ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ HABAWABA GREECE:

Η Ν.Ε.Λ. "παρών" στη μεγαλύτερη γιορτή υδατοσφαίρισης

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2016 8:29

Στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στη Γλυφάδα βρίσκονται τις ημέρες αυτές οι ομάδες U11 και U9 υδατοσφαίρισης της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας.

Περισσότεροι από 25 αθλητές του συλλόγου συμμετέχουν στη μεγαλύτερη γιορτή του πόλο για παιδιά στην Ελλάδα, το πρώτο HaBaWaBa Greece.

Το HaBaWaBa ήρθε στην Ελλάδα στο κολυμβητήριο Ολυμπιακών διαστάσεων του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας (Α.Ν.Ο.Γ.), εκεί όπου αθλητές και αθλήτριες μέχρι 11 χρόνων δίνουν δυναμικό παρόν τις ημέρες αυτές.

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας βρίσκεται εκεί με δύο ομάδες (με παιδιά κάτω των 11 ετών και κάτω των 9 ετών) και τους προπονητές Κώστα Γαβρία, Γιάννη Θεοχάρη και Κώστα Γαλανόπουλο.

Η διοργάνωση -την ιδέα της οποίας είχε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Waterpolo Development και την οργάνωση έχει αναλάβει στην Ελλάδα η Delta I.S.O.- λαμβάνει χώρα υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε), της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε.) με την υποστήριξη τόσο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου (FINA) όσο και της Ευρωπαϊκής (LEN).

Πρόκειται για την πιο σημαντική διοργάνωση που αφορά παιδιά ηλικίας έξι έως έντεκα ετών από όλο τον κόσμο και περιλαμβάνει ενεργή συμμετοχή αθλητών, προπονητών, συνοδών, παραγόντων, οικογενειών και φιλάθλων με σκοπό την προώθηση του αθλήματος της υδατοσφαίρισης, τη διάδοσή του σε όλο τον κόσμο αλλά και την εκπαίδευση των νεαρών αθλητών και των υπόλοιπων συμμετεχόντων σε κοινωνικά, περιβαλλοντικά και άλλα θέματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass