ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ

Συμφωνία με Αβραάμ, ακολουθεί ο Φούτσεκ…

*Διπλή προπόνηση χθες από τον Άγγελο Αναστασιάδη

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2016 11:15

Του Σωτ. Κέλλα

Συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ ενόψει της συμμετοχής της στη Σούπερ Λίγκα καθώς χθες ανακοινώθηκε επίσημα και η μεταγραφή του Κύπριου Ανδρέα Αβραάμ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:    

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για τα επόμενα 3 χρόνια του διεθνούς Κυπρίου ποδοσφαιριστή Αντρέα Αβραάμ.

Ο Αντρέας Αβραάμ είναι 29 ετών με ημερομηνία γέννησης 6/6/1987, είναι 27 φορές διεθνής, έχει πετύχει 5 γκολ και αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία τόσο στη θέση του αριστερού περιφερειακού κυνηγού όσο και στη θέση του αριστερού μπακ.

Ο Αντρέας Αβραάμ μέχρι και χθες ήταν βασικό στέλεχος της Πρωταθλήτριας Κύπρου Ανόρθωσης Αμμοχώστου, με την οποία έχει περισσότερα από 200 παιχνίδια στην Α' Εθνική κατηγορία της Κύπρου.

Ο Αντρέας Αβραάμ υπέγραψε συμβόλαιο 3 ετών με την ΠΑΕ ΑΕΛ και βρίσκεται στη Λάρισα όπου θα προπονηθεί το απόγευμα υπό τις οδηγίες του κ. Άγγελου Αναστασιάδη».

Πάντως οι Κύπριοι στο σάιτ  anorthosis24.net «τρολάρουν»  την ανακοίνωση καθώς η Ανόρθωση δεν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Κύπρου τη σεζόν που τελείωσε (τον τίτλο πήρε ο ΑΠΟΕΛ) αλλά και ο παίκτης δεν είχε 200 συμμετοχές στη συγκεκριμένη ομάδα.

Η ουσία είναι ότι πρόκειται για καλή μεταγραφή (με τη συγκατάθεση του τεχνικού Άγγελου Αναστασιάδη) ο παίκτης παίζει στην αριστερή πλευρά ενώ το 2008-09 αναδείχθηκε κορυφαίος νέος παίκτης της Κύπρου.

Αγωνίσθηκε στην Ομόνοια και στην Ανόρθωση όπου έκανε 74 συμμετοχές πετυχαίνοντας οκτώ τέρματα.

Ο Ανδρέας Αβραάμ είναι από τους λίγους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χάσει ποτέ τους τελικό. Μάλιστα ο 29χρονος παίκτης έχει κερδίσει και τους τρεις που έχει αγωνιστεί μετρώντας τρία Κύπελλα Κύπρου. Κυπελλούχος 2010 με τον Απόλλωνα 2-1 με ΑΠΟΕΛ, αγωνίσθηκε βασικός και για 81 λεπτά κάνοντας παράλληλα εξαιρετική εμφάνιση. Την επόμενη χρονιά αντιμετωπίζει ως παίκτης του Απόλλωνα την πρώην ομάδα του. Ομόνοια-Απόλλων 1-1 (4-3 πεν.) παίζοντας σε όλο το παιχνίδι και κόντρα στον επίσης παίκτη της ΑΕΛ Ματίας Ντεγκρά ο Αβραάμ παίζοντας για 57΄λεπτά πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ομόνοια-ΑΕΛ 1-0.

ΑΚΟΥΛΟΥΘΕΙ Ο ΦΟΥΤΣΕΚ;

Σύμφωνα με πληροφορίες επόμενος στόχος για την ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ο Κροάτης επιθετικός Γιόσιπ Φούτσεκ. Ο 31χρονος παίκτης(γεννήθηκε 26 Φεβρουαρίου 1985) έχει γεννηθεί στο Ζάγκρεμπ και παρακολουθείται από πέρυσι από τους «βυσσινί» (ήταν στόχος μαζί με τον Ντιέγκο Λεόν).

Τα τελευταία δύο χρόνια παίζει στην Κρκα Σλοβενίας και έχει σε 65 συμμετοχές 12 τέρματα ενώ στο παρελθόν αγωνίσθηκε με  Λάτσκο, Χάρτμπεργκ, Ζέλινα, Σπλίτ (χωρίς ιδαίτερη επιτυχία), Ζαβρτς.

Αγωνίσθηκε λίγα παιχνίδια με τις μικρές της εθνικής Κροατίας (4 φορές με την κάτω των 16 ετών και μια φορά με την κάτω των 17 ετών).

ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα πιθανόν να υπάρχει το πόρισμα για την αδειοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΛ από την πρωτοβάθμια επιτροπή.

ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Χθες ο τεχνικός της ομάδας Άγγελος Αναστασιάδης και οι συνεργάτες του Λεωνίδας Δημητρακόπουλος και ο Αποστόλης Τερζής έκαναν δύο προπονήσεις στους παίκτες. Το πρωί οι παίκτες έκαναν τρέξιμο ενώ το απόγευμα ασκήσεις με μπάλα.

Στις 18 Ιουλίου η κλήρωση

Το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας δεν έλαβε απόφαση αναφορικά με τη μείωση των ομάδων στην κατηγορία, όπως έχει ζητήσει η NOVA, προκειμένου να γίνει ανταγωνιστικότερο το πρωτάθλημα.

Το ζήτημα θα ανατεθεί σε εξειδικευμένες εταιρίες, οι οποίες θα προχωρήσουν στις σχετικές μελέτες και θα καταθέσουν τις προτάσεις τους αν απαιτείται μια διοργάνωση με λιγότερους (και πόσους) συλλόγους, προκειμένου να γίνει ελκυστικότερο το προϊόν.

Η κλήρωση για το πρόγραμμα της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Ιουλίου στο αθλητικό κέντρο ΔΑΪΣ. Την ίδια ημέρα θα έχει προηγηθεί Γενική Συνέλευση και Διοικητικό Συμβούλιο του συνεταιρισμού για την ανάδειξη του νέου προέδρου, αφού η θητεία του Γιώργου Μποροβήλου περατώθηκε.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της SuperLeague αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Να αναθέσει στις εταιρείες Deloitte και Price Waterhouse Coopers την εκπόνηση κοινής μελέτης για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και για την κατανομή των τηλεοπτικών εσόδων.

2/ Η κλήρωση του Πρωταθλήματος της SuperLeague θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουλίου 2016, στο αθλητικό κέντρο ΔΑΪΣ.

3/ Να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση για την έγκριση των Προκηρύξεων των Πρωταθλημάτων της SuperLeague στις 18 Ιουλίου και την ίδια ημέρα να διεξαχθεί και Διοικητικό Συμβούλιο για την εκλογή προέδρου και αναπληρωτή προέδρου του Συνεταιρισμού.

4/ Να υπογραφεί ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο ποδοσφαιριστών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass