ΠΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Γενική συνέλευση του Συλλόγου Ολυμπιονικών Κωφών

*Τιμήθηκε ο Θανάσης Ρέτζιος

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2016 11:00 | Τελευταία ενημέρωση: 31 Μαϊ 2016 12:42

 

 

 

Με την ευκαιρία της οργάνωσης του τσάμπιονς λιγκ κωφών το 2017 στη Λάρισα πραγματοποιήθηκε στη θεσσαλική πρωτεύουσα και η γενική συνέλευση του Συλλόγου Ολυμπιονικών Κωφών.

Άλλωστε στη Λάρισα το συγκεκριμένο ολυμπιακό κίνημα έχει μεγάλες διακρίσεις καθώς υπάρχουν πέντε Ολυμπιονίκες, ο  Ρέτζιος Αθανάσιος στο ποδόσφαιρο , ο Μηνάς Λευτέρης στο ποδόσφαιρο, ο Ντικούδης Παναγιώτης στο μπάσκετ, ο Δοντάς Γεώργιος στην κολύμβηση  και η Μπατζιανούλη  Δέσποινα στον στίβο.

Ο πρόεδρος Χαράλαμπος Γιαννόπουλος και  ο γενικός γραμματέας Σταύρος Ρενιέρης ανέλυσαν τις δράσεις του συλλόγου , αντάλλαξαν απόψεις με τα μέλη ενώ έγινε ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός.

Οι δυο τους μαζί με το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Κωνστάντιο Αθανάσιο αλλά και τα υπόλοιπα μέλη έδωσαν τιμητική πλακέτα στον Ολυμπιονίκη Ρέτζιο Αθανάσιο για την παραχώρηση του χώρου και για τη μέχρι τώρα προσφορά του.

     

ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ «Ε» ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ΄

«Θα κάνουμε διαλεχτές μεταγραφές…»

*«Αν ο Δαμιανάκης ήταν Ισπανός θα τον πληρώναμε χρυσάφι»

Του Σωτ. Κέλλα

Από σήμερα οι παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκονται σε διακοπές καθώς χθες έγινε η τελευταία προπόνηση της λαρισινής ομάδας έχοντας όλοι τη γλυκιά γεύση του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας που κατέκτησαν οι «βυσσινί»  την τελευταία αγωνιστική ημέρα.

Από σήμερα όμως αρχίζει και το... αγαπημένο σπορ των αθλητικών συντακτών που είναι οι μεταγραφές κάθε ομάδας και ειδικά στην ΑΕΛ αυτές ενδιαφέρουν τον φίλαθλο κόσμο  αφού από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα.

Και χθες μιλώντας με τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια μας έδωσε το πρώτο στίγμα των μεταγραφών. Είπε χαρακτηριστικά : «Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα κάνει διαλεχτές μεταγραφές και όχι από το σωρό. Χθες(σ.σ. προχθές) είδαμε τον Δαμιανάκη και την απόδοσή του, αν ήταν Ισπανός θα τον πληρώναμε «χρυσάφι». Γι’ αυτό με τον τεχνικό Σάκη Τσιώλη αποφασίσαμε να κάνουμε επανασχεδιασμό της ομάδας καθώς μου χαρακτήρισε ορισμένους νέους παίκτες όχι απλά ταλαντούχους αλλά έτοιμους να παίξουν  στη Σούπερ Λίγκα. Ακόμα και τον Ιανουάριο με περιορισμό μεταγραφών κάναμε τις καλύτερες επιλογές. Κάνουμε μια νέα ΑΕΛ και σύντομα θα παρουσιάσουμε τη φιλοσοφία μας σε όλη την Ελλάδα με διοργάνωση εκδήλωσης στην Αθήνα που θα έχει έντονο λαρισινό χρώμα». 

ΜΕ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΚΟΡΕΡ

Δεκατέσσερις ποδοσφαιριστές σκόραραν τα 43 γκολ της ΑΕΛ, στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, χωρίς να προσμετρώνται τα έξι γκολ των άνευ αγώνων με τον Εργοτέλη και τον Ολυμπιακό Βόλου. Η ΑΕΛ τη σεζόν 2015-2016 σκόραρε 43 φορές, 18 στο πρώτο ημίχρονο και 25 στο δεύτερο ημίχρονο. Αναλυτικά τα γκολ της ΑΕΛ

Ματθαίος Μαρουκάκης         12

Μίλαν Μπόγιοβιτς      6

Ανδρέας Λαμπρόπουλος        4

Νίκο Βαρέλα   4

Μανώλης Ροβίθης      3

Δημήτρης Καπός         2

Ουσμάν Ελχάτζ Μπαρί Πάτο  2

Γιώργος Μπουντόπουλος      2

Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς        2

Πολ Ουρτάδο 1

Σεμπαστιάν Ναγιάρ    1

Νίκος Αναστασόπουλος         1

Βασίλης Κουτσιανικούλης      1

Γεννάδιος Ξενοδόχοφ            1

αυτογκόλ        1

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΛΕΞΟΥΛΗ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ παρακολουθεί όλο το φάσμα του λαρισινού αθλητισμού και δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη η επιτυχία της αθλήτριας του Πελασγού Χάιδως Αλεξούλη που πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες(μη ξεχνάμε ότι είναι κόρη του παλαίμαχου άσου της πρωταθλήτριας ομάδας Γιάννη). Η ΠΑΕ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ απευθύνει τα θερμότερα των συγχαρητηρίων της στη Λαρισαία άλτρια του μήκους Λίλη Αλεξούλη, κόρη του βετεράνου άσου της Γιάννη, που με την εκπληκτική επίδοση των 6.78μ. (4η καλύτερη όλων των εποχών στην Ελλάδα) πήρε το εισιτήριο συμμετοχής της στους Πανευρωπαϊκούς αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η διαρκής ανοδική της πορεία και οι εντυπωσιακές τις επιδόσεις αντανακλούν στα αισθήματα υπερηφάνειας όλων μας και της ευχόμαστε να επιστρέψει Ολυμπιονίκης».

Ανακοίνωση εκδόθηκε και για την άνοδο του Απόλλωνα Λάρισας στη Γ΄ Εθνική κατηγορία που αναφέρει τα ακόλουθα:

«Όση θλίψη μας γέμισε ο υποβιβασμός των τριών δημοφιλών και αδελφών ομάδων μας από τη Γ' Εθνική, τόση χαρά μας πρόσφερε η επάνοδος του ιστορικού Απόλλωνα Λάρισας στις Εθνικές κατηγορίες.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ, τη διοίκηση και τα στελέχη του Απόλλωνα για το σπουδαίο τους επίτευγμα, καρπό μιας ομολογουμένως εντυπωσιακής ποδοσφαιρικής χρονιάς και εύχεται ολόψυχα διαρκείς αγωνιστικές επιτυχίες στη νέα ποδοσφαιρική πρόκληση.

Η ιδιοκτησία, η διοίκηση και όλη η οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ, θα σταθούν αρωγοί τόσο στον Απόλλωνα, όσο και σε όλες τις ομάδες του νομού μας, καθώς η συνεργασία μαζί τους αποτελεί πρώτο μας μέλημα αλλά και ιστορική παρακαταθήκη των προκατόχων μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass