Χορός και βραβεύσεις στην Πελασγιώτιδα

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2016 8:36

ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Με μεγάλη συμμετοχή όλων των παιδιών των ακαδημιών μπάσκετ, ποδοσφαίρου και βόλεϊ του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια εκδήλωση της Πελασγιώτιδας, στον προαύλιο χώρο του 23ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

Κατά τη διάρκεια αυτής βραβεύθηκαν οι παλιοί προπονητές των ακαδημιών Γιάννης Δαστερίδης, Βασίλης Δραγατσίκης, Στέλιος Κορομηλάς, ο Κώστας Κατσάρας και ο Δημήτρης Σουλιώτης για την προσφορά τους στην ομάδα και για την άνοδο της ΑΕΛ στην Σούπερ Λίγκα.

Επίσης, βραβεύθηκε ο Τάσος Κυριάκος, παιδί της Πελασγιώτιδας που συνέβαλε σημαντικά στην άνοδο του Απόλλωνα Λάρισας στη Γ΄Εθνική, ο επικεφαλής προπονητής των ακαδημιών Κωνσταντίνος Μπακατσής , ο Θανάσης Κουτσαφτίκης προπονητής της παιδικής ομάδας και οι παίκτες αυτής, για την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΛ.

Η βραδιά κύλησε ευχάριστα με χορό, πολύ κέφι, ενώ όλα τα παιδιά μοιράσθηκαν καπέλα και οι υπεύθυνοι της Πελασγιώτιδας τους ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass