ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΟΥΣ

Έκανε το καθήκον της η Αστυνομία

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2016 8:53

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Αστυνομίας έκανε το καθήκον της στον τελικό κυπέλλου εργαζομένων ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων και κέρδισε στον τελικό που έγινε στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» την ομάδα των Αργυροχρυσοχόων με 5-3 με τους παίκτες να αφιερώνουν τη νίκη και το τρόπαιο στον συνάδελφό τους Λάζαρο Κουτσανίκα που αντιμετωπίζει μία περιπέτεια υγείας με την ευχή για ταχεία ανάρρωση.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό από πλευράς θεάματος με τη ομάδα της Αστυνομίας στο ξεκίνημα να βρίσκεται σε άμεση δράση και να κάνει το 2-0 στο πρώτο δεκάλεπτο με τον Κύρκο και τον Κοτάκο.

Οι Αργυροχρυσοχόοι ισοφάρισαν με τους Σουρμελή και Γκόγκο (μετά από έξοχη μπαλιά του Βελετάνη) για να γίνει το 3-2 υπέρ των Αστυνομικών με τον Μαρογιάννη μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Μητσιάκου.

Ο Κοτάκος στο δεύτερο μέρος έκανε το 4-2 για να πάρει νέο ενδιαφέρον ο τελικός με το γκολ του Βελετάνη(4-3). Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες απώλεσαν ευκαιρίες για να φτάσουν σε ένα τέρμα το οποίο πέτυχε τελικά ο Κύρκος στο 90΄ γράφοντας έτσι το τελικό 5-3.

Στο τέλος οι ηττημένοι παραδέχθηκαν την ανωτερότητα των νικητών διά στόματος… Γιάννη Μαγκούτα που χαρακτήρισε τον συγκεκριμένο τελικό διαφήμιση για τον θεσμό.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Νίκου Γκαραβέλη και σωστές οι υποδείξεις των βοηθών Γιάννη Ρουπέλα, Γιώργου Καλισόπουλου.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ(Ευαγγέλου Σπυρίδων): Ζεϊμπέκης, Παπαϊωάννου, Λυκοκώστας, Στατήρης, Μάγκας, Πρασσάς, Σταμούλης, Μαρογιάννης, Κύρκος, Μητσιάκος, Κοτάκος ενώ έπαιξαν και οι: Λέντζας, Μπέκος, Νάτσιος, Κουτής, Τσαμούρας, Σουλιώτης, Καϊμακάμης  

ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΟΙ(Χατζούλης): Δημόπουλος, Φώλιας, Σουρμελής, Μακρυνίκας, Ντούμος, Γαλατσίδας, Μηλιώνης, Γκόγκος, Σκουλίδης, Γκαντούνας, Βελετάνης ενώ έπαιξαν οι: Μαγκούτας, Δίχρης, Κορομηλάς, Κέμπρι, Καλογιάννης, Γελαλής, Παπαγεωργίου.

*Τον αγώνα μεταξύ των άλλων παρακολούθησαν ο υποστράτηγος Δημήτρης Κοτσιάφτης γενικός περιφερειακός διευθυντής Θεσσαλίας της Ελληνικής Αστυνομίας και ο αστυνομικός διευθυντής Λάρισας Γιώργος Αγάκος.

*Τις απονομές μετά το τέλος του αγώνα έκανε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα αθλητισμού Γιώργος Κωσταρόπουλος και προϊστάμενος αθλητικού τμήματος Στέλιος Τσίρκας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass