ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΓΙΟΥ ΜΕΣΟΥ

Εντείνονται οι προσπάθειες της ΑΕΛ

* Τα συμβόλαια δέκα παικτών ζήτησε να λυθούν ο Αγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2016 10:51

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μετά την απόκτηση των Ντεγκρά, Ντέλετιτς, Γιαννιτσάνη και Λεάντρο, η ΑΕΛ εντείνει τις προσπαθειές της για την περαιτέρω ενίσχυση του δυναμικού της ομάδας, έτσι ώστε να συγκροτηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα σταθεί με αξιώσεις στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Ακούγονται βέβαια διάφορα ονόματα ξένων παικτών, αλλά σε επικοινωνία που είχαμε με τον Θωμά Κυπαρίσση μας είπε ότι δεν ισχύει τίποτα και ότι αυτά τα ονόματα βγαίνουν για λόγους εντυπώσεων.

Ξεκαθάρισε λοιπόν ότι αυτό που ενδιαφέρει την ΑΕΛ είναι να αποκτηθούν ένας έμπειρος μεσοεπιθετικός και ένας μέσος που θα αγωνίζεται πλάγια στα χαφ.

Εξετάζονται πολλές περιπτώσεις, έτσι ώστε να βρεθούν οι κατάλληλοι παίκτες που θέλει και ο τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης.

Το βέβαιο είναι ότι η ΑΕΛ δεν βιάζεται και θα επιδιώξει οι παίκτες που θα αποκτηθούν να κάνουν τη διαφορά και να προσφέρουν τα μέγιστα στους «βυσσινί».

*Κατά τα άλλα, τη Δευτέρα 4 Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο και το βασικό στάδιο αυτής θα πραγματοποιηθεί στο Ελατοχώρι της Πιερίας.

Στο διάστημα αυτό θα διεξαχθούν πιθανότατα και ένα ή δυο φιλικά παιχνίδια.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΝΕΜΠΕΓΛΕΡΑ

Τα θερμά συλλυπητήριά της εξέφρασε η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ στον πρώην αρχηγό της ομάδας Κώστα Νεμπεγλέρα, ο οποίος «έχασε» τον πατέρα του. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, το ΔΣ, ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Λιόντος και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τον πρώην αρχηγό της ομάδας μας Κώστα Νεμπεγλέρα για τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου του πατέρα».

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΛΟΓΩ…ΑΕΛ

Παρελθόν από τον Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί ο Γιώργος Τσέλιος λόγω της ανάμειξής του-όπως αναφέρουν πληροφορίες- στη φημολογούμενη μεταγραφή του Ντένις Επστάιν. Ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος ακαδημιών της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ενόχλησε τους ανθρώπους της ομάδας με την ανάμειξή του στην υπόθεση της μεταγραφής του Γερμανού εξτρέμ. Έτσι, μετά και την ανακοίνωση της ΑΕΛ, ο Μονεμβασιώτης αποφάσισε την απομάκρυνσή του από τα καθήκοντά του.

Ο ΧΑΣΟΜΕΡΗΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Συνέχεια στη μεταγραφική του ενίσχυση έδωσε η ομάδα των Τρικάλων, η οποία ανακοίνωσε χθες και το Δημήτρη Χασομέρη(πρώην παίκτης της ΑΕΛ), που έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του γειτονικού νομού. Εκεί θα έχει συμπαίκτη του ακόμη έναν πρώην «βυσσινί» παίκτη, τον Μανώλη Νικολακάκη.

ΠΑΕ ΑΕΛ:

Ποιοι παίκτες αποχωρούν...

Εννιά παίκτες από την περυσινή ομάδα ζήτησε ο τεχνικός της ΑΕΛ Άγγελος Αναστασιάδης να μην ανανεωθούν ή να λυθούν τα συμβόλαιά τους.

Στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο προπονητής κ. Άγγελος Αναστασιάδης, αφού είδε όλους τους αγώνες της ΠΑΕ ΑΕΛ που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση κι έχοντας προσωπική άποψη για ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές μας, ζήτησε από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ τα εξής:

1. Να μην ανανεωθούν τα συμβόλαια των Κομεσίδη, Μπανούση και Μπόγιοβιτς.

2. Να διαπραγματευτεί το Δ.Σ. της ΠΑΕ τη λύση των συμβολαίων με τους Νικολακάκη (έχει ήδη λύσει το συμβόλαιό του), Βέρτζο, Ναγιάρ, Ουρτάδο, Πάτο και Κουτσιανικούλη.

Για όλους τους ποδοσφαιριστές, για τους οποίους ζήτησε ο κ. Αναστασιάδης να λύσουν τα συμβόλαιά τους, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από όλους σχεδόν τους συλλόγους της FL αλλά και από ορισμένους της SL και ήδη έχουν ενημερωθεί από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, πριν ανακοινωθεί επισήμως η απόφαση του κ. Αναστασιάδη, τόσο οι ίδιοι όσο και οι managers τους».

Ο 18ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Από τον Αχιλλέα στην ομάδα Κ20 της ΑΕΛ

Η διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία και παραχώρησε τον ταλαντούχο 18χρονο ποδοσφαιριστή Άγγελο Αναγνώστη στην Ομάδα Κ20 της ΠΑΕ ΑΕΛ ύστερα από επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Η διοίκηση συγχαίρει τον Άγγελο τόσο για τη μεταγραφή του όσο και για την επιτυχία του στις πανελλήνιες εξετάσεις και του εύχεται σύντομα να γίνει επαγγελματίας. Παράλληλα συγχαίρει την Ακαδημία Φαρσάλων γιατί ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι ένα ακόμα δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται και δεσμεύεται να παραχωρήσει στην ΑΕΦ μέρος των συμφωνημένων οικονομικών απολαβών σε περίπτωση επαγγελματοποίησής του.

«Ευχόμαστε ο Άγγελος να αποτελέσει παράδειγμα για όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας...Καλή σταδιοδρομία Άγγελε...», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Αχιλλέα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass