ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

«Χτίζεται» η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΣΛ «Απολλώνειος»

Στο τοπικό πρωτάθλημα βόλεϊ γυναικών θα δώσει το «παρών» τη νέα σεζόν ο ΓΣΛ «Απολλώνειος». Για την επίτευξη των στόχων του ο σύλλογος ενισχύθηκε με νέες αθλήτριες.

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2016 10:48

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Αναστασία Κοσμέτου (διαγώνιος) η οποία ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΕΑΛ, ενώ έχει αγωνιστεί σε ΑΕΛ και Άθλεση, Μάρθα-Μαρία Χρονοπούλου (κεντρική) που έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Κηφισιάς, ΑΕΛ, Φοίνικα και Ακαδημία Αστέρα Λάρισας, Κυράνα Ντικούδη (ακραία) η οποία έχει θητεύσει σε ΕΑΛ, Αίαντα Λάρισας ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής κορασίδων, Βασιλική Μούχτη (ακραία) που έχει αγωνιστεί στον ΓΣ Φαρσάλων, Βασιλική Λίτσιου (λίμπερο) η οποία έχει παίξει σε ΕΑΛ και Ακαδημία Αςτέρα, με σημαντικές παράλληλα διακρίσεις στα πρωταθλήματα beach volley κορασίδων-νεανίδων και νέων γυναικών και η Αγγελική Μπογιατζή (ακραία) η οποία προέρχεται από τον Φιλαθλητικό Λάρισας. Η ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με δύο ακόμη αθλήτριες και τη Δευτέρα αναμένονται εξελίξεις.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 22 Αυγούστου στο στάδιο Αλκαζάρ με φυσική κατάσταση και βάρη. Στο προπονητικό τιμ την Εύη Λίτσιου θα πλαισιώσουν η Βάσω Πλιάγκα και ο Κώστας Ρούστας.

ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Με επιτυχία λειτούργησε τη φετινή σεζόν το τμήμα ενηλίκων γυναικείου βόλεϊ στον σύλλογο. Οι μαμάδες εκτός από τις προπονήσεις, έδωσαν και δύο φιλικά κατακτώντας ισάριθμες νίκες.

Έχοντας θέληση και ζήλο για το άθλημα του βόλεϊ, μέσα σε λίγες βδομάδες έμαθαν τη βασική τεχνική της πετοσφαίρισης και κατόρθωσαν να φτάσουν σε αγωνιστικό επίπεδο.

Παρά τις οικογενειακές και επαγγελματικές τους υποχρεώσεις βρίσκουν λίγο χρόνο για να τον αφιερώσουν στον εαυτό τους και να προπονούνται κάθε Σάββατο γιατί ως γνωστόν «νους υγιής εν σώματι υγιεί». Το τμήμα ενηλίκων θα συνεχίσει τις δραστηριότητές του και τη νέα σεζόν.

Τέλος σε ό,τι αφορά στις ακαδημίες του συλλόγου το ραντεβού για τη νέα χρονιά δόθηκε για τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass