ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΛΩΡΟΣ:

Προσγειωμένοι και σοβαροί

* Ο Ατρόμητος Παλαμά έχει ιστορία

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2016 10:24

Τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησε η ομάδα του Ατρομήτου, παρουσία του δημάρχου Παλαμά κ. Γιώργου Σακελαρίου. Παρόντες ήταν επίσης ο πρόεδρος ΔΟΠΑΠΑΠ και γραμματέας της ΕΠΣΚ κ. Άρης Τσίρας, καθώς επίσης και ο πρόεδρος της Δ.Κ. Παλαμά και πρόεδρος του Γ.Σ. Τιτάνων κ. Βάιος Μπακαβέλος. Όλοι τους ευχήθηκαν οι «Πράσινοι» να πραγματοποιήσουν τον στόχο της ανόδου, στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Ο Βασίλης Φλώρος ο οποίος είναι Καρδιτσιώτης αλλά ζει και εργάζεται στη Λάρισα, θα είναι ένας εκ των αρχηγών με τον Άγγελο Χατζηρίζο, που αποτελεί τη σημαία της ομάδας.

Σε δηλώσεις του που έκανε ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Απόλλωνα Λάρισας μετά τον αγιασμό, τόνισε τα εξής: «Ξεκινάμε με τη βοήθεια του Θεού μια πολύ δύσκολη προσπάθεια, στην Α΄ τοπική κατηγορία της Καρδίτσας. Μέχρι τώρα οι παίκτες που ήρθαμε από τη Λάρισα όπως και το τεχνικό επιτελείο των κ. Μπεριτζά, Παπαϊωάννου, Κιόρογλου, διαπιστώνουμε πως ήρθαμε σε μια οργανωμένη ομάδα, στην οποία ο κόσμος θέλει να τη δει ψηλότερα.

Χρειάζεται όλοι μας να είμαστε σοβαροί και προσγειωμένοι, σε όλη τη σεζόν. Τίποτα δεν επιτυγχάνεται χωρίς σκληρή δουλειά και υπομονή. Ο Ατρόμητος Παλαμά έχει ιστορία, που οφείλουμε να σεβασθούμε όλοι μας και να σκύψουμε τα κεφάλια. Εύκολα μπορείς να πεις ευχολόγια, δύσκολα όμως στην πράξη γίνονται αυτά που θέλουμε. Εμείς όμως αισιοδοξούμε, θα κάνουμε μικρά βήματα από παιχνίδι σε παιχνίδι και ευελπιστώ πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

*Εν τω μεταξύ, κοντά στην ομάδα του Παλαμά θα είναι η εταιρία Κασίδης ΑΕ, με την οποία επήλθε συμφωνία διά του εκπροσώπου της κ. Αχιλλέα Δόκου, που ευχήθηκε πάντα επιτυχίες στην ομάδα.

Στη φωτογραφία, από αριστερά, ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Τινός, ο ποδοσφαιριστής Άγγελος Χατζηρίζος, ο προπονητής Τάσος Μπεριτζάς, ο δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελαρίου, ο Αχιλλέας Δόκος(πρώην διοικητικός του Τυρνάβου) και ο γενικός αρχηγός του Ατρομήτου Φώτης Παπαντίνας.

ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass