ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Ηττήθηκε με 3-0 ο Τύρναβος

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2015 21:13 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:59
           

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα εκτός έδρας με 3-0 του Τυρνάβου στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για την φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας και ουσιαστικά μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία την ρεβάνς, που θα διεξαχθεί στις 28/1 στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Οι πρωταθλητές Ελλάδας πήραν πολύ νωρίς το προβάδισμά στο σκορ όταν στο 3΄ ο Μπενίτες με ωραία ατομική προσπάθεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε κάτω από τα πόδια τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στο 26΄ ο Διαμαντάκος έβγαλε κάθετη πάσα στον Μπενίτες με τον Παραγουανό επιθετικό να νικάει και πάλι στο τετ α τετ τον Πρίφτη δίνοντας προβάδισα δύο τερμάτων στην ομάδα του.. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μιλιβόγεβιτς στο 84΄ με απευθείας σουτ μετά από γύρισμα του Ντουρμάζ. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η επανεμφάνιση του Ολαϊταν στους αγωνιστικούς χώρους για πρώτη φορά μετά από περίπου 11 μήνες.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Κίτρινες: Γεωργίου

Τύρναβος(Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Ιβανίδης, Χαλούλος, Όττα (64΄ Σολφερίνο), Παπασάββας (69΄ Αλεξίου), Νταντίδης (46΄ Μιλουτίνοβιτς), Γεωργίου, Στεργιανός, Μούσα Ποκόνγκ

Ολυμπιακός(Βίτορ Περέιρα): Μέγιερι, Γιαννούλης, Σιόβας, Βούρος, Σαλίνο, Μπουχαλάκης, Πελέ (62΄ Φορτούνης), Γκαζαριάν (72΄ Μιλιβόγεβιτς), Ντουρμάζ, Μπενίτες (62΄ Ολαϊτάν), Διαμαντάκος.

 

 

 



   

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass