ΕΝΩ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Θέλει σέντερ φορ η ΑΕΛ

* Έχει ακόμη δρόμο για να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας * Αύριο νέα φιλική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο AEL FC ARENA (18:45)

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2016 11:30

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Ξεκάθαρος ήταν ο τεχνικός της ΑΕΛ Άγγελος Αναστασιάδης μετά το προχθεσινό φιλικό με τον Λεβαδειακό, στο οποίο οι «βυσσινί» γνώρισαν την ήττα με σκορ 2-1.

Ο Μακεδόνας προπονητής στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε πως υπάρχουν πολλά πράγματα που χρειάζεται να βελτιωθούν, έμεινε ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία, αλλά λείπει το επιθετικό κομμάτι, όπου οι φάσεις βγαίνουν, όμως δεν τελειώνουν.

Και γι΄αυτό είπε πως αν βρεθεί σέντερ φορ που θα μπορέσει να βοηθήσει και να κάνει αυτά που ζητάει, θα εισηγηθεί για να αποκτηθεί.

Από τους παίκτες του είναι ευχαριστημένος, διότι παρά την κούραση από τη σκληρή δουλειά προσπαθούν πάρα πολύ και όπως τόνισε «παρόλο που είναι ταλαιπωρημένοι και κουρασμένοι, παρόλο που δουλεύουμε στα κόκκινα καθημερινά, τραυματισμοί δεν υπάρχουν. Εύχομαι μέχρι τέλους να πάμε έτσι».

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά είπε «Είμαι άνθρωπος που έμαθα να πανηγυρίζω τον Μάιο. Αν θέλετε να πανηγυρίζετε στην αρχή, όχι με εμένα».

Κατά τα άλλα, ανάγκη για επικοινωνία με κάποια ανώτερη «δύναμη» αποτελεί προσωπική και σεβαστή υπόθεση για κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, πόσο μάλιστα σήμερα που σχεδόν όλοι μας επικαλούμαστε τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας, στις δύσκολες στιγμές που περνάμε.

Έτσι και στο ποδόσφαιρο, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν στον Θεό.

Ένας από αυτούς είναι και ο Άγγελος Αναστασιάδης που έχει βαθιά πίστη στα Θεία.

Πολλές δε από τις ατάκες που έχει χρησιμοποιήσει κατά καιρούς σε δηλώσεις του αναφέρονται είτε στην Παναγία είτε στον Χριστό.

Και προχθές ο τεχνικός των «βυσσινί» ανέφερε μεταξύ άλλων, εκφράζοντας την πίστη αλλά και την αισιοδοξία του πως «Η Παναγία όλα καλά θα τα κάνει», «Όπου δυο και ο Χριστός, όπου μπέρδεμα και θάνατος».

ΚΑΛΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η ΑΕΛ λοιπόν είχε καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας μάλιστα το γκολ με τον Ουρτάδο στο 2΄.

Στην επανάληψη παρότι οι «βυσσινί» συνέχισαν να προσπαθούν φιλότιμα, ο Λεβαδειακός με δυο γκολ του Μάντζιου, κατάφερε να κερδίσει με 2-1.

Ο κ.Αναστασιάδης και πάλι δοκίμασε διάφορα σχήματα, ενώ για πρώτη φορά συμμετοχή σε φιλικό είχαν ο Φατιόν με τον Καρδιτσιώτη Γκόλια.

ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Αύριο η ΑΕΛ στο τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, θα υποδεχθεί στο AEL FC ARENA Ατρόμητο Αθηνών(18:45).

ΣΗΜΕΡΑ Η SUPERLEAGUE ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με επίσημη ανακοίνωση της είχε αποκαλύψει ποιες μέρες και ποιες ώρες θα δώσει τα δύο πρώτα παιχνίδια για τη Superleague, ωστόσο η ανακοίνωση αποσύρθηκε, καθώς δεν είναι ακόμα κάτι σίγουρο. Τα ματς ήταν να γίνουν Σάββατο (20/08, 19.15) με τη Βέροια το εντός έδρας και Σάββατο (27/08, 19.15) το εκτός έδρας με Πλατανιά. Σήμερα η Superleague έχει ΔΣ για τον καταρτισμό του επίσημου προγράμματος για τις δυο πρώτες αγωνιστικές και θα γίνει γνωστό πότε θα αγωνιστεί η ΑΕΛ.

ΑΞΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

Ο διεθνής διαιτητής Αρετόπουλος Αλέξανδρος, καθώς και οι συνεργάτες του κ. Κουρέντας, Νταλούκας, Γρατσάνης(4ος διαιτητής), στον αγώνα ΑΕΛ – Λεβαδειακός, αποφάσισαν και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, κατόπιν της σύμφωνης γνώμης της ΚΕΔ/ΕΠΟ, με αμοιβή όχι εκείνη που προβλέπεται για φιλικούς αγώνες ομάδων Super League, αλλά με αυτή που προβλέπεται για φιλικούς αγώνες ομάδων Football League, αν και προερχόμενοι από Ένωση άλλου νομού. Κάτι που σημαίνει ότι «χάρισαν» πάνω από το ήμισυ της αμοιβής, που τους αναλογούσε.

Αναμφίβολα η κίνηση αυτή εκτός από καλό παράδειγμα, φανερώνει πως στον χώρο υπάρχουν άνθρωποι που και ευαισθητοποιημένοι είναι και αντιλαμβάνονται τις οικονομικές δυσκολίες των ομάδων βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το προσωπικό τους συμφέρον.

ΘΩΜΑΣ ΝΑΖΛΙΔΗΣ:

Είμαστε σε σωστό δρόμο

Μετά το προχθεσινό φιλικό με τον Λεβαδειακό, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Θωμάς Ναζλίδης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε τα εξής: «Η ομάδα βρίσκεται σε ένα στάδιο που είναι πολύ κουρασμένη. Όλοι μαζί δουλεύουμε με τους προπονητές μας σκληρά. Πιστεύω πως είμαστε σε σωστό δρόμο και η ομάδα δείχνει καλά στοιχεία μέχρι στιγμής. Θεωρώ πως όλοι μαζί με τη προσπάθεια που κάνουμε και τη σκληρή δουλειά θα έχουμε καλά αποτελέσματα. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να μπορέσουμε με την έναρξη του πρωταθλήματος να είμαστε όλοι έτοιμοι για το καλό της ΑΕΛ».

ΠΑΕ ΑΕΛ:

Διακόπτουμε τις σχέσεις μας με την Ερασιτεχνική

* Και αίρουμε το προνόμιο της ελευθέρας εισόδου των μελών του Δ.Σ. στους αγώνες της ομάδας μας

Από την ΠΑΕ ΑΕΛ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση, όσον αφορά στις σχέσεις της με την Ερασιτεχνική:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το φιάσκο της δήθεν εξάρτησής της από άλλη ΠΑΕ, αλλά κυρίως τις απτές αποδείξεις, σύμφωνα με τις οποίες μέλη του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ αποτελούν ταυτόχρονα και τον "ηγετικό" πυρήνα των Monsters, δημιουργώντας τεχνηέντως και συνειδητά πληθώρα προβλημάτων στις σχέσεις της ομάδας μας με τον κόσμο της και τραυματίζοντας την έξωθεν καλή μαρτυρία της, αποφάσισε την οριζοντίως και καθέτως διακοπή των σχέσεών της με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Από τούδε και στο εξής, ως πρώτο μέτρο και προκειμένου να διαφυλάξουμε την ακεραιότητα της "βυσσινί" οικογένειας, αίρουμε το προνόμιο της ελευθέρας εισόδου των μελών του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής στους αγώνες της ομάδας μας, όπως και όλων των ακαδημιών της. Τα παιδιά ωστόσο των τμημάτων αυτών, μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν με τη συνοδεία του γονέα τους και όχι παραγόντων της Ερασιτεχνικής.

Όσον αφορά στο υγιές και μη ποδηγετούμενο κομμάτι των Μonsters, που αποτελεί και τη συντριπτική πλειοψηφία, τους περιμένουμε να γυρίσουν στο "πέταλό" τους. Η κερκίδα τους είναι εκεί, η θέση τους εκεί, όπως και τα αποτυπωμένα στους τοίχους εμβλήματά τους. Θα είναι ανείπωτη χαρά για μας η επιστροφή τους σαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜONSTERS και όχι ως παραπλανημένοι συνοπαδοί και απλοί παρατηρητές μιας κατάστασης που αποτέλεσε κόλαφο και λυδία λίθο για τον ιστορικό τους Σύνδεσμο, αλλά και νάρκη ταυτόχρονα στη σχέση ζωής με την ομάδα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass