ΧΘΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΗΛΑΔΑΚΗ-ΚΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ AEL FC ARENA

Ανταλλαγή μηνυμάτων...

* Φήμες για ενδιαφέρον της λαρισινής ομάδας για τον Νίκο Μαρτίνες

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2016 11:25

Του Σωτ. Κέλλα

«H FOOTBALL LEAGUE απέστειλε το κύπελλο του Πρωταθλητή της FOOTBALL LEAGUE στην πανάξια πρωταθλήτρια ομάδα μας. Μαζί με το κύπελλο απεστάλησαν και τα μετάλλια των πρωταθλητών ποδοσφαιριστών μας.

Ως ημέρα απονομής ορίσθηκε η ημέρα του φιλικού αγώνα με την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016 σε αγώνα που θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA» ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ και σίγουρα αυτό δείχνει ότι επιθυμία της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι να παίξει στο AEL FC ARENA τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες της «Ε» χθες το πρωί υπήρξε ανταλλαγή μηνυμάτων του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια και του μεγαλομετόχου της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» Κωστή Πηλαδάκη (ανήκει η αθλητική εγκατάσταση) με τον κ. Κούγια να ζητάει καλύτερους όρους για τη χρήση του γηπέδου και τον κ.Πηλαδάκη που βρίσκεται εκτός Αθηνών να του απαντάει ότι ο ίδιος θα προσφέρει και χορηγία αλλά σίγουρα η οριστική λύση βρίσκεται στις οικονομικές οφειλές της περσινής περιόδου και τις εγγυήσεις της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Οι δύο πλευρές θα κάνουν ένα νέο ραντεβού μόλις ο κ. Πηλαδάκης επιστρέψει στην Αθήνα αλλά αυτό που αποτελεί θετικό βήμα είναι η καθημερινή επικοινωνία των δύο ανδρών με στόχο να βρεθεί λύση. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει τις προσεχείς μέρες αλλά είναι ακόμα άγνωστο πού θα γίνει το φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ με την Κέρκυρα την ερχόμενη βδομάδα.

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΜΑΡΤΙΝΕΣ

Έντονα κυκλοφόρησαν φήμες ότι η ΑΕΛ ενδιαφέρεται για τον Νίκο Μαρτίνες που πέρυσι αγωνιζόταν δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Ανόρθωση Κύπρου όπου έκανε καλό πρωτάθλημα με 34 συμμετοχές και δύο τέρματα.

Ο Μαρτίνες γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 1987 στη Βιέντμα της Αργεντινής και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος.

Το 2009 αγωνίσθηκε στην Ιντεπεντιέντε, αλλά δεν έκανε το ντεμπούτο της ομάδας του μέχρι το 2010. Στις 19 Δεκεμβρίου 2010 ο Μαρτίνες σκόραρε στο 4-2 νίκη επί Ντεφενσό Σπόρτινγκ στο Κόπα Σουνταμερικάνα το 2010, βοηθώντας την Ιντεπεντιέντε να φθάσει στους προημιτελικούς.

Μετά από 11 συμμετοχές(1 γκολ) πήγε στους Σαντιάγκο Γουόντερερς της Χιλής όπου αγωνίσθηκε 333 φορές(2 τέρματα).

Την 1η Αυγούστου 2012 υπέγραψε στη Ρεάλ Μούρθια(34 συμμετοχές, 1 τέρμα) για να καταλήξει στη συνέχεια στη Σαν Μαρτίν ντε Σαν Χουάν(4 συμμετοχές).

Την 17η Ιανουαρίου του 2014 υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό όπου αγωνίσθηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2015(42 συμμετοχές, 5 τέρματα) για να πάει στη συνέχεια στον Ολυμπιακό που τον έδωσε δανεικό στην Ανόρθωση Κύπρου όπου έκανε καλό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό κόστισε 600.000 ευρώ ενώ το συμβόλαιό του στην Ανόρθωση ήταν 350.000 ευρώ ετησίως. Η Ανόρθωση πλήρωνε 200.000 ευρώ και ο Ολυμπιακός τα υπόλοιπα.

ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΟΟΥΣΟΥ

Η ΑΕΛ συνεχίζει τις δοκιμές ποδοσφαιριστών στο Ελατοχώρι όπου γίνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Χθες ήταν η σειρά του Σάμουελ Οουσού 20 ετών, παίζει αριστερά στην επίθεση, είναι από την Γκάνα με σέρβικη υπηκοότητα.

Αγωνίστηκε στη Σουρντούλιτσα για 2 χρόνια με 42 εμφανίσεις. Το τελευταίο εξάμηνο έπαιξε στην Γκεντσενμπερλιγκί χωρίς συμμετοχή.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Στις 10 Αυγούστου στο φιλικό αγώνα που θα δώσει η ΑΕΛ με την Ξάνθη θα γίνει απονομή του κυπέλλου της πρωταθλήτριας Β' Εθνικής στη λαρισινή ομάδα. Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει τα εξής:

«H FOOTBALL LEAGUE απέστειλε το κύπελλο του Πρωταθλητή της FOOTBALL LEAGUE στην πανάξια πρωταθλήτρια ομάδα μας. Μαζί με το κύπελλο απεστάλησαν και τα μετάλλια των πρωταθλητών ποδοσφαιριστών μας.

Ως ημέρα απονομής ορίσθηκε η ημέρα του φιλικού αγώνα με την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016 σε αγώνα που θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA.

Την απονομή θα την κάνουν από κοινού ο πρόεδρος της FOOTBALL LEAGUE την ημέρα που κατέκτησε το πρωτάθλημα η ΠΑΕ ΑΕΛ, Σπύρος Καλογιάννης και ο νέος πρόεδρος της FOOTBALL LEAGUE Στέλιος Σφακιανάκης.

Την ίδια μέρα οι κ. Σφακιανάκης και Καλογιάννης θα απονείμουν τιμητικές πλακέτες στους κ. Αλέξη Κούγια και Θωμά Κυπαρίσση για την προσφορά τους στην ΑΕΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE αλλά και για τη συνολική τους προσφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass