ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Συκούριο: Με το βλέμμα στην Α’ ΕΠΣΛ

* Δ. Μητροδήμος: «Εύχομαι να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο από τα παιδιά» * Δ. Τσέτσιλας: «Να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να τερματίσουμε στην προνομιούχο τριάδα»

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2016 9:59

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Πρωταγωνιστικό ρόλο θέτει ως στόχο στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας ο Κίσσαβος Συκουρίου.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα προσπαθήσουν να πετύχουν ότι δεν κατάφεραν την περσινή σεζόν δηλαδή να επιστρέψουν στη μεγάλη τοπική κατηγορία. Η ομάδα ενισχύθηκε στο βαθμό που απαιτείται προκειμένου να υλοποιηθούν οι υψηλοί στόχοι, ενώ στον πάγκο θα βρίσκεται φέτος ο Δημήτρης Τσέτσιλας, ένας τεχνικός με πολλές παραστάσεις από τη μεγάλη τοπική κατηγορία, που έχει την εμπειρία να οδηγήσει τον Κίσσαβο ένα σκαλί παραπάνω.

«Ξεκινάει φέτος μια νέα χρονιά γεμάτη ελπίδες. Θέλουμε να καταφέρουμε αυτό που δεν πέτυχε πέρσι η ομάδα, δηλαδή ο στόχος μας είναι η άνοδος. Γνωρίζουμε ότι τη νέα σεζόν τα πράγματα είναι πιο δύσκολα γιατί έχουν υποβιβασθεί στην Α1 ΕΠΣΛ αρκετές δυνατές ομάδες και το πρωτάθλημα θα είναι πιο σκληρό» επισήμανε ο νέος τεχνικός του Κισσάβου, Δημήτρης Τσέτσιλας και πρόσθεσε:

«Η διοίκηση και εγώ ως προπονητής κάναμε κάποιες καλές μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες βέβαια δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι μία θέση στην προνομιούχο τριάδα.

Η διοίκηση, τόσο ο πρόεδρος κ. Λανάρας όσο και τα υπόλοιπα μέλη είναι κοντά στην ομάδα έχουν βάλει έναν στόχο και θέλουν φέτος να τον πετύχουν. Όλοι μας έχουμε πιο χαμηλό προφίλ γιατί για να καταφέρεις κάτι πρέπει να ξεκινάς σεμνά και ταπεινά. Όλες τις ομάδες τις υπολογίζουμε.

Πιστεύω ότι το φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ λόγω των ομάδων που υποβιβάσθηκαν από την Α’ ΕΠΣΛ και λόγω της δυναμικής του θα είναι πιο ενδιαφέρον από τα προηγούμενα. Επομένως πιστεύω ότι απαιτείται συνέπεια τόσο στις προπονήσεις όσο και κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Γιατί πολλές φορές ξεκινάς με κάποιους στόχους αλλά στη μέση μένεις από λάστιχο όπως λέμε. Χρειάζεται αμείωτη προσπάθεια καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς» κατέληξε ο Δημήτρης Τσέτσιλας.

Από την πλευρά της διοίκησης του συλλόγου, ο αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Μητροδήμος υπογράμμισε για τη νέα χρονιά τα εξής:

«Εύχομαι πάνω απ’ όλα καλό ξεκίνημα. Να έχουμε όλοι και καλή χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί και εύχομαι να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο από τα παιδιά, να το χαρούν κι εμείς να ευχαριστηθούμε την προσπάθεια των παιδιών, αλλά και να απολαύσουμε τη γενικότερη προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση του συλλόγου».

Έτοιμοι για το μεγάλο άλμα οι παίκτες

Τη βεβαιότητα ότι ο Κίσσαβος Συκουρίου θα κάνει τη νέα χρονιά το όνειρο της ανόδου πραγματικότητα εξέφρασαν από την πλευρά τους οι παίκτες της ομάδας. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών;

Δημήτρης Αγγέλης: «Συνεχίζουμε φέτος την δύσκολη προσπάθειά μας. Ο κορμός διατηρήθηκε ο ίδιος ενώ παράλληλα έγιναν οι απαραίτητες προσθήκες. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, η διοίκηση έχει θέσει τους στόχους που είναι η άνοδο μέσα από μία πολύ καλή αγωνιστική παρουσία».

Αλέξης Κάτσας: «Κατ’ αρχήν θέλω να καλωσορίσω τον καινούργιο μας προπονητή και να του ευχηθώ καλή χρονιά. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα. Να καλωσορίσω και τους νέους παίκτες. Η διοίκηση δείχνει τον στόχο της που θα είναι υψηλός κι εμείς θα δώσουμε τα πάντα για να τον πετύχουμε. Με υγεία, πολύ δουλειά και όρεξη πιστεύω ότι θα καταφέρουμε αυτό που θέλουμε».

Αιμίλιος Σενκάι: «Πιστεύω ότι μέσα από τη δουλειά θα έρθει η επίτευξη των στόχων μας, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο».

Ζήσης Γκανάτσιος: «Οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί. Ελπίζουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και περιμένουμε τον κόσμο να βοηθήσει την προσπάθειά μας».

Χρήστος Γκικούδης: «Ήρθα σε ένα ιστορικό σωματείο. Οι άνθρωποι εδώ αγαπούν την ομάδα, είναι κοντά στην ομάδα και θέλουν να τη δουν να κάνει καλύτερη πορεία από πέρσι που συνεπάγεται άνοδο στη μεγάλη τοπική κατηγορία. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε και ‘γω από την πλευρά μου θα στηρίξω τα νέα παιδιά με την εμπειρία μου. Από Κυριακή σε Κυριακή θα παλεύουμε για τη νίκη και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Μακάρι να γίνει το όνειρο των ανθρώπων του συλλόγου πραγματικότητα».

Χρήστος Σελήνης: «Πρώτα απ’ όλα η σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα αλλά και τους προσωπικούς μας στόχους».

Το πάρε δώσε των παικτών

Αποκτήθηκαν: Γκικούδης τερματοφύλακας από Αχιλλέα Φαρσάλων, Σάλα αμυντικός από Ηρακλή Λάρισας, Σενκάι μέσος από Οικονόμο Τσαριτσάνης, Καπετάνι μέσος από Καλοχώρι, Τσίρκας αμυντικός από Δήμητρα Γιάννουλης, Σελήνης αμυντικός από Δωτιέα Αγιάς, Καλούσης μέσος από Δάφνη Γλαύκης.

Αποχώρησαν: Φαρμάκας, Κόκκινος, Τσάκε, Ανδρώνης, Χατζηλιάδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass