Με "τριάρα" στη φυσική του έδρα ο Απόλλων Λάρισας

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2016 19:50

 

Η επιστροφή του Απόλλωνα Λάρισας στη φυσική του έδρα τη Φιλιππούπολη συνδυάστηκε με εύκολη νίκη επί του Ηρακλή Βόλου (3-0) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος των αγώνων μπαράζ για άνοδο στην Γ’ Εθνική στον 6ο όμιλο. Έτσι η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα διατήρησε το αήττητο αλλά και την πρώτη θέση στη βαθμολογία και ετοιμάζεται πλέον για τη φιέστα την ερχόμενη Κυριακή στο τελευταίο παιχνίδι με τον Διαγόρα Σεβαστής.

Τα γκολ για τη Λαρισινή ομάδα πέτυχαν οι Κυριάκος (31’, 60’ πέν.) και Παλάσκας (84’), ενώ οριζόντιο δοκάρι στο 58’ είχε ο Κυριάκος.

Στην άλλη αναμέτρηση του 6ου ομίλου ο Διαγόρας Σεβαστής επικράτησε του ΑΟ Σελλάνων με 4-0 και εξασφάλισε το εισιτήριο της ανόδου. Το μόνο που απομένει πλέον στον 6ο όμιλο είναι το πώς θα διαμορφωθεί η τελική βαθμολογία με τον Απόλλωνα Λάρισας να έχει φυσικά τον πρώτο λόγο για την 1η θέση.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ζιώγας): Τ. Κουρδής, Αντωνόπουλος, Γιαννακόπουλος, Γεωργούλης, Φλώρος, Χατζής, Παλάσκας, Κολοβός (46’ Κουβελάς), Νάστας (60’ Ιωαννίδης), Κυριάκος (76’ Κούρο), Σκούπρας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΒΟΛΟΥ (Φασουράκης): Πολυμέρου, Ντούρο, Κοντοβάς (55’ Ασλάνογλου), Ζαρίφης, Μοράλες, Φέζο, Νούσιας, Γκάγκας, Τσελεπής (74’ Πρασκ), Τσουκάλης, Μόσιος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass