ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Ο Μαρτίνες διακαής πόθος

* Η λαρισινή ομάδα τον θέλει ελεύθερο και όχι δανεικό

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2016 11:31

Του Σωτ. Κέλλα

Ο Αργεντίνος παίκτης του Ολυμπιακού(αγωνιζόταν πέρυσι δανεικός στη Ανόρθωση Κύπρου) Νίκο Μαρτίνες αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα μεταγραφικό στόχο της ΠΑΕ ΑΕΛ αυτή την περίοδο και οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό συνεχίζονται για την απόκτησή του αφού σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της ομάδας κ.Αλέξη Κούγια τον παίκτη η λαρισινή ομάδα θέλει να τον αποκτήσει ελεύθερο και όχι δανεικό.

Ο Μαρτίνες που αποτελεί ένα πολύ καλό παίκτη γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 1987 στη Βιέντμα της Αργεντινής και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος. Το 2009 αγωνίσθηκε στην Ιντεπεντιέντε, αλλά δεν έκανε το ντεμπούτο της ομάδας του μέχρι το 2010. Στις 19 Δεκεμβρίου 2010 ο Μαρτίνες σκόραρε στο 4-2 νίκη επί Ντεφενσό Σπόρτινγκ στο Κόπα Σουνταμερικάνα το 2010, βοηθώντας την Ιντεπεντιέντε να φθάσει στους προημιτελικούς. Μετά από 11 συμμετοχές(1 γκολ) πήγε στους Σαντιάγκο Γουόντερερς της Χιλής όπου αγωνίσθηκε 333 φορές(2 τέρματα). Την 1η Αυγούστου 2012 υπέγραψε στη Ρεάλ Μούρθια(34 συμμετοχές, 1 τέρμα) για να καταλήξει στη συνέχεια στη Σαν Μαρτίν ντε Σαν Χουάν(4 συμμετοχές). Την 17η Ιανουαρίου του 2014 υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό όπου αγωνίσθηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2015(42 συμμετοχές, 5 τέρματα) για να πάει στη συνέχεια στον Ολυμπιακό που τον έδωσε δανεικό στην Ανόρθωση Κύπρου όπου έκανε καλό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό κόστισε 600.000 ευρώ ενώ το συμβόλαιό του στην Ανόρθωση ήταν 350.000 ευρώ ετησίως. Η Ανόρθωση πλήρωνε 200.000 ευρώ και ο Ολυμπιακός τα υπόλοιπα.

Παράλληλα μόνο η ανακοίνωση για τη μεταγραφή του 23χρονου(γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 1993) Γκανέζου αριστερού περιφερειακού ποδοσφαιριστή Οούσου Ανσά Κοντόρ που δοκιμάστηκε με επιτυχία από τον τεχνικό Άγγελο Αναστασιάδη. Γεννήθηκε στο Κουμάσι της Γκάνας και ξεκίνησε την καριέρα του από την Ασαντε Κοτόκο για να πάει στη συνέχεια στη Σερβική Μέταλακ όπου αγωνίσθηκε για τέσσερα χρόνια και κατόπιν στη Νόβι Παζάρ της ίδιας χώρας τον Ιανουάριο του 2016.

ΨΑΧΝΕΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ

Οι μεταγραφικές κινήσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ έχουν ολοκληρωθεί κατά το μεγαλύτερο μέρος τους αλλά αυτή τη στιγμή αποτελεί ερωτηματικό κατά πόσο ο Σέρβος Ντέλετιτς μπορεί να καλύψει τη θέση το σέντερ φορ στην οποία υπάρχουν ακόμα ο Μαρουκάκης, ο Ναζλίδης, ο Καπός και ο Γιαννιτσάνης.

Σίγουρα αυτή τη στιγμή υπάρχει χρονικό περιθώριο για μεταγραφές ενώ τα πολλά φιλικά παιχνίδια θα αποτελέσουν βασικό κριτήριο αν θα προστεθούν και άλλοι παίκτες στο έμψυχο δυναμικό.

ΒΕΤΡΤΖΟΣ-ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ

Σήμερα αρχίζουν εκ νέου οι προπονήσεις της ομάδας της ΠΑΕ ΑΕΛ μετά τη διήμερη άδεια που έδωσε ο τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης. Ερώτημα αποτελεί τι θα γίνει με τον Άγγελο Βέρτζο και τον Βασίλη Κουτσιανικούλη που δεν θέλουν να φύγουν από την ομάδα και βέβαια δεν γνωρίζουμε αν εμμείνουν στη θέση τους τι θα κάνει ο τεχνικός της ομάδας με τη διοίκηση του συλλόγου.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Από την ΠΑΕ ΑΕΛ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: « Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει πως την Τετάρτη 10 Αυγούστου στο φιλικό αγώνα με την Ξάνθη στο AEL FC ARENA που θα γίνει η απονομή μεταλλίων αλλά και του τροπαίου του πρωταθλήματος που κατέκτησε πανάξια η ομάδα μας εκτός των κ. Σφακιανάκη, Καλογιάννη οι οποίοι θα δώσουν το παρόν έχουν προσκληθεί να βρίσκονται τη συγκεκριμένη ημέρα όλοι οι ποδοσφαιριστές και προπονητές της περσινής χρονιάς.

Έχουν ειδοποιηθεί όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν πέρυσι στο ρόστερ και πλέον έχουν αποχωρήσει και είναι οι: Γιώργος Μπουντόπουλος, Μίλαν Μπόγιοβιτς, Μανώλης Νικολακάκης, Σεμπαστιάν Ναγιάρ, Άγγελος Βέρτζος, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Χρήστος Κοντοχρήστος, Μπάρι Οσμάν Πάτο, Αλέξανδρος Ζέρης,Σωτήρης Χάμος, Αντώνης Καμπλιώνης όπως και οι προπονητές: Ράτκο Ντόστανιτς, Σάκης Τσιώλης, Κωνσταντίνος Κατσάρας, Κωνσταντίνος Μαντζιώκας, Βαγγέλης Τσώτσας, Ζήσης Ζιάγκας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass