ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΑΕΛ ΚΑΙ ΑΡΗ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ»

Έντονη η ευαισθητοποίηση των παλαιμάχων για τον φιλανθρωπικό αγώνα στο Αλκαζάρ

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2016 9:10

 

Η αντίστροφη μέτρηση για τον φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στους παλαιμάχους της ΑΕΛ και του Άρη Θεσσαλονίκης άρχισε. Μεθαύριο Δευτέρα στο στάδιο Αλκαζάρ (19.00) οι δύο ομάδες θα ενώσουν αυτή τη φορά τις δυνάμεις τους σ’ έναν αγώνα διαφορετικό από τους άλλους με στόχο την ενίσχυση των οικογενειών της Μυρτώς και της Ασπασίας, δύο κοριτσιών που υπήρξαν θύματα κακοποίησης διαφορετικής μορφής και είναι καθηλωμένες, σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Η ΕΠΑ Θεσσαλίας, στέκεται αρωγός για μια ακόμη φορά στην αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία των παλαιμάχων της ΑΕΛ και δείχνει με τη συμμετοχή της σε διάφορες δράσεις το κοινωνικό της πρόσωπο και πως προτεραιότητα σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες, είναι ο συνάνθρωπός μας. Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η εφημερίδα «Ελευθερία».

Με αφορμή την ιδιαιτερότητα της αναμέτρησης έντονη είναι η ευαισθητοποίηση στους κόλπους των ομάδων παλαιμάχων τόσο της ΑΕΛ όσο και του Άρη Θεσσαλονίκης. Μάλιστα στην αποστολή της ομάδας του Άρη αναμένεται να προστεθούν επιπλέον ονόματα –η κινητοποίηση είναι μεγάλη- μεταξύ των οποίων μεγάλοι άσοι του παρελθόντος όπως οι Νίκος Χρηστίδης, Άγγελος Σπυρίδων, Κώστας Δράμπης, Γιώργος Φοιρός, Γιάννης Βένος, Γιώργος Ζήνδρος, Σπύρος Καπερνέκας, Ντίνος Κούης και πολλοί άλλοι.

Ανάλογη είναι η κινητικότητα και στους παλαίμαχους των «βυσσινί» με τον Ηλία Σελιώνη να δηλώνει πως «δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη συγκεκριμένη εκδήλωση λόγω του ιερού σκοπού της, που είναι και ένας από τους βασικούς σκοπούς του συλλόγου μας. Ο σύλλογος Παλαιμάχων της ΑΕΛ έχει δείξει κατά το παρελθόν και συνεχίζει να δείχνει την ευαισθητοποίησή του σε κοινωνικά θέματα. Είμαστε πάντα αρωγοί σε τέτοιες εκδηλώσεις που έχουν επίκεντρο τον συνάνθρωπό μας.

Είμαστε ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα πώληση των εισιτηρίων. Μπορώ να πω ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται θετικά. Θέλουμε η συμμετοχή να είναι μεγάλη. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε και τα παιδιά των ακαδημιών προκειμένου να τα ευαισθητοποιήσουμε σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνουν και δύο βραβεύσεις. Συγκεκριμένα στο ημίχρονο του αγώνα θα τιμηθεί από τους παλαίμαχους της ΑΕΛ η κόρη του πρώην άσου των «βυσσινί» Γιάννη Αλεξούλη, Λίλη για την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016 και για την πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, στο Άμστερνταμ.

Επίσης, θα βραβευτεί και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Χάλκης Μιλτιάδης Κόκκαλης, για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass