ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ (17.00)

Φιέστα με απονομές και βραβεύσεις

* Θα τιμηθεί μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2016 7:47

 

Η αυλαία της φετινής περιόδου για τον Απόλλωνα Λάρισας πέφτει και τυπικά αύριο Κυριακή με τον τελευταίο αγώνα μπαράζ, που θα διεξαχθεί στις 17.00, στο γήπεδο Φιλιππούπολης, με αντίπαλο τον Διαγόρα Σεβαστής, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου. Η λαρισινή ομάδα θα γιορτάσει την επιστροφή της στη Γ’ Εθνική στη φιέστα που θα λάβει χώρα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και την οποία διοργανώνει η διοίκηση του συλλόγου. Η εκδήλωση περιλαμβάνει εκτός της απονομής του βαρύτιμου κυπέλλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ορισμένες βραβεύσεις προσώπων που στήριξαν τη φετινή προσπάθεια του συλλόγου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου θα διεξαχθεί αγώνας από τα παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου, όπως και μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Στη συνέχεια ο Απόλλωνας Λάρισας θα τιμήσει τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστό για την έμπρακτη στήριξη προς τον σύλλογο, τον χορηγό φανέλας Σαμαρά, αλλά και τον γιατρό Γιώργο Μπασδέκη για την πολύτιμη συνδρομή του.

Ακολούθως θα γίνει η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΣΛ καθώς και του κυπέλλου ΕΠΣΛ από τη διοίκηση της Ενωσης, ενώ από την πλευρά των παλαιμάχων του συλλόγου θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στην ομάδα για την επιστροφή της στη Γ’ Εθνική.

Ο ΣΤ. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΘΑ «ΣΦΥΡΙΞΕΙ»

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Τον αυριανό αγώνα του Απόλλωνα Λάρισας με τον Διαγόρα Σεβαστής στη Φιλιππούπολη (17.00) θα διευθύνει ο κ. Στυλιανός Λεωνίδας της ΕΠΣ Τρικάλων με βοηθούς τους κ. Χρήστο Δόσκορη και Βασίλη Καλύβα από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Παρατηρητής θα είναι ο κ. Γιάννης Τζίκας από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι από την ΕΠΣ Λάρισας ορίστηκαν σε αυριανούς αγώνες μπαράζ για άνοδο στη Γ’ Εθνική οι κ. Κώστας Ακρίβος και Αποστόλης Τσαπράζης ως βοηθοί του Εμμανουήλ Σκουλά από την ΕΠΣ Σερρών στο παιχνίδι Αίολος-Ολυμπιακός Λαμίας (γήπ. Καρπενησίου) και ο παρατηρητής διαιτησίας κ. Αντώνης Βαλιώτης στο παιχνίδι Αλμωπός Αριδαίας-Στρατώνι το οποίο θα διευθύνει ο κ. Γιώργος Τζοβάρας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας με βοηθούς τους κ. Γιώργο Παπαλίτσα και Γιώργο Στεφανή από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass