατεί στις τάξεις των παικτών. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών:

Γιάννης Αντωνόπουλος: «Είναι ένα νέο ξεκίνημα για μένα μετά από εφτά χρόνια παρουσίας στον Απόλλωνα. Επέλεξα αυτήν την ομάδα γιατί τη θεωρώ από τις καλύτερα οργανωμένες ομάδες της κατηγορίας και εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά και μία αξιόλογη πορεία. Οι στόχοι είναι να τερματίσουμε όσο γίνεται ψηλότερα, πεντάδα».

Σταύρος Τασούλης: «Εύχομαι μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Να έχουμε πάντα νίκες και στόχος φυσικά είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Αντώνης Κωνσταντίνου: «Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα του χωριού μου και της καρδιάς μου. Στόχος μας είναι η άνετη παραμονή και να γίνουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα οικογένεια. Πιστεύω ότι στον αγωνιστικό χώρο θα φανεί το αποτέλεσμα της δουλειάς μας».

Μίμης Κουρούκας: «Έρχομαι σε μία ομάδα η οποία πέρσι τα πήγε εξαιρετικά στο πρωτάθλημα και προσπάθησε αρκετά. Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και φέτος, θα παλέψουμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα και θέλω να βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου για την επίτευξη των στόχων».

Το πάρε δώσε των παικτών

Αποκτήθηκαν: Μπάρδας (Ηρακλής Λάρισας), Αντωνόπουλος (Απόλλων Λάρισας), Τασούλης (Νεάπολη), Κωνσταντίνου (Μακρυχώρι), Γραμμένος (Μαυροβούνι), Κουρούκας (Ανάβρα), Μπακαβέλος (Κουλούρι), Μακρής (Ερασ. ΑΕΛ), Λουκανίκας (Καλοχώρι).

Αποχώρησαν: Γιάννης και Αντώνης Μαυρουδής (Ελευθεραί), Κυριάκος (Αστραπή Ν. Π.), Μαλάκος (Ακαδ. Πλαταμώνα), Πάσος (Μακρυχώρι), Κιόρογλου, Καφφές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass