ΑΦΙΧΘΗ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΩΝ»

Ανεβάζει ρυθμούς στο Ελατοχώρι ο Απόλλωνας

*Σ. Θεοδοσιάδης: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό το στάδιο της προετοιμασίας γιατί οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αφομοιώσουν αυτά που θέλω»

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2016 9:19

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Στο Ελατοχώρι «χτίζεται» ο Απόλλωνας της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται από χθες το μεσημέρι στο αθλητικό κέντρο της Πιερίας (κατέλυσαν στο ξενοδοχείο «Μύθος») όπου θα παραμείνουν μέχρι και τις 14 του μηνός, με στόχο να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τους ρυθμούς και μέσα από τη σκληρή δουλειά να θέσουν τις βάσεις του νέου αγωνιστικού προφίλ που θα παρουσιάσουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας σύμφωνα πάντα με τους υψηλούς στόχους που έχουν θέσει.

Η αναχώρηση της 29μελούς αποστολής του Απόλλωνα έγινε χθες το πρωί από το γήπεδο Φιλιππούπολης, όπου βρέθηκαν για να ξεπροβοδίσουν την ομάδα οι διοικητικοί κ. Τερζούδης και Μπουχουρίδης.

«Πλέον η ομάδα μπαίνει στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας που είναι και το πιο σημαντικό. Είναι ευτύχημα που η ομάδα θα πάει για δέκα ημέρες σ’ ένα από τα καλύτερα αθλητικά κέντρα της Ελλάδας να προετοιμαστεί με ηρεμία. Είμαστε μια καινούργια ομάδα και χρειάζεται πολλή δουλειά και πολλή υπομονή» δήλωσε στην «Ε» λίγο πριν την αναχώρηση ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης και πρόσθεσε:

«Πέρα από τις προπονήσεις είναι και μία ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας, να αφομοιώσουν οι παίκτες τα θέλω τα δικά μου και μέσα από τη σκληρή δουλειά να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα η οποία θα είναι ανταγωνιστική στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Θα μου δοθεί παράλληλα η ευκαιρία να μιλάω και κατ΄ ιδίαν με τα παιδιά και μέσα σ’ αυτές τις δέκα ημέρες να μπορέσει να μάθει καλύτερα ο ένας τον άλλον.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε με επιτυχία και είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις της καθημερινότητας με διπλές προπονήσεις, υπήρξε διάθεση και θέληση για δουλειά και πραγματικά έχω ενθουσιαστεί γιατί μου έδειξαν ότι υπάρχει θέληση για καθημερινή βελτίωση» κατέληξε ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας.

ΓΕΜΑΤΟΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΗ

ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Με καλή διάθεση και όρεξη να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, παρά την κούραση από το πρόγραμμα του πρώτου δεκαημέρου, παρουσιάστηκαν οι παίκτες του Απόλλων Λάρισας. Όπως επισήμανε ο αρχηγός Τάσος Κυριάκος «το σημαντικό είναι να υπάρχει υγεία για όλους τους ποδοσφαιριστές. Εδώ και κάποιες μέρες έχουμε ξεκινήσει τη σκληρή δουλειά και τώρα ανεβαίνουμε σε υψόμετρο για να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά χρειάζεται πολλή υπομονή και πολλή δουλειά για να καταφέρουμε να φτιάξουμε ένα σύνολο το οποίο να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να είναι δυνατό αγωνιστικά».

Από την πλευρά του ο εκ των νεοαποκτηθέντων Άγγελος Σταυράκης υπογράμμισε: «Σίγουρα ανεβαίνουν οι ρυθμοί. Θα πάμε στο Ελατοχώρι για δέκα μέρες και θα δουλέψουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε, ώστε να είμαστε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο για την έναρξη του πρωταθλήματος. Οι προηγούμενες ημέρες της προετοιμασίας κύλησαν ικανοποιητικά, η ομάδα μάς παρέχει τα πάντα, ερχόμαστε στις προπονήσεις με όρεξη παρόλο που είμαστε κουρασμένοι και μέχρι στιγμής είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών που είναι ιδιαίτερα σημαντικό».

Την αποστολή του Απόλλωνα απαρτίζουν οι ποδοσφαιριστές Φιρινίδης, Κουρδής, Σταυράκης, Λιλολάρι, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Σάββας, Γιαννακόπουλος, Αγριόδημος, Καμπέρης, Κυριάκος, Σουλίδης, Κολοβός, Σαχινίδης, Γεωργίου, Καμπλιώνης, Σούλι, Παππάς, Μυρσινιάς, Συράκος, Διβανές, Ιβανίδης, Marcelo Penta, το τεχνικό επιτελείο αποτελούμενο από τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη, τον γυμναστή Κώστα Μαργαρίτη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Θανάση Τζουβάρα, τον φροντιστή Θωμά Γιαννόπουλο και την μασέρ Ανθούλα Καραγιάννη.

Η λαρισινή ομάδα θα δώσει το πρώτο της φιλικό της προσεχή Κυριακή με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ομάδα Γ’ Εθνικής. Ο αγώνας ενδέχεται να διεξαχθεί στο γήπεδο Νεοκαισάρειας αλλά ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί. Το δεύτερο φιλικό για τους «κυανόλευκους» έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 14 του μηνός με αντίπαλο τον Λαγκαδά επίσης ομάδα Γ’ Εθνικής. Όπως επισήμανε ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης, η επιλογή των ομάδων από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έγινε προκειμένου οι παίκτες να προσαρμοστούν στα πραγματικά δεδομένα της κατηγορίας και στη δυναμική των αντιπάλων που θα έχουν απέναντί τους κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass