Ξανά ο Τάκης Φλώρος στον πάγκο της εθνικής βόλεϊ γυναικών

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2016 17:45

Ο Τάκης Φλώρος είναι ο εκλεκτός της ΕΟΠΕ για τη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής γυναικών, ενόψει της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος βόλεϊ. Ο έμπειρος τεχνικός διαδέχεται τον Γιάννη Καλμαζίδη και αναλαμβάνει για 5η φορά στην καριέρα του τη συγκεκριμένη θέση (τελευταία φορά ήταν το 2012).

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΠΕ αναφέρει: «Στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ πάρθηκαν οι ακόλουθες αποφάσεις:

-Αποφασίστηκε ομόφωνα η εκλογική γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 3 Σεπτεμβρίου. Σε περίπτωση μη απαρτίας η ΓΣ θα διεξαχθεί στις 4 Σεπτεμβρίου. Ο χώρος που θα φιλοξενηθεί η Γενική Συνέλευση θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες

-Νέος προπονητής στην Εθνική Γυναικών αναλαμβάνει ο Τάκης Φλώρος, ο οποίος για 5η φορά στην πολυετή καριέρα του θα έχει την ευθύνη της Εθνικής Γυναικών και θα οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι συνεργάτες του, αλλά και το πρόγραμμα προετοιμασίας της Εθνικής που θα αντιμετωπίσει σε φιλικές αναμετρήσεις την Εθνική Μαυροβουνίου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass