ΜΕΤΑ ΤΟ «ΔΙΑΖΥΓΙΟ» ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΑΚΗ ΤΣΙΩΛΗ

Δύσκολη η επόμενη μέρα για την ΑΕΛ

* Καμία απάντηση και χθες από τον Καρδιτσιώτη τεχνικό * Μέχρι αύριο περιμένει δημόσια τοποθέτηση ο Αλέξης Κούγιας

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2016 11:00

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Πολλά είναι τα ερωτήματα που έχουν οι χιλιάδες φίλοι της ΑΕΛ και μένουν προς το παρόν αναπάντητα για το προχθεσινό ξαφνικό «διαζύγιο» ανάμεσα στο αφεντικό των «βυσσινί» Αλέξη Κούγια και στον προπονητή Σάκη Τσιώλη.

Μια εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς στη λαρισινή ομάδα, με βάση φυσικά τα όσα έβλεπαν όλοι, μετά μάλιστα από τη μεγάλη επιτυχία της ανόδου στην Σούπερ Λίγκα και ειδικότερα τα όσα πολύ ευχάριστα διαδραματίσθηκαν στη φιέστα.

Τα εγκώμια και οι εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις, δεν προδίκαζαν ότι προχθές το απόγευμα θα ανακοινωνόταν η λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών, μετά από προγραμματισμένο ραντεβού που είχαν.

Ακολούθησε προσωπική δήλωση του ιδιοκτήτη Αλέξη Κούγια που ζητάει δημόσια τοποθέτηση του τεχνικού Σάκη Τσιώλη για τις προτάσεις του και προαναγγέλλει συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα για να μιλήσει εφ’ όλης της ύλης και να πληροφορηθεί ο κόσμος για το ποιος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος που δεν συνεχίσθηκε και για τη νέα σεζόν η συνεργασία.

Μάλιστα περιμένει μέχρι αύριο την τοποθέτηση του Καρδιτσιώτη προπονητή, κάτι που επανέλαβε και σε χθεσινές του δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της συμπρωτεύουσας.

ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΑΠΟ ΤΣΙΩΛΗ

Αντίθετα, ο Σάκης Τσιώλης που βρίσκεται στην Αθήνα και δεν επέστρεψε μετά τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό τηρεί σιγή ιχθύος και όπως πληροφορηθήκαμε από ανθρώπους που βρίσκονται για πολλά χρόνια δίπλα του, είναι πολύ στεναχωρημένος από προχθές το απόγευμα με την αρνητική αυτή εξέλιξη και δεν απαντάει σε κανέναν.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο ίσως αποφασίσει να λύσει τη σιωπή του, αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα, όμως δεν αποκλείεται και τοποθέτησή του.

Οι φίλοι της ΑΕΛ σίγουρα είναι προβληματισμένοι διότι ενώ περίμεναν μεταγραφικά νέα και να γίνει ο καλύτερος σχεδιασμός για τη νέα σεζόν, πληροφορήθηκαν τη λύση της συνεργασίας με τον Τσιώλη και πλέον περιμένουν με αγωνία, το τι μέλει γενέσθαι, μετά τη φετινή επάνοδο της ομάδας, στη Σούπερ Λίγκα.

Κάποιοι μάλιστα κάνουν λόγο για επαναπροσέγγιση των δυο πλευρών, κάτι που φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο, όμως τίποτα δεν αποκλείεται έστω και αν τα πράγματα δείχνουν ξεκάθαρα ότι το «διαζύγιο» είναι οριστικό…

12 ΝΙΚΕΣ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Με τον Σάκη Τσιώλη στο πάγκο των «βυσσινί» η ΑΕΛ είχε σε 14 παιχνίδια, τη σεζόν 2015-2016, ο απολογισμός για την ΑΕΛ, ήταν 12 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, έχοντας σκοράρει 21 φορές και δεχτεί 4 τέρμα, μαζί με τα δύο παιχνίδια που πήρε στα χαρτιά. Ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ ξεκίνησε με την ΑΕΛ στις 23 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα που ανακοινώθηκε και επίσημα και έφυγε στις 2 Ιουνίου 2016, αφού κατάφερε να βγάλει την ομάδα στη Superleague ως πρωταθλήτρια.

ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΥΓΙΑ ΓΙΑ ΤΣΙΩΛΗ

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, αναφέρθηκε σε νέες του δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, μεταξύ άλλων και στην αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη από την ΑΕΛ. Αναλυτικά τι είπε:

«Ορισμένοι άνθρωποι έχουν παρεξηγήσει κάποια πράγματα. Νομίζουν ότι τους ανήκουν οι ομάδες, χωρίς να βάζουν λεφτά, όμως. Θέλουν στο αποφασίζειν να είναι ιδιοκτήτες και στο πληρώνειν εισπράττοντες. Ήθελε να του παραδώσω τα κλειδιά της εταιρείας από τον τεχνικό διευθυντή ως τον προπονητή των ακαδημιών. Δεν θέλω να πω τι έκανα για να πάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΛ φέτος. Υπήρχαν παιδιά που ξεκινήσαμε μαζί και χτίσαμε μαζί την ΑΕΛ. Του είπα όταν συμφωνήσαμε δεν ξέρω τι προπονητής είσαι, θα σε δω στην πράξη. Δεν μπορείς όμως να έχεις εσύ μέσα σε 3,5 μήνες την απαίτηση ό,τι χτίζαμε όλη τη σεζόν και ήταν πετυχημένο να το γκρεμίσουμε για να βάλεις το γιο σου ή κάποιον περαστικό. Όλο αυτό το έργο που εγώ φαντάστηκα πριν πάρω την ΑΕΛ, γιατί εγώ έπεσα στη Λάρισα με ένα αλεξίπτωτο-δεν γνώριζα κανέναν- χτίστηκε μαζί με ένα πρόσωπο. Τον Θωμά Κυπαρίσση. Το τι έγινε ακριβώς θα περιμένω τον φίλο μου Σάκη, να τοποθετηθεί μέχρι την Κυριακή. Τη Δευτέρα θα μιλήσω εγώ με ονοματεπώνυμα".

ΠΑΕ ΑΕΛ: Αυτοσυγκράτηση...

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε χθες το πρωί η ΠΑΕ σχετικά με τα όσα ακούγονται μετά τη λύση της συνεργασίας, με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό Σάκη Τσιώλη και στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ παρατηρεί για άλλη μια φορά συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία εργάζονται είτε σε έντυπα, διαδικτυακά sites, ραδιόφωνα, εφημερίδες της Αθήνας αλλά και της Λάρισας, τα οποία προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κακή συγκυρία που έχει δημιουργηθεί μετά τη διαφωνία, που οδήγησε στη ματαίωση της συνεργασίας με τον Σάκη Τσιώλη και διαδίδουν διάφορες κακοήθειες αλλά και δημοσιοποιούν διάφορα ονόματα, τα οποία δήθεν είναι υποψήφια για τη θέση του προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΑΕΛ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ συστήνει σε όλους αυτούς αυτοσυγκράτηση, διότι για άλλη μια φορά θα εκτεθούν. Η διάδοση ψευδών ειδήσεων και ονομάτων, μετρίων για το μέγεθος της ΑΕΛ προπονητών, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα κι εκθέτει τους ίδιους».

Συστήνουμε σε όλους υπομονή και ηρεμία, γιατί η εξέλιξη αυτή που δημιουργήθηκε, με τη διαφωνία των κ.κ. Κούγια και Τσιώλη, ήταν εντελώς απρόοπτη και μη προβλέψιμη και θα χρειαστεί χρόνος για να βρεθεί η κατάλληλη προπονητική προσωπικότητα, η οποία θα είναι αντάξια του μεγέθους και της ιστορίας της ΑΕΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass