ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΣΛ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Στην τελική ευθεία για το τριήμερο τουρνουά

* Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 10 έως τις 12 Ιουνίου στο AEL F.C. Arena *Στις 136 ο συνολικά οι ομάδες

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2016 9:11

Με θέμα την αρτιότερη διοργάνωση του ποδοσφαιρικού τουρνουά για την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού» που θα διεξαχθεί το τριήμερο 10 – 12 Ιουνίου 2016, στο AEL F.C. Arena, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία της ΕΠΣΛ σύσκεψη μεταξύ του υπεύθυνου της ΕΠΣΛ για τη διοργάνωση Λευτέρη Γρηγοριάδη και εκπροσώπων σωματείων που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες του προγράμματος και άλλα θέματα που φορούν στην εκδήλωση. Σχετικά με τη συγκρότηση του αγωνιστικού προγράμματος αποφασίσθηκε ειδικά για τους αγώνες στην κατηγορία των Ακαδημιών να διεξαχθούν το Σάββατο και την Κυριακή τις ώρες από 8.30 έως 13.30 και από 17.15 έως 20.15.

Επίσης δόθηκε προτεραιότητα στις ομάδες που συμμετέχουν εκτός νομού αλλά και στις ομάδες των απομακρυσμένων περιοχών του νομού να επιλέξουν την ημέρα που θέλουν να αγωνιστούν λόγω της ιδιαιτερότητας που υπάρχει με τη μετακίνηση των αποστολών.

Απ’ όλες τις ομάδες ζητήθηκε να βρίσκονται στο γήπεδο μισή ώρα νωρίτερα από την έναρξη των αγώνων τους, προκειμένου οι εθελοντές από το «Χαμόγελο του Παιδιού» να συνοδεύουν τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια και στη συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη σωστή χρήση των αποδυτηρίων, της μετακίνησης των αποστολών αλλά και της προστασίας του χλοοτάπητα.

Σύμφωνα με τον αγωνιστικό σχεδιασμό ο αγωνιστικός χώρος του AEL FC Arena θα χωριστεί σε δύο γήπεδα, δηλαδή την ίδια ώρα θα διεξάγονται ταυτόχρονα δύο αναμετρήσεις.

Σε ό,τι αφορά στη διάρκεια των αγώνων, για την κατηγορία του Προπαιδικού αποφασίσθηκε να διεξάγονται σε δύο ημίχρονα των 12 λεπτών, ενώ για τις υπόλοιπες κατηγορίες (τζούνιορ, προτζούνιορ και μίνι) σε δύο ημίχρονα των 10 λεπτών.

Όπως επισήμανε ο κ. Γρηγοριάδης μέχρι την προσεχή Τρίτη αναμένεται να έχει συγκροτηθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα του τουρνουά, ενώ την Τετάρτη θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στην Περιφέρεια.

Στο τέλος της σύσκεψης μοιράστηκαν αφίσες και εισιτήρια των αγώνων για προπώληση στους εκπροσώπους των σωματείων που παρευρέθηκαν.

Όπως είναι ήδη γνωστό, στο τουρνουά θα συμμετέχουν όχι μόνο ομάδες ποδοσφαιρικών σωματείων αλλά και ομάδες δημοτικών σχολείων. Συνολικά θα πάρουν μέρος 116 ομάδες από 33 σωματεία και άλλες 20 ομάδες από δημοτικά σχολεία.

Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass