ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Στο Ελατοχώρι η ΑΕΛ

*Δήλωση Κούγια για οργανωμένους… *Σε αναμονή σέντερ μπακ

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2016 11:50

 

Του Σωτ. Κέλλα

Στο Ελατοχώρι βρίσκεται από χθες η αποστολή της ΑΕΛ όπου στο χειμερινό θέρετρο της Πιερίας θα γίνει η βασική προετοιμασία της λαρισινής ομάδας. Ο τεχνικός των «βυσσινί»  Άγγελος Αναστασιάδης με τους συνεργάτες του Λεωνίδα Δημητρακόπουλο και Αποστόλη Τερζή την πρώτη μέρα έκαναν δύο προπονήσεις και μάλιστα η πρώτη σχεδόν μόλις οι παίκτες κατέβηκαν από το πούλμαν που τους πήγε στο Ελατοχώρι,

ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ

Προσωπική δήλωση έκανε χθες ο ιδιοκτήτης της ομάδας Αλέξης Κούγιας σχετικά με τους οργανωμένους και τους ζητάει συνάντηση ενώ αν δεν τα βρούνε τότε απειλεί με κλείσιμο και της θύρας τους. Αναλυτικά η προσωπική του δήλωση:

«Παρά την αγανάκτηση την οποία ένιωσα από τη χωρίς καμία λογική και αιτία εξύβριση της αειμνήστου μητέρας μου, η οποία μέχρι το τέλος της ζωής της δεν έκανε τίποτα άλλο από το να προσπαθεί να προσφέρει ό,τι είχε και δεν είχε στην οικογένειά μας και στην κοινωνία, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να κάνω τα πάντα ώστε να ηρεμήσουν οι οργανωμένοι οπαδοί μας πριν θρηνήσουμε θύματα.

Γι' αυτό τον λόγο, προσκαλώ όλους τους συνδέσμους των οργανωμένων οπαδών μας, μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, να υποδείξουν στα γραφεία της ΠΑΕ ποια συγκεκριμένα πρόσωπα και με ποια ιδιότητα θα τους εκπροσωπήσουν, ώστε το αργότερο μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας να έχουμε συμφωνήσει όλοι μαζί τι πρέπει να κάνουμε, για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας και το πώς ενωμένοι θα την προστατεύσουμε από τους αντιπάλους μας.

Σε διαφορετική περίπτωση, δηλώνω κατηγορηματικά ότι για την προστασία τόσο της ποδοσφαιρικής ομάδας από τιμωρίες και δυσφήμιση, αλλά κυρίως για την προστασία των χιλιάδων οικογενειών οπαδών μας, θα είμαι υποχρεωμένος να καταργήσω τη θύρα των οργανωμένων, την οποία την προηγούμενη σεζόν παραχώρησα στους οργανωμένους οπαδούς αντί ελαχίστου τιμήματος, που δεν κάλυπτε ποτέ τις απαιτήσεις του κ. Πηλαδάκη, και να εκδόσω εκεί οικογενειακά εισιτήρια διαρκείας με μειωμένες τιμές».

Η ΚΛΗΡΩΣΗ

Στις 19:00 την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιουλίου ορίστηκε να γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα για την αγωνιστική περίοδο 2016-17. Η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί για το γεγονός. Αναλυτικά: «H Κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League αγωνιστικής περιόδου 2016-17 θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο ΔΑΪΣ, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 και ώρα 19:00 (Δ/νση: Μεσογείων 151, Τ.Κ. 15126 Μαρούσι)».

ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΕΦΕΣΗ

Απορρίφθηκε και στο διαιτητικό δικαστήριο η έφεση του Απόλλωνα Σμύρνης, για την υπόθεση αφαίρεσης βαθμών από τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό. Παραμένει σε ισχύ η ποινή.

Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση:

-Με την υπ’ αριθμ. 102 /2016 απόφαση δικάζει ερήμην της ΠΑΕ Α.Ο ΚΑΣΣΙΟΠΗ και ανωμαλία των λοιπών διαδίκων. Απορρίπτει ως απαράδεκτη την κρινόμενη προσφυγή κατά της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 1931.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την από 21.06.2016 με αριθμ. πρωτ. 18457/22.06.2016 προσφυγή της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Γ.Σ κατά της υπ’ αριθμ. 60/2016 απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. καθό μέρος στρέφεται κατά της δεύτερης και τρίτης καθών η προσφυγή ΠΑΕ ΑΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ και ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ. Διατάσσει την κατάπτωση του παραβόλου υπέρ της Ε.Π.Ο.

Καταδικάζει την προσφεύγουσα στα δικαστικά έξοδα της διαδικασίας ποσού τετρακοσίων πενήντα (450) ευρώ εκ των οποίων ποσό τριακοσίων (300) ευρώ υπέρ της καθής η προσφυγή ΠΑΕ ΑΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ και ποσό εκατό πενήντα (150) ευρώ υπέρ της Ε.Π.Ο.».

ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ

Ο τεχνικός της ΠΑΕ ΑΕΛ Άγγελος Αναστασιάδης έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός σέντερ μπακ αφού δεν υπολογίζει τον Άγγελο Βέρτζο και τον Λεάντρο, με όλους να περιμένουν την απόκτηση  παίκτη στη συγκεκριμένη θέση. Ήδη έχουν εξεταστεί οι περιπτώσεις του Γιώργου Κατσικά και του Πάβολ Φάρκας που πέρυσι αγωνιζόταν στην Ξάνθη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass