ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

27 και Φούτσεκ στο Ελατοχώρι

*Εκτός Κοντοχρήστος και Λεάντρο, ενώ συμπεριλήφθηκε ο Ουρτάδο

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2016 11:41

Του Σωτ. Κέλλα

Χθες το πρωί ολοκληρώθηκε ο κύκλος των προπονήσεων της ΠΑΕ ΑΕΛ στη Λάρισα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου(μάλιστα έτρεξε μόνος του και ο Κροάτης Γιόσιπ Φούτσεκ) και αμέσως μετά ο τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε τους 27 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για το Ελατοχώρι αύριο το πρωί καθώς σήμερα οι παίκτες έχουν ρεπό.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε υπήρξαν εκπλήξεις καθώς σε αυτήν δεν συμπεριλαμβάνονται ο νεοαποκτηθείς Λεάντρο (μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν) αλλά και ο Κοντοχρήστος. Στα αξιοσημείωτα ότι συμπεριλήφθηκε ο Ουρτάδο που αρχικά ήταν εκτός αγωνιστικών πλάνων του Αναστασιάδη. Φαίνεται ότι η παρουσία του στις προπονήσεις έπεισαν για την αξία του τον Θεσσαλονικέα τεχνικό Άγγελο Αναστασιάδη.

Οι υπόλοιποι που δεν θα ταξιδέψουν στο Ελατοχώρι είναι οι: Άγγελος Βέρτζος, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Δημήτρης Πατσιογιώργος, Αλέξανδρος Ζέρης, Τάσος Κρητικός, Κώστας Γεωργακόπουλος, Κώστας Μακρής, Σεμπαστιάν Ναγιάρ.

Την  αποστολή αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Ντεγκρά, Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Μασούρας, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Σουλιώτης, Δαμιανάκης, Καρατάσιος, Μονιάκης, Μανακούσιος, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Φατιόν, Βαρέλα, Ουρτάδο, Χοτζάλι, Ροβίθης, Ντέλετιτς, Ναβάρο, Αβραάμ, Μαρουκάκης, Ναζλίδης, Καπός, Γιαννιτσάνης, Παπαδόπουλος και Φούτσεκ.

Οι ποδοσφαιριστές που δεν θα ακολουθήσουν τη λαρισινή ομάδα στο Ελατοχώρι όπως γράψαμε και χθες θα προπονούνται κάτω από τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας νέων Σάκη Αναστασιάδη, του γυμναστή Κώστα Μαντζιώκα και του προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Τσώτσα. 

Ο ΓΙΟΣΙΠ ΦΟΥΤΣΕΚ  

Ο Φούτσεκ γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 1985 και αρχικά αγωνίσθηκε στις Zagreb, Istra 1961, Samobor, Croatia Sesvete, Suhopolje ενώ το καλοκαίρι του 2008 υπογράφει στη Λάτσκο(ημιεπαγγελματική ομάδα). Αγωνίσθηκε για τέσσερις σεζόν με τη οποία πανηγύρισε άνοδο στην Α΄ εθνική Κροατίας  έχοντας 16 εμφανίσεις και 3 γκολ.

Αγωνίσθηκε μισή χρονιά στη μεγάλη κατηγορία της Κροατίας (16 συμμετοχές, 3 γκολ) για να πάει στην αυστριακή Χάρτμπεργκ (Β΄ εθνική) όπου έκανε 14 εμφανίσεις και πέτυχε ένα τέρμα. Με την ομάδα που σώθηκε στα μπαράζ έφθασε στα ημιτελικά του κυπέλλου Αυστρίας.

Στη συνέχεια πήγε στη Ζίλινα της Κροατίας(Β’ εθνική) όπου αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν 2012-2013 και στη συνέχεια πήγε στη Σπλίτ (ομάδα Α΄ εθνικής της Κροατίας).

Καλές χρονιές έκανε στη Σλοβενία όπου πήγε αρχικά στη Ζαβρτς και μετά στην Κρκα όπου ξεχώρισε με αρκετές συμμετοχές(65) και 15 τέρματα αλλά η ομάδα του την τελευταία χρονιά που αγωνίσθηκε υποβιβάστηκε.

Τον ποδοσφαιριστή και πέρυσι ήθελε να αποκτήσει η λαρισινή ομάδα αλλά δεν τα κατέφερε… Τελικά ήρθε φέτος αφού η ομάδα του δεν πέτυχε τους στόχους της… Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ένας παίκτης που θα βοηθήσει την ΑΕΛ αν εμπιστευτούμε και το... ένστικτο του τεχνικού Θωμά Κυπαρίσση που τον παρακολούθησε πολλές φορές..

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass