ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ (1-2)

Άρεσε στο α’ ημίχρονο η ΑΕΛ

* Οι «βυσσινί» έδειξαν σαφή σημάδια βελτίωσης, αλλά δεν μπόρεσαν και πάλι να φτάσουν στη νίκη * Η λαρισινή ομάδα προηγήθηκε στο 2ο λεπτό με τον Ουρτάδο, όμως δέχθηκε δύο τέρματα στην επανάληψη από τον Μάντζιο

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2016 22:41 | Τελευταία ενημέρωση: 30 Ιουλ 2016 23:47

Βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το πρώτο φιλικό παιχνίδι παρουσίασε χθες κόντρα στον Λεβαδειακό η ΑΕΛ, η οποία ειδικά στο α’ ημίχρονο έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ωστόσο για μία ακόμα φορά δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη και υποχρεώθηκε σε ήττα με 2-1. Οι «βυσσινί» ξεκίνησαν με τις καλύτερες προϋποθέσεις το παιχνίδι καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Ουρτάδο άνοιξε το σκορ (1-0), όμως στο 68’ με πέναλτι και στο 84’ με συρτό σουτ ο Μάντζιος διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Οι «βυσσινί» ξεκίνησαν το παιχνίδι με τον Ντεγκρά κάτω από τα δοκάρια, τους Ναβάρο, Γιοβάνοβιτς, Φάρκα και Κοντόρ στην άμυνα, τους Φατιόν, Αναστασόπουλο, Ουρτάδο και Αβραάμ στον χώρο της μεσαίας γραμμής και επιθετικές αιχμές τους Μαρουκάκη και Ναζλίδη.

Η ουσία είναι στο πρώτο μέρος η ΑΕΛ έδειξε ότι είχε συγκεκριμένους αγωνιστικούς προσανατολισμούς, δημιούργησε ευκαιρίες και ήταν επικίνδυνη επιθετικά και σίγουρα εάν οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη ήταν λίγο πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να είχαν βρει κι άλλες φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα. Κατά διαστήματα απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου που και αυτή τη φορά ήταν λιγοστός στις κερκίδες του AEL FC Arena, καθώς απολαμβάνουν οι περισσότεροι τα μπάνια τους στις κοντινές παραλίες του νομού.

Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές (είναι χαρακτηριστικό ότι η ΑΕΛ ξεκίνησε το β’ ημίχρονο χωρίς κανέναν παίκτη από την αρχική 11άδα) έριξαν τον ρυθμό της λαρισινής ομάδας, η οποία παρ’ όλα αυτά δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ, ωστόσο ο Λεβαδειακός επωφελήθηκε από αυτή την αλλαγή του ρυθμού και με δύο γκολ κατάφερε να κάνει την ανατροπή.

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ

2’: Πρώτη επιθετική ενέργεια των «βυσσινί» και γκολ. Πλάγιο από τα αριστερά του Κοντόρ, ο Μαρουκάκης διεκδίκησε την κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στον Ουρτάδο μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο οποίος με απευθείας βολέ την έστειλε στα δίχτυα (1-0).

8’: Άναψαν προς στιγμή τα αίματα σε σκληρό μαρκάρισμα του Μιλιάζες στον Ναζλίδη.

12’: Ο Αβραάμ διεκδίκησε μια προωθημένη μπαλιά από τα αριστερά, έβγαλε τη σέντρα στον Μαρουκάκη, ο οποίος προσπάθησε να σουτάρει απευθείας, ωστόσο η μπάλα κόντραρε στον Τριποτσέρη.

21’: Φάουλ του Σουμπίνιο, πάνω από την εστία της Λάρισας.

22’: Βαθιά μπαλιά του Σουμπίνιο στον Μάντζιο, όμως βγήκε έγκαιρα ο Ντεγκρά, τσίμπησε την μπάλα και κέρδισε το φάουλ.

30’: Έξυπνη και γρήγορη πάσα του Ουρτάδο στον Ναζλίδη που βγήκε απέναντι στον Ναμάσκο, έπιασε το δυνατό σουτ στην κίνηση αλλά ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού απέκρουσε σε κόρνερ.

40’: Ο Ουρτάδο έβγαλε έξυπνα τον Μασούρα σε θέση έξω δεξιά, αυτός επιχείρησε σέντρα, ο Μαρουκάκης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, αλλά δέχθηκε τράβηγμα και έχασε την ισορροπία του. Τελικά η μπάλα κατέληξε στον Αβραάμ που προσπάθησε να βγάλει νέα σέντρα, κερδίζοντα κόρνερ.

46’: Δυνατό σουτ του Λαμπρόπουλου έξω από τη μεγάλη περιοχή και ο Ναμάσκο με δυσκολία έδιωξε σε κόρνερ.

48’: Σέντρα του Μουλόπουλου από τα δεξιά και ο Μάντζιος έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ξενοδόχοφ.

51’: Ωραία ενέργεια και σέντρα-σουτ του Ντέλεκιτς από τα δεξιά, ο Ναμάσκο έδιωξε προσωρινά και ο επερχόμενος Ροβίθης με δυνατό σουτ στην κίνηση σημάδεψε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

63’: Δυνατό σουτ του Μάντζιου που δέχθηκε μπροστινή μπαλιά, αλλά ο Καβουσάκης με ωραία επέμβαση αποσόβησε τον κίνδυνο.

68’: Ο Βασιλείου κέρδισε πέναλτι από τον Ροβίθη, το οποίο αξιοποίησε ο Μάντζιος ισοφαρίζοντας σε 1-1.

70’: Μπαλιά στον κενό χώρο του Ντέλετιτς, αλλά ο Καπός δεν πρόλαβε να τσιμπήσει την μπάλα από τον τερματοφύλακα Μοσχονά.

72’: Σέντρα από τον Καπό, ο Ντέλετιτς κοντρόλαρε την μπάλα, ελίχθηκε πολύ ωραία και σούταρε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή για να αποκρούσει δύσκολα ο Μοσχονάς.

74’: Δυνατό μακρινό σουτ του Ρέντζα και ο Μοσχονάς μπλοκάρει την μπάλα.

81’: Μεγάλη φάση για την ΑΕΛ. Ο Ντέλετιτς έβγαλε τετ α τετ τον Καπό, ο οποίος επιχείρησε ψηλοκρεμαστό πλασέ, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

84’: Ο Ζεζίνιο εκτέλεσε πλασαριστά ένα φάουλ προς τον Μάντζιο, ο επιθετικός του Λεβαδειακού κινήθηκε γρήγορα μέσα στη μεγάλη περιοχή έγινε κάτοχος της μπάλας και με συρτό σουτ έκανε το 1-2.

87’: Ο Καπός διεκδίκησε μία μπροστινή μπαλιά από τα δεξιά, προσπάθησε να αποφύγει τον τερματοφύλακα Μοσχονά, δεν τα κατάφερε, τελικά έβγαλε τη σέντρα αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς των φιλοξενουμένων.

*Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Αρετόπουλος με βοηθούς τους κ. Κουρέντα και Νταλούκα και 4ο διαιτητή τον κ. Γρατσάνη (όλοι της ΕΠΣ Τρικάλων).

ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ντεγκρά (32′ Ξενοδόχοβ), Κοντόρ (32′ Ροβίθης), Ναβάρο (36′ Μασούρας), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Ουρτάδο, Αβραάμ, Ναζλίδης, Μαρουκάκης.

Στην επανάληψη αγωνίσθηκαν οι Ξενοδόχοβ (61’ Καβουσάκης), Μασούρας (60’ Ρέντζας) Καρατάσιος, Σουλιώτης (65’ Γκόλιας), Μονιάκης, Καπνόπουλος, Λαμπρόπουλος, Βαρέλα, Ντέλετιτς, Ροβίθης (68’ Γιαννιτσάνης), Καπός.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμασκό (60’ Μοσχονάς), Μουλόπουλος, Τριποτσέρης (60’ Μανωλάς), Ουόν, Μιλιάζες, Μεντί (61’ Καραχάλιος), Μαχαίρας (55’ Βασιλείου), Μπελγχαζουάνι (55’ Ζεζίνιο), Γιακουμάκης (65’ Παππάς), Μάντζιος, Σουμπίνιο (77’ Μάγκας).

ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Ορίστηκαν οι δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος Super League 2016-17. Η ΠΑΕ ΑΕΛ την πρώτη αγωνιστική αγωνίζεται εντός έδρας με τη Βέροια το Σάββατο 20/8 στις 19.15 και την δεύτερη εκτός έδρας με τον Πλατανιά το Σάββατο 27/8 στις 19.15. Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από τα κανάλια της Nova.

Χρ. Αρχοντούλη και Αρ. Γκουτρουμάνη / ΦΩΤ.: Λεων. Τζέκας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass