ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ενώνουν τις δυνάμεις τους...

* Σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα αύριο στο Αλκαζάρ(19:00)

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2016 10:43

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Υπήρξαν στο παρελθόν αντίπαλοι στα γήπεδα παίζοντας με χρώματα ομάδων που ήταν διαφορετικά, όμως αυτή τη φορά ενώνουν τις δυνάμεις τους για ιερό σκοπό και στέλνουν μηνύματα, πετυχαίνοντας γκολ... ανθρωπιάς.

Αύριο Δευτέρα λοιπόν στο στάδιο Αλκαζάρ (19.00) θα διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στους παλαιμάχους της ΑΕΛ και του Άρη Θεσσαλονίκης, σε έναν αγώνα διαφορετικό από τους άλλους με στόχο την ενίσχυση των οικογενειών της Μυρτώς και της Ασπασίας, δύο κοριτσιών που υπήρξαν θύματα κακοποίησης διαφορετικής μορφής και είναι καθηλωμένες, σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Η ΕΠΑ Θεσσαλίας, για μια ακόμη φορά είναι κοντά στην αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία των παλαιμάχων της ΑΕΛ και δείχνει με τη συμμετοχή της σε διάφορες δράσεις το κοινωνικό της πρόσωπο και πως προτεραιότητα σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες, είναι ο συνάνθρωπός μας.

Στην αποστολή της ομάδας του Άρη που θα φιλοξενηθεί στην θεσσαλική πρωτεύουσα είναι άσοι του παρελθόντος όπως οι Νίκος Χρηστίδης, Άγγελος Σπυρίδων, Κώστας Δράμπης, Γιώργος Φοιρός, Γιάννης Βένος, Γιώργος Ζήνδρος, Σπύρος Καπερνέκας, Ντίνος Κούης και πολλοί άλλοι.

Από την πλευρά των παλαιμάχων της ΑΕΛ υπάρχει έντονη κινητοποίηση και όλοι περιμένουν πως ανάλογη θα είναι και η ανταπόκριση των Λαρισαίων, που πάντα ευαισθητοποιούνται με το παραπάνω σε θέματα κοινωνικά.

Χαρακτηριστικά σε χθεσινές του δηλώσεις ο Μπάμπης Ντόσας, τόνισε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από τη θετική ανταπόκριση που υπάρχει, για το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι.

Έχω δηλώσει πως αυτή η πόλη εκτός από πρωταθλήτρια που αναδείχθηκε η ομάδα μας, είναι και πρωταθλήτρια προσφοράς στον συνάνθρωπό μας. Νομίζω πως όλοι οι φορείς και οι επιχειρήσεις μπορούν να συνδράμουν όπως η ΕΠΑ Θεσσαλίας, για να προσφέρουν βοήθεια σε συνανθρώπους μας που έχουν μεγάλη ανάγκη τη βοήθειά μας. Να γίνονται αρωγοί, προς αυτή την κατεύθυνση. Ο κόσμος πάνω από όλα να δείξει ευαισθητοποίηση με την παρουσία του, διότι θα είναι μια ηθική βοήθεια προς αυτά τα κορίτσια και στις οικογένειές τους. Και σε οποιονδήποτε συνάνθρωπό μας θα χρειασθεί να δείξουμε τη συμπαράστασή μας. Αύριο στο Αλκαζάρ όλοι μας πρέπει να αποδείξουμε ότι η Λάρισα είναι μια ευαισθητοποιημένη πόλη, με ανθρώπους οι οποίοι είναι μεγάλοι και πρωταθλητές, σε όλα τους. Ακόμη και τώρα στην περίοδο της κρίσης, η ανθρωπιά μετράει πάνω από όλα».

*Οι δυο ομάδες να σημειώσουμε πως έχουν αγωνισθεί σε φιλικό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» που έγινε για την ενίσχυση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή των «κιτρίνων» Νίκου Κυζερίδη. Μετά τον αυριανό αγώνα θα ακολουθήσει δεξίωση για τους παλαιμάχους του Άρη, σε ταβέρνα της Λάρισας.

*Στο ημίχρονο της αναμέτρησης θα τιμηθεί από τους παλαίμαχους της ΑΕΛ η κόρη του πρώην άσου των «βυσσινί» Γιάννη Αλεξούλη, Λίλη για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016 και για την πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, στο Άμστερνταμ.

Επίσης, θα βραβευτεί και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Χάλκης Μιλτιάδης Κόκκαλης, για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

* Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η εφημερίδα «Ελευθερία».

ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Στο πλευρό των παλαιμάχων της ΑΕΛ και του Άρη είναι και ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Λάρισας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εισιτήριο τιμάται 5€. Ας δώσουμε όλοι λοιπόν το παρών για να στηρίξουμε τη Μυρτώ και την Ασπασία.

Ανακοίνωση των παλαιμάχων:

«Απευθυνόμαστε σε όλη τη Λάρισα εμείς οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ και του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, ώστε να ενισχύσουμε τις οικογένειες των 2 «κοριτσιών μας» της Μυρτώς και Ασπασίας που «δίνουν την υπέρτατη μάχη» για να κερδίσουν την αξιοπρέπεια και την αποκατάσταση των 2 αυτών νεαρών κοριτσιών, που κάποιοι τους στέρησαν και που το «κράτος» και αυτοί που το «διοικούν» γυρίζουν την πλάτη.

Δίνουμε αυτό το φιλικό παιχνίδι ζητώντας από τους φιλάθλους εκτός από την αγορά εισιτηρίου να δώσουν «βροντερό» παρών στο στάδιο Αλκαζάρ δείχνοντας ότι «όλοι μαζί μπορούμε» και να ξυπνήσουμε συνειδήσεις και το «ανάλγητο κράτος» και αυτούς που μας κυβερνούν να σκύψουν στα καθημερινά προβλήματα και στον αγώνα επιβίωσης συνανθρώπων μας που το ‘χουν ανάγκη και η μοίρα τους σημάδεψε!

Όλη η Λάρισα μαζί μας τη Δευτέρα στο Αλκαζάρ 7 το απόγευμα και εμείς θα σας αποζημιώσουμε με τη συμμετοχή μας και την ποδοσφαιρική μας παρουσία, όλοι αυτοί που στο παρελθόν «δόξασαν» τις ομάδες της ΑΕΛ και του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης!

Σας περιμένουμε για να «δείξουμε» την αγάπη μας και τη σκέψη μας γι αυτά τα 2 κορίτσια».

-Ανακοίνωση Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Λάρισας:

«Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Λάρισας συμμετέχει ως συνδιοργανωτής στον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των παλαιμάχων της ΑΕΛ και του Άρη Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Αλκαζάρ, αύριο Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016, στις 7 το απόγευμα.

Ο φιλικός αυτός αγώνας είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αφού τα έσοδα θα διατεθούν στη Μυρτώ και στην Ασπασία, που φιλοξενούνται σε κέντρο αποκατάστασης της περιοχής και δίνουν δύσκολο αγώνα για τη ζωή.

Για τον λόγο αυτό, καλούνται όλοι οι προπονητές ποδοσφαίρου να ενισχύσουν με την παρουσία τους τον σκοπό της εκδήλωσης, δίνοντας με τη συμμετοχή τους δύναμη και κουράγιο στα δύο κορίτσια και τις οικογένειές τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass