ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ Η 15ΧΡΟΝΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ Α.Ο. ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΥ - ΤΙΤΑΝΕΣ

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Δημ. Παπανικολάου

*Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης στην 4x2000μ μικτή ομαδική

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2016 9:29

Μεγαλειώδη εμφάνιση πραγματοποίησε η 15χρονη Λαρισαία αθλήτρια  Δήμητρα Παπανικολάου η οποία συμμετέχοντας με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας στο 14ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων – Νεανίδων που διεξήχθη στο Αννεμασσέ της Γαλλίας, 4-11 Ιουλίου 2016, κατέκτησε την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στην 4x2000μ μικτή ομαδική στην Open Water. Στο ίδιο Πρωτάθλημα η αθλήτρια του Α.Ο. Λαρισαϊκού - Τιτάνες κατέλαβε την 5η θέση στα 1500μ και την 6η θέση στα 800μ επιφάνεια.

Η αθλήτρια, κορασίδα στην κατηγορία της, με την καθοδήγηση του προπονητή της Βασίλειου Σταύρου συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων – Νεανίδων και πλέον κατατάσσεται στις κορυφαίες θέσεις παγκοσμίως.

Η αθλήτρια Δήμητρα Παπανικολάου με το πέρας των αγώνων δήλωσε: «Είμαι πολύ περήφανη που καταφέραμε μαζί με τους συναθλητές μου να ανέβουμε στο βάθρο και να σηκώσουμε ψηλά την ελληνική σημαία, γιατί πραγματικά όλοι το αξίζαμε μετά από τόση σκληρή δουλειά και προσπάθεια. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον προπονητή μου Βασίλη Σταύρου και την οικογένειά μου που με στηρίζουν όλο αυτό το διάστημα».

Ο προπονητής Βασίλης Σταύρου με το πέρας των αγώνων δήλωσε: «Είμαι περήφανος από την εμφάνιση της Δήμητρας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων. Είναι η δεύτερη φορά που εκπροσωπεί τη χώρα μας επάξια σε διεθνείς διοργανώσεις, αν και μικρή στην κατηγορία της. Είναι ένα ταλαντούχο και εργατικό παιδί κάτι που φάνηκε από την αρχή της συνεργασίας μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου Παπαδημητρούλα Παναγιώτη για τη συμμετοχή του σε αυτή την προσπάθεια μας και όσους μας στήριξαν ουσιαστικά όλο αυτό το διάστημα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass